reklama

Stop stádovosti!!!!!

Sa možem vykašlať na Váš ideál krásy! Sa môžem vykašlať na Vaše hodnotenia a posudzovania kto je dobrý a kto krásny, kto si zaslúži byť milovaný! Tam ten má dlhý nos a tam tá 100kg. Aha videli ste toho chalana, biele ponožky si dať k čiernemu obleku.To je katastrofa. A všetci sa otáčajú.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)
Obrázok blogu

Kašlem Vám na vaše parametre, ktorými posudzujete ľudí. Ľudia už dávno nie su považovaní za jedinečných. Sú považovaní za tovar, ktorý sa hodnotí na základe obalu. Budem Ťa mať rád keď schudneš 5kg, budem Ťa mať rád keď budeš mať vysokú školu ako ja. Ak vám niekto niekedy povedal niečo podobné. Neverte mu!! Ten človek je chudák a má problém sám so sebou. Vy ten problém nemáte. Takýto človek Vás nikdy ale nikdy nebude milovať. Stále bude hľadať chyby a upozorňovať na ne. Kritika je dôležitá, ale od ľudí ktorý Vás skutočne milujú a podporujú a prežívajú s Vami krásne, smutné a aj ťažké chvíle.Nenechajú Vás ísť samých. A nebudú Vás hodnotiť ako keď si kupujú v Jednote žuvačky.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Viete čo je to stádo? Stádo je stádom keď ho vedie jeden jedinec ( vôl). A ostatní robia všetko čo On. Bez toho aby nad tým rozmýšľali, či je to správne alebo nie.

Kašlite na všetky časopisy a knihy typu "suterén". A začnite žiť ako jedineční ľudia.

 Budte človekom akého na svete niet. Máte obrovskú hodnotu!!! Nedovoľ te aby Vám niekto ubližoval.

...venované našej drahej, ostro sledovanej a hlavne "svätej" spoločnosti...

Miroslava Paprčková

Miroslava Paprčková

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Volám sa Mirka. Len tak v skratke niečo o sebe.Ked som bola mala kupala som sa vo vani s vianocnym kaprom. A poznačilo ma to na celý život :). Lebo ma uhryzol. Ale nevadí ja som mu to vrátila pri večeri:) Zoznam autorových rubrík:  zverinyserióznebacha na mňa :)masérsky kurzkardiacke vecidajte mi všetci pokojľavácipre optimistovSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu