reklama

Mafia je čoraz nenažratejšia. Kde je protikorupčná koalícia?

Dostávame sa do štádia, že kajúcnici sú prakticky beztrestní. Organizovanému zločinu stačí urobiť hromadné priznanie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Pred viac ako rokom bol bývalý sudca Polka odsúdený na podmienečný trest a smiešny peňažný trest. Tento sudca sa mal roky podieľať na ovplyvňovaní žilinských súdov, samozrejme za "odmenu" a výhody jemu a spolupracujúcim.

Takto funguje slovenská prokuratúra a justícia?
Takto funguje slovenská prokuratúra a justícia? (zdroj: Pavel Macko)


Podrobnejšie som o tom písal v blogu na Sme. Už vtedy som poukázal na smiešnosť takzvaných protikorupčných opatrení a očisty justície zo strany vládnej sekty.
https://blog.sme.sk/pavelmacko/spolocnost/prave-sme-zaviedli-dan-z-prijmu-zo-zlocinu

Dnes si tento skorumpovaný sudca užíva slobodu a chodí svedčiť proti kolegom ako správny kajúcnik. Na tom by nič až tak zlé nebolo. Ale on je chytrejší. Teraz ešte žiada aj o odškodnenie a to v podstate vo výške jeho peňažného trestu. Strašne sme mu ublížili tým, že bol vo väzbe. Takže, ak ho odškodnia, tak na tom možno bude finačne ešte v pluse.

Podrobnosti o požiadavke na odškodnenie nájdete v článku Veroniky Prušovej tu: https://dennikn.sk/2909513/vlani-sa-kajal-za-korupciu-teraz-byvaly-sudca-polka-ziada-od-statu-odskodnenie-vyse-100-tisic-eur/?ref=tit

Blahoželám tým, ktorí sa cieľavedomou diskreditáciou demokratických politických konkurentov a falošnými sľubmi dostali k moci. Výsledkom ich činnosti nie je očista spoločnosti a mafiánskej justície. Namiesto očisty počujeme len mierne hafkanie protikorupčnej čivavy a vidíme de facto legitimizáciu či generálny pardon mafiánskemu štátu.

Ak sa nespamätáme, čerešničkou na torte bude veľkolepý návrat dona Roberta k moci za podpory fašistov. Svedkovia Igorovi, skôr než sa do mňa pustíte, pripustite si aspoň na pár sekúnd, že potrebujeme skutočnú reformu justície, očistu spoločnosti a tvrdý protimafiánsky balíček.

Rád s ním pomôžem každému, kto má úprimný záujem na záchrane a očiste Slovenska.

Pavel Macko

Pavel Macko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  165
  •  | 
  • Páči sa:  5 267x

Predseda mimoparlamentnej opozičnej strany ODS - OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA, ktorá je súčasťou volebného zoskupenia "Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana". Som generálporučík armády v zálohe. Venujem sa: stratégie a technológie, bezpečnosť a obrana, medzinárodné vzťahy. Vzdelanie: Ing. (1. výzbrojno-eletrotechnický - optoelektronika a 2. automatizácia velenia a elektronické počítače) CSc. – vojenská technika, VA Brno MSc. – stratégia národných zdrojov, NDU, Washington D.C., USA vyšší akvizičný kurz (II. st VŠ), USA Skúsenosti: technické, manažérske a vojenské funkcie, velenie a riadenie medzinárodných tímov, velenie a riadenie medzinárodných vojenských operácií, inovatívny výcvik a simulačné technológie. Top zamestnania: zástupca náčelníka GŠ OS SR, veliteľ NATO JFTC, zástupca veliteľa pozemných síl, veliteľ celoarmádnej logistiky, šéf operácií ISAF v Afganistane, zástupca pre podporu veliteľstva ALLC HQ Heidelberg. . Zoznam autorových rubrík:  Obranná politikaNaše ozbrojené silyBezpečnostná politikaTrocha histórieKauza generálov fantómSpoločnosťSpomienky a zaujímavostiNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu