reklama

Niečo, čo sme nikdy nevideli

Trapas pre Miami, Boston vyrovnáva sériu

Niečo, čo sme nikdy nevideli
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Boston - Miami ( 102 : 82 )

Miami v noci z pondelka na utorok vytvorilo nový "rekord". Celá základná "päťka" dala dokopy za celý zápas žalostných 18 bodov. Dvaja hráči zo základu dali 0 bodov. Je to absolútne najhorší výkon pre štartujúcu päticu od roku 1971, odkedy sa začala sledovať štatistika pre týchto hráčov. Druhé miesto má v tomto "rebríčku" San Antonio, keď v roku 2009 ich základná päťka nastrieľala iba 25 bodov.

Boston tak vyrovnal sériu na 2 : 2 na zápasy a zápas číslo päť sa odohrá v Miami v noci zo stredy na štvrtok. Domácich Celtics ťahal Jayson Tatum, ktorý dal 31 bodov. Nemal síce efektívnu streľbu za tri body, trafil iba jeden zo siedmych pokusov, avšak z poľa mu to padalo a dostával sa pomerne často aj na čiaru trestného hodu kde trafil 14 zo 16tich pokusov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Zaujímavá štatistika tejto série je, že Miami v dvoch zápasoch ktoré vyhralo, stačilo vyhrať iba dve štvrtiny dokopy. Čiže dokopy za 8 štvrtín vyhralo Miami iba dve, a tieto dve víťazné štvrtiny im stačili na dva vyhrané zápasy.

Lukáš Ochaba

Lukáš Ochaba

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  7x

Volám sa Lukáš, pochádzam z Bratislavy, som športový nadšenec, najradšej mám basketbal a formulu 1. Vo voľnom čase rád čítam a trávim čas v prírode, ideálne niekde v horách a v lese alebo s loptou v ruke pri hraní basketbalu. Zoznam autorových rubrík:  Šport

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu