reklama

Koniec mobingu a ekonomického šikanovania. Nie sme občania 2 triedy.

Je úžasné ako nám rozklady Európske peniaze, ktoré malí ísť priamo ľudom a skončili v Farmaceutických firmách.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)

Týmto sa ako nespokojní občan, vyjadrujem nesúhlas k návrhu zákona o povinnom očkovaní experimentálnymi vakcínami.  Podľa trestného zákona Zákon č. 300/2005 (Trestný zákon)
§ 162.  Odsekom :  (1) Kto vykonáva napriek tomu, že nemá predpísanú odbornú spôsobilosť zdravotníckeho pracovníka alebo iného odborného pracovníka v zdravotníctve, úkony zdravotnej starostlivosti a neodborným vyšetrovacím alebo liečebným úkonom alebo nesprávnou indikáciou liekov, liečiv alebo iných zdravotníckych pomôcok, čo aj z nedbanlivosti,

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

a) bezprostredne ohrozí život iného,

b) inému ublíži na zdraví, alebo

c) uskutoční bez súhlasu iného vyšetrovací alebo liečebný úkon alebo nesprávnu indikáciu liekov, liečiv alebo iných zdravotníckych pomôcok a takým úkonom ohrozí jeho zdravie,

potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky.

 

Čím vznika aj všeobecné ohrozenie a odopretie základného práva a to právo na opravný a kontrolný prostriedok.

 

Teda v praxi, očkuje sa vakcínami ktoré sú momentálne v štádiu experimentu, súčasne každý kto sa očkuje sa vzdáva  svojich práv tzv. podpisuje reverz  v ktorom sa očkuje na vlastnú zodpovednosť, čím štát a ani dozorné a výkonné organy nenesú žiadnu zodpovednosť, a teda všetky následky a dôsledky si pacient hradí sám. Súčasne Výkon vakcinácie nevykonáva bežná administratíva ktorú aj definuje zákon a správne právo, teda uvedenú skupinu a subjekt nie je možné kontrolovať a vykonávať ochranu práv občanov a samotných pacientov.  Zároveň uvedenú experimentálnu vakcínu organy ktoré majú na starosť samotné očkovanie prezentujú ako zázračný liek, podľa ktorého sú ľudia odolný. Ale v poučení a v samotnom reverze sa priamo hovorí že len uľahčí priebeh ochorenie COVID-19. Čo v praxi znamená že peniaze ktoré majú isť v sociálnych programoch, pre zamestnávateľov, zamestnancov a pod. Sú naďalej presúvané na očkovaciu kampaň, ktorá ale nezaručuje úplné zlikvidovanie COVIDU-19.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Z uvedených skutočností, ako občan 2 triedy mám dve možnosti ako sa brániť. Prvá je podaním trestného oznámenia ako najrýchlejšie opravného prostriedku viď. HUDOC SEJDOVIC vs. ITALY. Ak nedôjde k náprave môžem obisť 6 mesačnú lehotu a následne podať  žalobu na ECHR v Štrásburku a to v čl. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, a príslušnými dodatkami.

 Druhá možnosť podanie Žaloby na príslušné organy na civilnom súde miestneho členského štátu EÚ, a súčasne podanie žaloby i sťažnosti v rámci správneho konania.

 Tretia možnosť podanie na OLAF, že peniaze z EÚ ktoré malí isť na základné ekonomické operácie aby ľudia neskrachovali a  nezostali na mizine skončili v riskantnom podniku menom „OČKOVACIA LÓTERIA“ !.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Ak do 15.10.2021 nedôjde k náprave, vydám  uvedené tri možnosti verejné, aby všetci poškodení  občania 2 triedy ale i 1 triedy. Sa začali brániť a použili proti vám vlastnú medicínu.  Pretože 99% občanov, podnikateľov, zamestnancov od vás nedostali  ani jeden cent na ktorý malí právo, a ktorý im deklarovala EÚ. V rámci Tlačových správa a Legislatívy EÚ išlo o tzv. Vrtuľníkové peniaze.  Práve naopak zneužitím právomoci verejného činiteľa pokračujú v šikanovaní občanov a to bezohľadné. Rozdeľujete spoločnosť na dve skupiny ľudí a pod ľudí, súčasne ako „Nespokojní Občania“ áno množné číslo sme zistili niekoľko škaredých vecí, ktoré sú v rozpore s jednotným trhom EÚ a dochádza k porušovaniu článkov 101, 102, 107 Zmluvy o fungovaní EÚ. Ide o tzv. protimonopolné postavenie, kartelové dohody a ovplyvňovanie hospodárskej súťaže.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Na záver, ostatné Európske štáty upustili z očkovanie pretože majú účinné lieky ktoré ste použili aj vy pre seba, súčasne ich ekonomiky sú v zadnej časti teľa. A preto kombinujú prevenciu rúško, umývanie rúk dezinfekciu, lieky a stopnutie mobility študentov  najmä vo vzdelávacom systéme, aby ľudia  chodili do práce ale dodržiavali základné hygienické návyky ako to je vo vyspelých civilizáciách.

Na záver, kde sú peniaze z Ministerstva sociálnych veci a rodiny, prečo ešte nedošli a kde sa stratili po ceste ? A prečo ich nemajú občania.

 Takže ako prvý krok vyjadrujem svoj právny postoj i ako lobista na EÚ  : https://futureu.europa.eu/?locale=sk

Miroslav Sabol

Miroslav Sabol

Bloger 
  • Počet článkov:  45
  •  | 
  • Páči sa:  5x

Blogujem o Európska legislatíva, Politika EÚ, Vnútroštátna legislatíva, Ekonómia. Uplatňovanie Európskej legislatívy. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu