reklama

Atómové kočíky, nukleárne maminky, geniálne miminka. Úvaha.

Koľkokrát môže byť za života žena nevestou? Je na chválenie celoživotná nevesta 50 - 6O ročná ?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Láska je nevyspytateľná. Dnes existujú rôzne vekové kombinácie a nikto sa nad nimi obzvlášť nepozastavuje, Všetko je to v rámci rodového vyrovnania. Napriek tomu mi vychádza jeden spoločný poznatok. Väčšina viacnásobne vydatých žien si berie ďalšieho partnera nie podľa kapacity jeho mozgu, schopností, zručností a neposlednom rade výzoru, ale podľa bankového konta. To mizivé percento ktoré si berie za partnera /alebo má/ oveľa mladších, dokonca pre ostatnú spoločnosť temer neprijateľných, asi vie o jeho skrytom kúzle...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Každý sa driape na vyššiu priečku spoločenského rebríčka. Vedci mozgom, športovci výkonmi a ostatní postavením. Niekedy však príde k zámene. Niektorí jednotlivci dosiahnu až obrovské úspechy vo svojej disciplíne, ale nedokážu byť kritickí a tak sa stávajú predmetom tichého posmechu. Stáva sa to pri disciplínach, kde vzdelanie nemôže napredovať úmerne s nadobúdaním schopností /napr. šport, amatérske herectvo a úspechy spojené s výzorom a nadaním napr. súťaž krásy, spev a pod./A tak takíto jedinci deformujú spoločenskú scénu.

Nestačí, že na úkor vzdelania a rozvoja osobností, dosiahli obdivuhodné výsledky a niekedy i závideniahodné bohatstvo, s ktorým by vystačili do smrti. Neuspokoja sa s tým a nastupuje tá deformácia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

"Keď som taká šikovná /ý /OH,MS atď./, musím byť aj krásna. A keď som už taká šikovná a kráísna, mal by svet vedieť, že som aj bohatá. Veď závisť je u nás skoro určujúca. Celý komunizmus bol na nej vybudovaný...Tieto vlastnosti sa vyskytujú častejšie u žien, ako u mužov. Nie žeby boli skromnejší, ale majú menej možností.

Deti takýchto rodičov sú vopred odsúdené na genialitu. Začínajú kočíkmii v cene menšieho lietadla. Potom v dospelom veku im nestačí ani štátna kasa, ako vidíme u prominentných detí ešte z komunizmu a ktoré ako dospelí nám doteraz vládli. Dúfajme, že súčasná vláda sa nenarodila väčšinou v Moskve, ako predchádzajúca. I ten oligarcha, ktorý sa tam nenarodil, si zmenu režimu nevšimol, lebo kachličkoval kúpelňu.../ Paška, najväčší "akcionár" MZ/.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Jednu skúsenosť už s geniálnymi dietkami máme. Preto nám stačí hudobné Repete.

Miroslav Lukáč

Miroslav Lukáč

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  283
  •  | 
  • Páči sa:  4 145x

Mgr.Miroslav Lukáč, narodený v Bratislave, absolvent FFUK.Podnikatel, ateista a prívrženec pravice, so skúsenostami z ciest do bývaleho ZSSR a na Balkán. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu