reklama

Že dieťa potrebuje súrodenca je strašná somarina

Bol som na Modrom koníkovi. Dajú sa tam nájsť neuveriteľne toxické diskusie, ktoré v toxicite prekonajú aj diskusie na SME.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Okrem toho je tam množstvo žien, ktoré majú hrozný písomný prejav. V každom druhom slove preklep alebo hrúbka, chýbajúce bodky a veľké písmená, máte problém pochopiť čo vôbec chcela dotyčná povedať.

Často sa tam sťažujú. Napríklad jedna sa sťažuje že muž jej doma nepomáha, ďalšia že jej pomáha až priveľmi, ďalšia sa sťažuje že jej muž je stále preč a ďalšia že je stále doma... No proste takto to tam nejako vyzerá.

Čítal som tam jednu diskusiu, kde sa nejaká žena sťažovala na muža, ktorý s ňou nechce druhé dieťa. Písala o ňom že je egoista a že je na neho veľmi nahnevaná. Pýtala sa ostatných, či by sa kvôli tomu dokázali rozviesť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čo ma úplne odrovnalo bolo, keď napísala že dieťa potrebuje súrodenca. To je strašná hlúposť.

Ja mám sestru, ktorá je odo mňa o dva roky mladšia. Nikdy sme nemali blízky vzťah. Vždy som ju vnímal ako niekoho cudzieho.

Hoci nebola veľmi šikovná, ona bola pre matku vždy tá najlepšia a ja som bol ten z ktorého nikdy nič nebude, ako mi matka jedovato zlorečila.

Keď nad tým rozmýšľam, tak neviem čo je horšie. Či to že matka ma v detstve a počas dospievania fyzicky a psychicky týrala, alebo opičia láska ktorou zahŕňala sestru.

Sestru aj matku som naposledy videl keď som mal osemnásť rokov. Vôbec mi nechýbajú a dúfam že ich už nikdy v živote nebudem musieť stretnúť.

Juraj Paškuliak

Juraj Paškuliak

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  223
  •  | 
  • Páči sa:  350x

Pochádzam z Kláštora pod Znievom. Študoval som na Škole úžitkového výtvarníctva v Kremnici. Živím sa výrobou majstrovských sláčikových hudobných nástrojov. Som autorom štyroch zbierok poviedok, ktoré v priebehu rokov 2010 až 2013 boli vydané v knižnej podobe. Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťPolitikaNezaradenéPrózaFotografiePoéziaKultúraSúkromnéSpomienky na matku

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu