reklama

Koniec roka môže byť vždy dobrým začiatkom...

Už je tu určite dosť blogov na to, aby to mal každý jeden nový blogger takmer nemožné stať sa niečím výnimočným. Môj sa tiež nezaprie a ničím nepredbehne tie ostatné. Len som si tak zaumienila, že veci, ktoré vidím a najmä to, ako sa na ne dívam, by som rada popísala a podelila sa s niekým o môj pohľad na svet. Hádam mi to nebude mať nikto za zlé a možno dokonca ocení aspoň tak ako ja fakt, že sa mi podarilo nájsť čas a spísať môj prvý príspevok už v predposledný deň roku 2006. V deň, ktorý navždy vstúpil do dejín nie ako štart môjho blogu, ale ako koniec Saddáma Husajna.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Včera som sa pri prezeraní ekonomických správ zatúlala aj na koncoročnú štatistiku blogu Sme a prezrela som si zbežne ranking najčítanejších bloggerov. Je pravda, že prvé miesto ma mierne šokovalo, ale v prvej desiatke som našla troch autorov, na ktoých som sa z mojich veľmi občasných návštev blogov pamätala. Rada čítavam Mariu Modrovichovú a to nielen preto, že je moja menovkyňa, a jedna z mála žien v TOP 10 bloggerov, ale najmä preto, že má tiež parádne dobre otvorené oči, spomienky na to, ako ich vypuľovala v USA a na to, ako ich potom občas s nemým úžasom otvárala po každom návrate na Slovensko...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Z predchádzajúceho odstavca možno inteligentný čitateľ odhalí, akým témam sa budem venovať ja. Áno, budú tam aj dojmy z Ameriky, možno aj naša politika, ktorá ma niekedy naozaj vytáča. Ale písať budem najmä o tom, ako sa pozerám na tú istú rieku niekoľkokrát v živote, a ako je mi už na prvý pohľad jasné, ako veľmi sa zakaždým mení.

Pre tento deň však prajem každému nádhernú oslavu Silvestra a úspešných (výnimočne) 366 dní v roku 2007!

Marika Ondruchova

Marika Ondruchova

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu