reklama

Právo na hlúposť

Takto to donekonečna nejde. Treba sa rozhodnúť, či budeme chrániť idiotské názory dezolátov, alebo sa vrátime k vytýčenej ceste očkovania a minimalizovania strát na zdraví a životoch.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Keď budeme chrániť názory pomýlencov a pritom dobre vieme, že žijú v pomýlenom svete, krajina začne umelo protežovať segment pohrebných služieb. Demokracia totiž nie je len o hlúpych názoroch, ale predovšetkým o zodpovednosti.

Títo ľudia dávajú vedomosti odborníkov do rovnováhy so svojimi subjektívnymi pocitmi a názormi. Boli časy, keď sme odborníkom tlieskali na balkónoch, teraz im hulákajú pred domami podivný opovážlivci. Nadávajú a protestujú proti opatreniam a neuvedomujú si, že tie opatrenia sú v tejto chvíli kvôli ich zadubenosti. Lebo normálny človek má potrebu dodržiavať pravidlá.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je predsa zhovädilosť, keď ich životným úspechom sa stáva vstup do obchodu so zámerom robiť tam bordel...

Títo pseudorevolucionári stratili akýkoľvek rešpekt k autoritám. Ak chcú, nech sa motajú vo svojom facebookovskom algoritme, nastal čas razantne buchnúť do stola, aby sa kompetentní zobudili a priklonili sa na stranu zodpovedných ľudí.

Mnohé krajiny dospeli k názoru, že skončil čas venovať sa pritrúblym názorom jednotlivcov a začať chrániť a hájiť zodpovedných ľudí. Urobili všetko, čo si od nich štát želal, chovajú sa zodpovedne a politici by predsa nemali trpieť, keď sa takýto človek nedostane na hospitalizáciu len preto, lebo lôžko zaberá zbytočný covidový pacient.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nikto netvrdí, že očkovaný nemôže ochorieť, ale dnes už je každému príčetnému človeku na planéte jasné, že riziko hospitalizácie a komplikácií sú minimálne. Nikto netvrdí, že všetci nezaočkovaní sú dezoláti. Ale voči tým hlučným, ktorí šíria nezmysly a porušujú zákony, nariadenia a vyhlášky krajina musí zakročiť. Lebo tie ich názory o nulitnosti nariadení onedlho použijú aj pri vyhláške o cestnej premávke... Veď prečo by sme mali jazdiť vpravo, keď žijem v demokracii a môžem si robiť, čo chcem...

Každý má právo byť hlupákom, ale miera únosnosti sa naplnila. Točíme sa v bludnom kruhu, covidový automat tmavne rýchlejšie než príroda.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dokedy to budeme znášať? Na čo čakáme?

Pripadá mi to, ako ten blázon, ktorý vyskočil z desiateho poschodia. Pri každom poschodí si rozprával, mám to dobré...

Vážení politici, ak nič neurobíte, budete sa báť hnevu zodpovedných zaočkovaných ľudí...

Miroslav Makyta

Miroslav Makyta

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  250
  •  | 
  • Páči sa:  744x

Hľadám svoj priestor a našiel som ho. Zoznam autorových rubrík:  Film a literatúraRecenzieTvorbaMiesto pre životSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu