reklama

Pán Žilinka, cítim s Vami, ale zastavte mafiánske praktiky prokuratúry!

Otvorený list generálnemu prokurátorovi Žilinkovi.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (24)

Pán generálny prokurátor,

pozorne som si prečítal Vaše vyjadrenie na sociálnej sieti aj mediálne vyhlásenie ohľadom nadobudnutia nehnuteľnosti Vašou 23-ročnou dcérou bez príjmu. Čiastočne s Vami súcitím, naozaj nie je jednoduché čeliť podozreniam, najmä ak sú súčasťou aj rodinní príslušníci.

Na rozdiel od Vás veľmi dobre viem, čo to znamená, ak sa v dôsledku úmyselnej, zločinnej a politicky motivovanej nezákonnej činnosti prokuratúry a OČTK už sedem a pol roka terorizuje moja rodina. Ale na druhej strane, Vy ste celé roky verejný funkcionár a verejnosť má právo vedieť všetko o Vašich majetkových pomeroch. Nie je náhoda, že detičky niektorých "papalášov", najmä s právnickými titulmi a funkciami majú napriek svojmu nízkemu veku a nulovej pracovnej praxi obrovské majetky, zlaté tehličky a podobne.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Preto je pochopiteľné, že občania sa zaujímajú aj o Vaše konkrétne majetkové pomery. Skrátka, občania chcú mať istotu a majú na to právo, že na najvyššom úrade prokuratúry ich zastupuje človek čestný a oddaný výlučne Ústave SR, zákonom SR, Slovenskej republike a jej občanom. Vzhľadom na Vaše úzke vzťahy s cudzou mocou páchajúcou vojnové zločiny na Ukrajine aj Vašimi často kontroverznými rozhodnutiami podľa § 363 Trestného poriadku (to nekonštatujem ja, ale NS SR) môžu mať občania isté pochybnosti o Vašej lojálnosti k SR a preto sa pýtajú aj na Váš majetok.

Pán generálny prokurátor,

aj ja som otec rodiny a už 7 a pol roka som terčom špinavého teroru voči mojej rodine, hrubých urážok, zastrašovania, vyhrážok zabitím a to všetko v dôsledku úmyselnej nezákonnej činnosti prokuratúry, voči ktorej Vy nie ste ochotný účinne zakročiť. Všetko sa to deje len preto, lebo som si čestne a plne lojálne výlučne k SR vykonával svoju prácu v prospech bezpečnosti občanov SR. Som si vedomý, že Vy ste neboli na začiatku tejto kauzy. Ale momentálne ste aj Vy, pán Žilinka, nielen morálne, ale aj právne spoluzodpovedný za hrubé útoky na moju rodinu a zničenie života môjho syna. Aj môj syn by si rád kúpil byt. Je o desať rokov starší ako Vaša dcéra, ale kvôli mafiánskym praktikám prokuratúry si to nemôže dovoliť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vaša dcérka si užíva v dvadsiatich troch rokoch luxus, o ktorom sa 95 percentám občanov v jej veku ani nesníva. Môj syn je na pokraji života a smrti, lebo organizovaná skupina páchateľov vrátane príslušníkov prokuratúry, zrejme na mocensko-politickú objednávku, ničí jeho život. To, že ako generálny prokurátor chránite podozrivých zločincov a nepriamo umožňujete pokračovanie špinavého teroru voči mojej rodine Vás degraduje ako generálneho prokurátora aj ako občana a otca.

My denne čelíme, aj na základe Vašej ľahostajnosti a ochrane páchateľa JUDr. Greška, desiatkam až stovkám nevyberavých útokov. A Vy tu idete rozprávať niečo o Vašej rodine a sám tolerujete také útoky voči tým, ktorí nezdieľajú Vaše nadšenie pre spoluprácu so zločinným vojnovým režimom? Nehanbíte sa pán Žilinka? Čo ste to za bezcharakterného cynika?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dňa 16.3.2021 som Vás písomne žiadal, aby ste sa ospravedlnili za úmyselné lži prokuratúry v tom, že JUDr. Greško vykreslil v obžalobe môjho syna ako devianta, ktorý mal vo svojom počítači úchylné zvukovo-obrazové záznamy, ktoré ho mali spájať s fekálnymi útokmi. Je to špinavá lož a Vy pán Žilinka sa napriek tomu odmietate ospravedlniť. Čo si to ako vedúci prokurátor dovoľujete a akým právom? Ste najvyšší predstaviteľ prokuratúry, ktorá pácha vedomé špinavosti a Vy nesiete za jej činnosť aj právnu zodpovednosť, pán Žilinka. Aj my Mackovci chceme žiť a chceme rovnaké práva ako Vaša rodinka.

Dňa 16.3.2021 som Vám podal trestné oznámenie na JUDr. Greška, ktorý sa dopustil hrubého zneužitia právomoci a ohovárania. To je jasne podložené dôkazmi, omyl alebo iná interpretácia je vylúčená. Znalec zistil niečo (že v počítači ani tablete Martina Macka sa nenašli žiadne hľadané zvukovo-obrazové záznamy)  a gauner v talári tvrdil presný opak, teda že v počítači a tablete sa také záznamy našli. To nie je žiadny právny názor, ale čistá svojvôľa.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Do dnešného dňa sa ešte ani len nezačalo stíhanie vo veci z dôvodu, že generálny prokurátor odmietol podozrivého páchateľa zbaviť mlčanlivosti. Naopak, ten ďalej pokračuje v špinavostiach a spravodajských hrách. Po ôsmych rokoch si našiel bulharskú spojku a snaží sa vyrobiť nové falošné dôkazy.

Po ôsmych rokoch chce JUDr. Greško realizovať rekogníciu na základe podstrčených fotografií s poškodenou, ktorá už pri oznamovaní útoku 15.4.2015 povedala "... z pravého boku pristúpil neznámy muž k popisu viem uviesť, že do tváre som ho nevidela, ale mal asi 180 cm...". Takže poškodená páchateľovi do tváre nevidela, Martin Macko má 194,5 cm a nie 180cm, čo je obrovský rozdiel a prokurátorský gauner Greško, chránený Vami, pán Žilinka, ide po ôsmych rokoch robiť fingovanú rekogníciu? Podľa čoho? Podľa podstrčených fotografií a za asistencie spravodajských služieb alebo agentov napojených na Vami obdivované Rusko?

Neviem kto je Nina K. a čo na ňu majú. Nedá sa vylúčiť, že pristúpi na falošné opoznanie. Po ôsmych rokoch sa jej obnoví pamäťová stopa? Pritom pri trestnom oznámení dňa 15.4.2015 do zápisnice o výsluchu jasne uviedla, že „Toho neznámeho muža, ktorý ma omočil, by som nevedela opoznať nakoľko som ho nevidela do tváre.“  Poškodená podľa uznesenia npor. Kováča z 21. mája 2015, bola Nina K. opakovane kontaktovaná políciou dňa 13.5. 2015, či „by dokázala osobu opoznať a tým napomôcť pri zistení jeho totožnosti, avšak toto oznamovateľka odmietla, nakoľko osobu páchateľa do tváre nevidela.“

Čo to skúša prokuratúra pod Vaším vedením,  pán Žilinka? Mám sa báť o život vzhľadom na úzke väzby vedenia prokuratúry na ruské mocenské a bezpečnostné zložky a moju otvorenú kritiku Vašej spolupráce s ruským režimom páchajúcim vojnové zločiny? Pripomínam Vám, že ste to boli Vy, kto sa odmietol zaoberať dôvodným podozrením o vážnom zneužití bezpečnostných zložiek SR v roku 2017 a odmietli ste mi poskytnúť osobnú ochranu.  Ak už pred viac ako siedmimi rokmi poškodená Nina K. opakovane odmietla opoznanie, lebo páchateľa nevidela do tváre, čo chce prokuratúra dosiahnuť organizovaním tejto špinavej frašky s rekogníciou po siedmich rokoch?

Tieto špinavé mafiánske praktiky nech si prokuratúra láskavo odpustí, pán generálny prokurátor Žilinka! Pokračovanie týchto nezákonných krokov prokuratúry považujem za pokračovanie politicky motivovaného násilia namiereného proti mne a pokus o likvidáciu oponenta cez útok na jeho rodinu. Celý prípad vykazuje od začiatku silné prvky činnosti organizovanej skupiny páchateľov a je šokujúce, že generálna prokuratúra nielenže nechce zabezpečiť zákonnosť a ochranu našich životov, ale naopak, aktívne chráni jedného z podozrivých páchateľov, JUDr. Greška.

Podávam trestné oznámenie vo veci podozrenia zo zneužitia právomoci verejného činiteľa a marenia spravodlivosti v štádiu pokusu. Dostanete ho v pošte aj s prílohami. Pán Žilinka, nenechám sa zastrašiť ani odradiť a som si vedomý, že útočníci a osnovatelia tohto prípaadu skrývajúci sa v pozadí, ktorých prokuratúra s Vašim vedomím nepriamo chráni, ma môžu nechať zastreliť ako pána Kuciaka alebo obesiť ako generála Bučku. Ale neuhnem ani o milimeter. Vy ste ako generálny prokurátor zo zákona povinný konať a zastaviť tieto mafiánske praktiky prokuratúry a začať konať proti ich páchateľom. O Vašej nečinnosti budem informovať poslancov NR SR, prezidentku SR a verejnosť.

Na jednej strane generálny prokurátor ako na bežiacom páse opakovane zbavuje obvinení svojich politických kamarátov a sponzorov s využitím § 363 Trestného poriadku a to aj v prípadeoch, kde vyšetrovatelia zhromaždili viacero dôkazov a priamych svedeckých výpovedí. Na druhej strane tá istá prokuratúra pod Vaším vedením, pán Žilinka, z politických dôvodov pokračuje v nezákonnom terore a drží pri živote obvinenie postavené len na tom, že na politickú objednávku určený obvinený býva v mestskej časti Bratislava IV. V danom obvinení neexistuje nič, ani len nepriamy dôkaz, ktorý by Martina Macka spájal s útokom, za ktorý je obvinený. Len to, že Macko býva v danej štvrti. Šokujúce je, že v rovnakej štvrti pôsobí aj samotný prokurátor Greško a ešte viac šokujúce je, že fyzický výzor prokurátora Greška presne zodpovedá popisu páchateľa poskytnutému viacerými pošklodenými.

Napriek tomu na základe takto postaveného obvinenia organizuje prokuratúra spravodajské hry a chce vynútiť opoznanie Martina Macka aj keď samotná poškodená NIna K. odmietla rekogníciu už pri nahlasovaní útoku, lebo páchateľovi do tváre nevidela. Rukolapnejší dôkaz o totálnej spolitizovanosti a mafiánskych praktikách časti Vami vedenej prokuratúry nie je možné dať. Právo nesmie byť nástrojom politckej moci a teroru, nesmie byť nástrojom likvidácie oponentov a už vôbec nesmie byť nástrojom presadzovania záujmov cudzej moci, pán Žilinka!

Pred sedem a pol rokmi bol ten istý JUDr. Greško pri tom, keď skupina páchateľov pod jeho prokurátorským dozorom úmyselne odstránila Martinovi Mackovi bradu a potom urobili opakovanú a fingovanú rekogníciu, počas ktorej krivo vypovedajúca Jana Dobšovičová označila Martina Macka za páchateľa. Pritom 10 cm dlhá brada, ktorú mu úmyselne odstránili, ho úplne vylučovala ako podozrivého (páchateľ bol oholený). Kto dokázal takéto a ďalšie špinavosti, nemá v prokuratúre čo robiť, patrí do väzenia. Rovnako človek, ktorý vedome chráni takýchto páchateľov a bráni ich riadnemu vyšetrovaniu, nemá čo robiť vo vedení generálnej prokuratúry.

Pán Žilinka, verejne Vás opakovane vyzývam:

1) zabezpečte, aby prokuratúra pod Vašim vedením prestala páchať tieto špinavosti a nezákonnú činnosť,

2) verejne sa ospravedlňte Martinovi Mackovi a mojej rodine za verejné klamstvá šírené prokuratúrou SR, ktorých výsledkom je podnecovanie masívnych útokov na našu rodinu,

3) prestaňte brániť riadnemu vyšetreniu nezákonnej činnosti JUDr. Greška a ďalších osôb ,

4) zabezpečte, aby prokuratúra prestala so spravodajskými hrami a pokusmi o opakovanú výrobu nezákonných dôkazov.

S pozdravom

Pavel Macko

Sabotované trestné oznámenia na JUDr. Greška:
https://pavelmacko.sk/2021/03/19/je-nepripustne-aby-prokurator-ucelovo-klamal-v-obzalobe/

Prílohy na lepšie pochopenie obludnosti a nezákonnosti postupu prokuratúry:

TRestné oznámenie poškodenej NIna K strana 1
TRestné oznámenie poškodenej NIna K strana 1 (zdroj: Spis Martina Macka)

Trestné oznámenie poškodenej Nina K strana 2
Trestné oznámenie poškodenej Nina K strana 2 (zdroj: Spis Martina Macka)

Nezákonné obvinenie vo veci Nina K strana 1
Nezákonné obvinenie vo veci Nina K strana 1 (zdroj: Spis Martina Macka)

Nezákonné obvinenie vo veci Nina K strana 2
Nezákonné obvinenie vo veci Nina K strana 2 (zdroj: Spis Martina Macka)

Nezákonné zamietnutie sťažnosti prokurátorom Greškom strana 1
Nezákonné zamietnutie sťažnosti prokurátorom Greškom strana 1 (zdroj: Spis Martina Macka)

Nezákonné zamietnutie sťažnosti prokurátorom Greškom strana 2
Nezákonné zamietnutie sťažnosti prokurátorom Greškom strana 2 (zdroj: Spis Martina Macka)

Nezákonné zamietnutie sťažnosti prokurátorom Greškom strana 3
Nezákonné zamietnutie sťažnosti prokurátorom Greškom strana 3 (zdroj: Spis Martina Macka)

Oznámenie o pokuse o výrobu falošných dôkazov
Oznámenie o pokuse o výrobu falošných dôkazov (zdroj: Spis Martina Macka)
Pavel Macko

Pavel Macko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  166
  •  | 
  • Páči sa:  5 304x

Predseda mimoparlamentnej opozičnej strany ODS - OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA, ktorá je súčasťou volebného zoskupenia "Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana". Som generálporučík armády v zálohe. Venujem sa: stratégie a technológie, bezpečnosť a obrana, medzinárodné vzťahy. Vzdelanie: Ing. (1. výzbrojno-eletrotechnický - optoelektronika a 2. automatizácia velenia a elektronické počítače) CSc. – vojenská technika, VA Brno MSc. – stratégia národných zdrojov, NDU, Washington D.C., USA vyšší akvizičný kurz (II. st VŠ), USA Skúsenosti: technické, manažérske a vojenské funkcie, velenie a riadenie medzinárodných tímov, velenie a riadenie medzinárodných vojenských operácií, inovatívny výcvik a simulačné technológie. Top zamestnania: zástupca náčelníka GŠ OS SR, veliteľ NATO JFTC, zástupca veliteľa pozemných síl, veliteľ celoarmádnej logistiky, šéf operácií ISAF v Afganistane, zástupca pre podporu veliteľstva ALLC HQ Heidelberg. . Zoznam autorových rubrík:  Obranná politikaNaše ozbrojené silyBezpečnostná politikaTrocha histórieKauza generálov fantómSpoločnosťSpomienky a zaujímavostiNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu