reklama

Prichádza Radičovej vláda - Dajme jej čas 100 dní

Každá vláda už tradične dostáva svojich 100 dní. Aby sa ukázala, čoho je schopná a čo dokáže. Aby sme my všetci, obyčajní ľudia, občania, vedeli, čo od nej môžeme čakať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Vláda pani Radičovej už na prvý pohľad ukazuje, že sa nejedná o vládu profesijných odborníkov, ale jedná sa o vládu vysokopostavených členov politických strán. Dokonca by som povedal lídrov týchto strán. Otázka znie: „Prečo?“

Už som sa dlho nestretol (za posledné vlády, ktoré sa na Slovensku vystriedali) so situáciou, že sa vo vláde nachádza také množstvo lídrov na postoch ministrov. Ako keby sa politické strany pripravovali na novú kampaň.

Nevidím inú možnosť ako tú, že sa jedná o mediálne zviditeľnenie tej ktorej politickej strany cez svojho známeho lídra. Inak nemá logiku, aby posty ministrov obsadzovali, v postate, samé známe osobnosti politických strán. Ale, samozrejme, môže to byť len môj dojem. Ostatní si na to musia urobiť názor sami...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A hlavne, čo už k tomu viacej dodať. Našej prvej slovenskej premiérke zaželáme po 8. júli veľa úspechov. Dostane svojich tradičných 100 dní, než budeme vedieť zhodnotiť, čo nás čaká, alebo neminie. Samozrejme, že mnohí z nás sú plní očakávaní a mnohí z nás sú už teraz sklamaní.

Opozícia na čele s pánom Ficom začala volebnú kampaň už deň po voľbách a predpokladám, že sa bude pritvrdzovať. Možno tiež čakajú, že o dva roky budú predčasné voľby.

Vláda Ivety Radičovej, tým, že nominovala na posty ministrov najznámejšie tváre zo svojich štruktúr ako keby sa tiež pripravovala na túto alternatívu. Takže v podstate by sa dalo povedať, že usmievavé tváre z billboardov sa vlastne presunuli do kabinetu pani Radičovej.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A to je asi tak záverom všetko. Prajem novej vláde čo najviac zdaru. Uvidíme ako sa bude privatizovať a o 100 dní budeme riešiť, predpokladám, ďalšie kauzy. ...pretože na Slovensku to asi nikdy inak nebude.

Patrik Dvořák

Patrik Dvořák

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vždy treba mať dobrú náladu a vďaka nej vie byť život vždy veselý.Nepodliehajme panike. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu