reklama

Kde je prapodstata bytia

Ja viem kde spočíva arché všetkých obyčajných vecí na svete. Rada sa podelím o svoje vedomosti, ktoré sú nevyvrátiteľnou teóriu každodennej rutiny geologického prípravku bytia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Raz, keď žili dinosaury, tak jeden zvláštny druh prepočítal smernice svojich krokov monumentálnym diagramom obdoby hadice, alebo podobného útvaru z modernej doby a tak vytvoril základný kameň vecí. Od neho sa odvíjali rôzne odvíjačky.

Ako napríklad, to raz, keď žili dinosaury, tak jeden prapodivný druh z treťohory  - kriedy omylom zvalil prasličku, ktorá sa zachytila o prahyjacint. Tieto prarastliny zvetrali a rôznymi vonkajšími vplyvmi vytvorili tvar, na ktorom dinosaurie mláďatá trávili svoje voľné chvíle medzi lekciou lovu a hodinou telesnej výchovy s tématikou behu pred tečúcou lávou. A tak vznikli preliezky.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Toto je len mikroteória jedného druhu praobyčaju. Je ich neskutočné encyklopedické množstvo.

Ako keď raz, keď žili dinosaury, tak jeden z nich požil dinomnožstvo istého mobilného druhu hmyzu, s fialovou cytoplazmou. Tento dinosaurus po istom čase zistil, že predmetné požité dinohmyzy nie sú vhodným tipom biodinostravovania a tak sa rozhodol pre modernú formu eliminácie tejto poživne a vyzvracal sa do kríku, ktorého dodnes neznámy druh svojou prafotsyntézou vstrebal predmetné pozostatky cytoplazmatického hmyzu zmiešanými so šťavami z tretinkového žalúdka vyčerpaného pažeráka onoho dinosaura. Táto kombinácia počas prerodu triasu a jura pôsobením vonkajších vplyvov vytvorila nový druh prasličiek so zvláštnymi tvarmi a farbami. A tak vznikli fialky.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pri teritoriálnom putovaní megalosaurov čistou lesostepou prahôr počas náboru húnskych druhov sa vytvorili takzvané megaločriedy. Tieto čriedy sa usadili v jednom opustenom údolí, kde pretrvali dobu ľadovú. Bohužial ich hygienické návyky nezodpovedali bežným štandardom dinobontónu a tak cikali do jednej jamy. A tak vznikli jazerá.

Dinosaury nielen že tvorili vodnatý zemský povrch, ale aj hornatý. A to samozrejme obdobným spôsobom. Zvetrané výkaly z jedného bahenného stohu výkalov vytvorili naše dnešné pohoria.

Počas biologického stravovania dinosaurov chcel úrad pre dinosaurie stravovanie a mládež zabezpečiť vhodnú a úmernú konzumáciu glykovitamínov. Avšak dinoteória, že aj veľa dobrého škodí overená premnožením Brachiosaura dospela k názoru, že samotné druhy dinosaurou treba v istý moment zastaviť v konzumácii. A tak vznikli kôstky v čerešniach.

Daniela Nováčková

Daniela Nováčková

Bloger 
  • Počet článkov:  17
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu