reklama

Špinavý útok voči mojej rodine trvá už šesť rokov!

Práve ubehlo šesť rokov od zinsenovaného zadržania M. Macka, syna skúseného a prozápadne orientovaného generála.

Špinavý útok voči mojej rodine trvá už šesť rokov!
Typický článok v médiách po zadržaní M. Macka. Väčšiu plochu a pozornosť zaberá otec podozrivého. (Zdroj: Pavel Macko/Plus jeden deň)
Písmo: A- | A+
Diskusia  (20)

Tento blog bude dlhší, lebo prípad Martina Macka sa tiež ťahá už šesť rokov. Jeho koniec je v nedohľadne.  Objednávateľ a jeho organizovaná skupina páchateľov sa stále cítia silní v kramflekoch.

Kauza, ktorá na začiatku vplyvom dobre pripravenej policajno-spravodajskej diskreditácie vyzerala ako jasný prípad, sa postupne ukázala ako jedna špinavá likvidácia osoby nepohodlnej zločinnému režimu v pozadí Roberta Fica. Robert Fico a jeho najbližší na smrť nenávideli všetko západné a všetko, čo nejako súviselo s našou integráciou do západných ekonomických, politických a bezpečnostných štruktúr. Ale boli pragmatici, ktorí to dlho dokázali maskovať. Išlo predsa o biznis a prístup k verejným zdrojom, aj tým z EÚ.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čo s tým generálom?

Ja som im ako človek, ktorému Ficovi poskoci v polícii a tajných službách nesiahali po členky, nesedel do partie. Ficovci dokonale ovládali všetko, okrem armády. Bol som skúsený, sebavedomý a v armáde rešpektovaný doma aj v zahraničí. Nemal som dôvod ani vôľu sa nechať kúpiť za pár drobných a najvyššiu funkciu mi nechceli dať za žiadnu cenu.

Ficov režim a jeho sponzori ma zdedili. Keď sa smeráci dostali k moci v roku 2006, už som bol ako generál v medzinárodných štruktúrach. Práve som velil spojeneckým vojskám na Cape Verde. S Ferom Kašickým sme sa poznali a mali korektné vzťahy. To sa nedalo povedať o jeho straníckych šéfoch.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Po návrate domov ma „mrazili“ a napriek skúsenostiam z velenia silám reakcie NATO a riadenia rozsiahlych operácií ISAF blokovali moje povýšenie. Preskakovali ma kolegovia s podstatne kratšou výsluhou v hodnosti brigádneho generála. Kým oni boli povyšovaní na generálmajora po roku, roku a pol, mne to trvalo až 7 rokov.

Aj to som bol povýšený až za vlády Ivety Radičovej. Opäť som nastúpil do štruktúr, velil som medzinárodnému veliteľstvu NATO. Takých veliteľstiev bolo menej ako prstov na dvoch rukách. Mojím najbližším nadriadeným bol hlavný veliteľ NATO pre transformáciu, jeden z dvoch najvyšších veliteľov NATO. Účty z činnosti veliteľstva som skladal priamo Vojenskému výboru NATO.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nikto z kolegov nemal takú prax a skutočnú skúsenosť z riadenia veľkých štábov a bojových operácií. Kým niektorí velili v operácii rote (cca 120 vojakov), ja som mal za sebou vysokú generálsku pozíciu na spojeneckom veliteľstve, velenie medzinárodnej brigády, riadenie operácií celej najväčšej misie NATO aj velenie spojeneckému veliteľstvu. V americkej, nemeckej, či francúzskej armáde by som bol za hviezdu.

Všetci moji kolegovia a medzinárodní podriadení ma dávno hodnostne preskočili. Ja som bol doma enfant terrible, osina v zadku postbolševického Ficovho režimu. Vtedy sa Fico ešte tváril ako štátnik, ale ľudia vo vnútri systému vedeli, čo je zač aj s Blahom. Nikdy nebol lojálny k EÚ a NATO. Nebol lojálny ani k Slovensku. Všetko podriaďoval transakčným potrebám ľudí v pozadí Smeru. Dokonca ani minister Glváč to nemal ľahké s Kalim a Robom. Nevedeli čo so mnou. Potrebovali ma, aby sa veci hýbali a súčasne som im nesmierne zavadzal.  

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ficov režim sa ocitol na križovatke

Formálne síce hovorili o našej integrácii a dokonca o jadre EÚ, ale okrem ryžovania európskych peňazí nemali k Západu a demokracii žiadny vzťah. Ich zraky a obdiv sa upierali smerom na východ.  Tam viacerí študovali, tam majú priateľov a obchodných partnerov a tam sa naozaj cítili dobre. Po vypuknutí krízy na Ukrajine prišlo vytriezvenie, ale aj voľba svetových strán našimi politickými špičkami.

Koho a čo si zvolili ľudia v pozadí mocenského aparátu Fica sa ukazuje v plnom rozsahu až dnes. Demokracia, vláda práva, vlastenectvo a skutočný boj s korupciou to neboli. V roku 2015 sa plne prejavovali dôsledky zhoršovania medzinárodnej bezpečnostnej situácie. Organizovali sa vojenské cvičenia, prijímali sa opatrenia na zvýšenie pripravenosti, organizoval sa prejazd konvoja  spojencov cez naše územie, pripravovalo sa vytvorenie styčného tímu NATO vo Vajnoroch.

Odkryli sa aj obrovské nedostatky vo vybavení a vycvičenosti armády, absencia utajeného spojenia napriek miliardovým obstarávaniam, nezmyselné priority a pochybné obstarávania pre rezort vnútra a ďalšie problémy. U všetkého som bol mimoriadne exponovaný a aj otvorene kritický práve ja. Bolo ma vidieť nielen pomerne často na cvičeniach, na obrazovkách a v médiách, ale hlavne cítiť v zákulisí. Cieľavedomý, otvorený, skúsený a prozápadne orientovaný generál začal byť pre niektorých ľudí v mocensko-politickom pozadí Ficovho štátu problém.

Chránime Slovensko!

Už na jar 2015 začala skupinka rusofilov okolo Jána Čarnogurského a niektorých extrémistov organizovať protesty voči NATO a USA. Išli ešte ďalej, keď si niektorí účastníci protestov začali zhromažďovať osobné údaje všetkých slovenských generálov. Na ich domáce adresy začali zasielať motivačno-výhražné listy, aby zradili svoju vlasť a západných spojencov a podporili našich východných bratov. Vojenské spravodajstvo pod vedením Skuhru, Kaliňákovho kamaráta a Balciara, Ficovho človeka, sa tvárilo, že sa nič nedeje.

Na jeseň 2015 naplno prepukla migračná kríza. U nás vrcholila predvolebná kampaň a Ficov Smer si za motto kampane vybral heslo „Chránime Slovensko“. O posilnenie našej bezpečnosti im nešlo ani náhodou. Išlo o agendu útočiacu na prvú signálnu, hľadanie zástupného vonkajšieho nepriateľa a zakrývanie skutočných hrozieb. Hlavne však išlo o odpútanie pozornosti a novú príležitosť na ryžovanie.

Do toho prišla na prvý pohľad banálna kauza – útoky fekáliami a močom na ženy v Bratislave. Diali sa už niekoľko mesiacov bez akéhokoľvek seriózneho záujmu polície. Začiatkom novembra 2015 sa to ale zmenilo. Najprv sa o prípad začali zaujímať bulvárne médiá. Polícia sa dostala pod mediálny tlak. Konečne začala zbierať podklady a venovať sa prípadu. Mali dokonca aj indície o páchateľovi a identikit skutočného páchateľa. Nikdy ho však nezverejnili.  

Veľký hon na hovn*mana môže začať!

Nebol záujem vypátrať skutočného páchateľa. V zákulisí totiž niekto dostal šialený nápad spojiť prípad s nepohodlným generálom. V dobe okolo 5. novembra 2015 sa objednávateľ z výrazným mocensko-politickým vplyvom na najvyššie miesta v policajných zložkách a prokuratúre rozhodol zaútočiť.

Všetko nasvedčuje tomu, že práve vtedy sa zrodil v niečej hlave šialený plán. Tri týždne pred údajne náhodným, v skutočnosti dopredu zinscenovaným zadržaním Martina Macka, syna generála určeného na odpis.

Už v čase okolo 5. novembra 2015, 18 dní pred zadržaním M. Macka, sa začali rozsiahle manipulácie s dôkazmi. Neznámi páchatelia zničili video so skutočným páchateľom útoku pred Justičným palácom. V rovnakom období, jedna z poškodených, Jana D., ktorá celé roky poznala Martina Macka, podľa jej vlastnej výpovede prerába pôvodný identikit páchateľa.

Prispôsobuje ho podľa fotografie Martina Macka zo sociálnej siete. Neskôr neznámy páchateľ zničil zvukový záznam jej výpovede počas hlavného pojednávania, rovnako ako ďalšie dôkazy.  Polícia odmietla súdu vydať protokoly o vyhotovení identikitu. Nikto nebol vypočutý.

O pár dní neskôr, 10. novembra 2015 sa dvaja policajti dohovárajú telefonicky o prípade Martina Macka. Jedným z účastníkov je krivý policajt, ktorý mal styky v médiách a bol podozrivý, že vynáša informácie kriminálnikom. Neskôr sa druhá účastníčka legálne odpočutého hovoru, policajtka Madarászová, objaví pri nezákonnej rekognícii spolu s policajtkou Wäldlovou. Tá zasa mala zaistiť video  spred Justičného paláca. Ale video zmizlo a nikto to neriešil, ani pani Wäldlová, ktorá ho mala získať.

Na druhý deň, 11. novembra 2015 policajná hovorkyňa Kurucová zverejňuje popis páchateľa a tri identikity. Nepochopiteľne však  medzi nimi chýba identikit skutočného páchateľa, ktorý vyzerá takmer ako fotografia známeho fitnes trénera. Zatajený identikit skutočného páchateľa bol nahradený iným, vyrobeným podľa fotografie Martina Macka zo sociálnej siete. Veľký lov na generálovho syna mohol začať. Budúci akože náhodne zadržaný páchateľ bol už určený.

Policajná provokácia a klamstvá hovorkyne

Ráno 23.11.2015 sa pripitý Martin Macko vracal električkou z mesta domov. Po práci v neskorej poobenajšej smene strávil noc v bare na Obchodnej ulici s neznámymi ľuďmi. Tí mali prízvuk a tvrdili o sebe, že sú Poliaci. Predtým ani potom ich Martin Macko nevidel. Prebral sa ráno na Poštovej ulici v parku, sadol na električku a išiel domov.  Mal na topánkach nejaký exkrement. Na chrbáte, na ktorý by si nijako nevedel dočiahnuť rukami, mal fľak od exkrementu. Rovný, ostro ohraničený pruh. Buď sa niekde v opitosti zvláštne oprel, alebo mu ho niekto na chrbát natrel.  Aby si to urobil sám svojimi rukami je fyzicky nemožné.

Obr. 2: Výpoved Martina MACKA po zadržaní. Bol vytiahnutý z električky na Jurigovom námestí.  Hovorkyňa Kurucová v tlačovej správe tvrdila niečo úplne iné.
Obr. 2: Výpoved Martina MACKA po zadržaní. Bol vytiahnutý z električky na Jurigovom námestí. Hovorkyňa Kurucová v tlačovej správe tvrdila niečo úplne iné. (zdroj: Trestný spis M. Macka)

Na zastávke na Jurigovom námestí v Karlovej Vsi ho policajti vyťahujú z električky smerujúcej z mesta do Dúbravky a legitimujú ho. Čisto náhodou ide na aute okolo jedna z poškodených. Je to Jana D., ktorá bola podľa svojej výpovede opravovať identikit podľa fotografie Martina Macka zo sociálnej siete. Policajtom povie, že to je fekálny fantóm, ktorý mal na ňu pred tromi týždňami zaútočiť.  Macka zadržia a začnú vypočúvať. Vzhľadom na to, že je opitý, výsluch prerušia a umiestnia ho do cely predbežného zaistenia, aby vytriezvel. Medzitým si pripravujú ďalšie úkony, komunikujú s poškodenými svedkyňami a vykonávajú operatívne šetrenie.

Lenže pri kontrole spisov a výpovedí poškodených vyšetrovatelia zrejme zistia, že majú problém a že zadržali nesprávneho. Akoby im ho niekto podstrčil, alebo sa fatálne pomýlili. Páchateľ pred tromi týždňami, 30.10.2015, mal mať 35 rokov, lysiny a mal byť oholený, resp. mal mať jemné strnisko. No Macko mal pri zadržaní 24 rokov, 10 cm dlhú bradu a husté, stredne dlhé tmavé vlasy. Bolo vylúčené, aby mu taká dlhá brada narástla od 25. 10. (útok pred Justičným palácom, z ktorého zmizlo video) alebo od 30.10. . Vtedy išlo o útok, ktorý nahlásila spolužiačka Jana D., ktorá išla "náhodou" okolo keď Macka zadržali. Neskôr, pri zadržaní M. Macka tvrdila,. že útok bol 28.7. Na súde sa vrátila k pôvodnému termínu 30.10.2015.

Obr. 3: Takto vyzeral M. Macko 27.10.2015. V dňoch 25.10. a 30.10. útočil oholený páchateľ, Macko mal pri zadržaní 23.11. bradu ešte dlhšiu. Vyšetrovateľ mu ju pred rekogníciou zámerne ostrihal na 3-týždňovú bradu.
Obr. 3: Takto vyzeral M. Macko 27.10.2015. V dňoch 25.10. a 30.10. útočil oholený páchateľ, Macko mal pri zadržaní 23.11. bradu ešte dlhšiu. Vyšetrovateľ mu ju pred rekogníciou zámerne ostrihal na 3-týždňovú bradu.  (zdroj: Trestný spis M. Macka)

Vyšetrovateľ Kovarčík pod dozorom prokurátora Greška nezaváhal ani na chvíľu. Informácia o tom, že poškodená spolužiačka Jana D. už 23.11. ukázala na Macka na zástavke Jurigovo námestie pri jeho zadržaní, zmizla zo spisu. Už vtedy muselo byť vyšetrovateľovi jasné, že dotyčná Jana D. krivo vypovedá a krivo obvinila Martina Macka. Alebo ju na to osobne naviedol. Macko mal nielen dlhú bradu, ale v čase útoku bol v práci, mal nepriestrelné alibi. Vyšetrovatelia mali o tom informáciu od svojich operatívcov už 24.11.2015, podľa všetkého ešte pred vykonaním rekognícií.

Obr. 4: Poškodená Jana D. , ktorá údajne išla náhodou okolo, pri zadržaní M. Macka  označila ako útočníka. Toto polícia zatajila, s Janou D. na druhý deň vykonala fingovanú rekogníciu. Do spisu bol záznam doplnený pol roka po zadržaní.
Obr. 4: Poškodená Jana D. , ktorá údajne išla náhodou okolo, pri zadržaní M. Macka označila ako útočníka. Toto polícia zatajila, s Janou D. na druhý deň vykonala fingovanú rekogníciu. Do spisu bol záznam doplnený pol roka po zadržaní.  (zdroj: Trestný spis M. Macka)

Do spisu bol vložený záznam s úplne iným priebehom aj miestom zadržania Martina Macka, samozrejme bez akejkoľvek zmienky o krivo obviňujúcej poškodenej Jane D. Tá podľa všetkého už niekoľko týždňov predtým zámerne menila identikit s cieľom obviniť Martina Macka.  Vyšetrovateľ bez mihnutia oka nechal Mackovi ostrihať 10 cm bradu. Neostrihal ju úplne na jemné strnisko , tak ako ju mal mať páchateľ, ale nechal Mackovi trojtýždňovú bradu. Prečo mu ju ostrihali práve na takúto dĺžku, má priamu súvislosť s neskoršími klamstvami policajnej hovorkyne Kurucovej.  

Obr. 5: Vyšetrovatelia zatajili, že Jana D. opoznala M. Macka už pri zadržaní 23.11.. Museli mu totiž najprv ostrihať bradu a potom zinscenovať opakovanú rekogníciu na druhý deň po zadržaní, 24.11. V spise sa objavila iná policajná verzia zadržania.
Obr. 5: Vyšetrovatelia zatajili, že Jana D. opoznala M. Macka už pri zadržaní 23.11.. Museli mu totiž najprv ostrihať bradu a potom zinscenovať opakovanú rekogníciu na druhý deň po zadržaní, 24.11. V spise sa objavila iná policajná verzia zadržania.  (zdroj: Trestný spis M. Macka)

Teraz to konečne všetko sedelo podľa popisu páchateľa. S Mackom mohli konečne vykonať nezákonnú rekogníciu. A vyšetrovateľ Kovarčík pod dozorom prokurátora Greška opäť nezaváhal. Napriek tomu, že Mackov výzor pred ostrihaním brady nesedel a Macko mal dokonca na čas skutku alibi, zobral ho bez prítomnosti advokáta na rekogníciu.

Do rekognície opakovane zaradil spolužiačku Janu D., ktorej krivú výpoveď predtým zatajili a stopili zo spisu. Ukázala na Macka ako páchateľa, hoci Jana D. celé roky poznala M. Macka, vedela o koho ide a vedela, že on to nemohol byť ani teoreticky.  Prečo to urobila? Šesť rokov sa prokurátorsko-sudcovská mafia odmieta opýtať dotyčnej svedkyne. Podnety na to dostali.

Opoznala ho aj  poškodená Michaela S., ktorá predtým nakreslila identikit skutočného páchateľa. Ten však polícia zatajila pri zverejňovaní hovorkyňou Kurucovou. Do tretice na Macka ukázala aj Mária M., kolegyňa Martina Macka z práce, u ktorej záhadne zmizlo spomínané video z miesta činu pred Justičným palácom. Jej pochybnú rekogníciu organizovali už spomínané policajtky Madarászová a Wäldlová.

Obr. 6: Rozdiel vo výzore M. Macka a skutočného páchateľa (vľavo). Na dolnom obrázku vidieť, že vyšetrovateľ zámerne ostrihal Mackovi bradu a hovorkyňa Kurucová potom tvrdila, že si ju Macko nechal narásť po zverejnení identikitov.
Obr. 6: Rozdiel vo výzore M. Macka a skutočného páchateľa (vľavo). Na dolnom obrázku vidieť, že vyšetrovateľ zámerne ostrihal Mackovi bradu a hovorkyňa Kurucová potom tvrdila, že si ju Macko nechal narásť po zverejnení identikitov. 

Prečo polícia  šírila dezinformácie a chránila skutočného páchateľa?

Uvedené pochybné rekognície, zorganizované s jasným zločinným úmyslom vyšetrovateľmi pod dozorom prokurátora Greška, sú jediné nepriame a nezákonné dôkazy, ktoré ukazovali na Martina Macka ako páchateľa. Na tejto policajnej a spravodajskej provokácii a krivej výpovedi svedkýň bol postavený celý prípad mojej diskreditácie a krivého obvinenia Martina Macka.

Prípad bol sprevádzaný rozsiahlymi dezinformáciami médiami a priamo predstaviteľmi štátu, ktorí sa snažili kamuflovať trestnú činnosť. Na začiatku je séria lží zverejňovaná policajnou hovorkyňou Tatianou Kurucovou. Neviem, či bola len hlúpa hovorkyňa a mechanicky posúvala médiám informácie, ktoré jej niekto podstrčil, alebo či bola vedome členkou organizovanej skupiny páchateľov, ktorá organizovala túto špinavosť. To musia určiť nestranní vyšetrovatelia. Dnes vraj Kurucová pôsobí ako hovorkyňa v tíme progresívneho demokrata Matúša Valla, primátora Bratislavy. Niektoré personálne prepojenia na našom malom Slovensku sú naozaj bizarné.

Dobre si pozrite obrázok v úvode tohto článku. Ilustruje, o čo v skutočnosti išlo v tomto prípade. Všimnite si, koľko priestoru je v článku venované fekálnym útokom a podozrivému a koľko pre režim  nepohodlnému generálovi. S dezinformáciami, útokmi a hlúposťami voči mne a mojej rodine sa roztrhlo vrece. Dali si záležať a špinili ma nielen na Slovensku, ale aj vo všetkých krajinách, kde som slúžil. Nezabúdali pri tom zdôrazňovať, že páchateľom je syn vysokého dôstojníka NATO a ukazovať moje fotky. Niektoré médiá, ako napríklad Topky.sk sa neštítili ani trestnej činnosti.

Na samom začiatku bola tlačová správa hovorkyne Kurucovej plná lží, ktorá bola pred zverejnením intenzívne komunikovaná aj s ministrom Kaliňákom počas zasadnutia Bezpečnostnej rady SR.  Práve na tomto zasadnutí som sa dozvedel o údajnom vypátraní a priznaní sa môjho syna k fekálnym útokom. Povedal mi to exminister Glváč, ktorý bol tiež prítomný na rokovaní BR SR. Dostal to od Kaliňáka, ktorý mal zrejme text správy pred jej zverejnením a opakovane reagoval na nejaké esemesky.

Na základe informácií z tlačovej správy Tatiany Kurucovej a vlastnej tvorby Nový čas vtedy napísal:

„Nahlásila ho psičkárka. Zvrat v pátraní nastal v pondelok. Na políciu totiž zavolala žena, ktorá sa prechádzala so psom a na zastávke električiek si všimla opitého Martina, ktorý bol potretý fekáliami. Na miesto okamžite dorazilo niekoľko policajných áut. Dolapili ho však až na ďalšej zastávke Segnerova v Karlovej Vsi. Zistili, že od zverejnenia identikitov si nechal narásť bradu.“

Ide o absolútnu lož, ktorá mala zakryť organizovanú trestnú činnosť, ktorej cieľom bolo krivo obviniť Martina Macka. Žiadna psíčkarka Martina Macka nenahlásila. Martin nebol potretý fekáliami, mal od nich topánky a na chrbáte bundy už popísaný fľak. Ani po ňom policajti nepátrali niekde v parku. Je to úplný výmysel. A už vôbec si Martin Macko nenechal narásť od zverejnenia identikitov bradu, ale mal ju dlhodobo, v čase zadržania až 10 cm dlhú.  Vyšetrovateľ mu ju zámerne odstránil a správa Tatiany Kurucovej mala kamuflovať evidentnú trestnú činnosť polície. V skutočnosti vytiahli Martina Macka policajti priamo z električky smerujúcej z mesta do Dúbravky, na úplne inom mieste, v Karlovej vsi na zastávke Jurigovo námestie.

Obr.7: Prvá strana zámerne lživej správy zverejnenej hovorkyňou Kurucovou. Obsah správy poznal exminister Kaliňák ešte pred zverejnením.
Obr.7: Prvá strana zámerne lživej správy zverejnenej hovorkyňou Kurucovou. Obsah správy poznal exminister Kaliňák ešte pred zverejnením.  (zdroj: Pavel Macko/KR PZ SR Bratislava)
Obr. 8: Druhá strana dezinformácie v podobe tlačovej správy zverejenej hovorkyňou Kurucovou. Ta dodnes nevysvetlila, prečo správa obsahuje nepravdivé informácie.
Obr. 8: Druhá strana dezinformácie v podobe tlačovej správy zverejenej hovorkyňou Kurucovou. Ta dodnes nevysvetlila, prečo správa obsahuje nepravdivé informácie.  (zdroj: Pavel Macko/KR PZ SR Bratislava)

Zlatý klinec na koniec. Macka nenahlásila psíčkarka, ani po ňom polícia nepátrala, ako uviedla Kurucová v tlačovej správe. Priamo z električky ho vraj náhodou nahlásil manžel policajnej vyšetrovateľky Tichej z 1. OV Odboru kriminálnej polície OR PZ Bratislava II. Je šokujúce, že ešte nikto nevypočul vyšetrovateľku Tichú, jej manžela a jasnovidku  Janu D., ktorá práve v čase  zinscenovaného zadržania Martina Macka išla "náhodne" okolo. Z diaľky, počas jazdy v aute, ho opoznala, zastavila, prekonala policajné bariéry a ukázala na Macka.

Obr. 9: Šokujúca informácia prišla až po viac ako pol roka od zadržania M. Macka.  Polícia celú dobu klamala a všetko nasvedčuje tomu, že išlo o policajnú inscenáciu. M. Macko bol zadržaný na základe oznámenia manžela vyšetrovateľky Tichej.
Obr. 9: Šokujúca informácia prišla až po viac ako pol roka od zadržania M. Macka. Polícia celú dobu klamala a všetko nasvedčuje tomu, že išlo o policajnú inscenáciu. M. Macko bol zadržaný na základe oznámenia manžela vyšetrovateľky Tichej. (zdroj: Trestný spis M. Macka)

Zrejme preto, lebo tieto skutočnosti boli a mali zostať zamlčané, namiesto nich zasahujúci policajti Vicen a Lúchava vložili do spisu úplne inú verziu zadržania. Až o pol roka neskôr skutočný priebeh zadržania prihodil v tichosti do spisu spolupáchateľ tejto špinavej diskreditácie a notorický klamár, prokurátor Greško.

Obr. 10:  Skutočné záznamy o zadržaní M. Macka doplnil do spisu dozorujúci prokurátor Greško až viac ako pol roka po zadržaní. Tieto dôkazy boli zadržané pred súdom a obhajobou počas rozhodovania o väzbe M. Macka.
Obr. 10: Skutočné záznamy o zadržaní M. Macka doplnil do spisu dozorujúci prokurátor Greško až viac ako pol roka po zadržaní. Tieto dôkazy boli zadržané pred súdom a obhajobou počas rozhodovania o väzbe M. Macka. 

Rozsiahly organizovaný zločin a verejný lynč namiesto práva

Po krivom obvinení Martina Macka a zverejnení klamstiev hovorkyňou policajného zboru Kurucovou sa rozpútalo mediálne a justičné peklo. Niektoré hyeny len trhali korisť, aby sa sami zviditeľnili. K prípadu sa bez akejkoľvek vedomosti začali vyjadrovať celebritní pseudoexperti ako sexuológ Kubiš, František Skokan a hlavne Danica Caisová. Títo eskamotéri s diplomami začali verejne rozvíjať teórie o sexuálnej úchylke Martina Macka, údajných príčinách jeho útokov,  možnom spúšťači jeho útokov. Zrejme to malo podporiť tvrdenie, že páchateľom je práve Martin Macko.

Sexuologička Danica Caisová dokonca prišla s teóriou o prenosnosti vrodenej sexuálnej úchylky pozeraním správ. Macko mal byť zodpovedný aj za úchylku skutočného páchateľa, fitnes trénera Seligu. Mal ho inšpirovať a preto Seliga začal páchať útoky. Ten neskôr priznal, že úchylku má už od detstva. Uvedomujú si títo ľudia, že svojou nekompetentnou exhibíciou môžu namiesto toho, aby ľudí liečili, spôsobiť niekomu svojim verejným lynčom také psychické útrapy, že ho doženú k sebevražde? Pýtam sa, kde zostala ich profesijná etika a čo na to príslušná komora?

Na začiatku som spomínal režim Roberta Fica. Ten je politicky zodpovedný za to, že našu krajinu zmenil na mafiánsky štát. Desiatky jeho nominantov je stíhaných pre podozrenia zo závažných zločinov a Robert Fico sa hrá na tribúna ľudu a ochrancu právneho štátu.  V skutočnosti dodnes v štruktúrach mafiánskeho štátu slúžia jeho ľudia. Sú všade a sabotujú spravodlivosť a nestranné vyšetrovanie ťažkých zločinov, ale aj prípadov ako tento. Sedia na Ústavnom súde, v prokuratúre, v policajných zložkách a v spravodajských službách.  

Rozum zostáva stáť nad tým, že niekoľko policajtov, tri krivo vypovedajúce svedkyne, päť prokurátorov, šesť sudcov a príslušníci spravodajských služieb sa nechajú postupne zatiahnuť do tejto špinavej hry za hranou zákona.  Nejdem unavovať rozsiahlym výpočtom všetkých trestných činov. Celkom som ich napočítal takmer dve desiatky. Prokuratúra už viac ako sedem mesiacov sabotuje vyšetrovanie najjednoduchšieho a zároveň jednoznačne preukázaného z nich, ktorého sa dopustil spomínaný prokurátor Greško.

Upozorňujem aktérov, že by si mali dobre rozmyslieť, či zájdu čo najskôr za vyšetrovateľmi NAKA a začnú spontánne vypovedať. Prípad má totiž aj utajovanú časť a v nej je skutočné hardcore s potenciálne najvyššími trestnými sadzbami. Nechcel by som byť súčasťou takejto organizovanej skupiny. Zatiaľ mafiánske štruktúry vyhrávajú, ale ich pozícia nezadržateľne slabne. Verím, že jedného dňa to bude všetko nestranne vyšetrené. Ak niekomu naleteli, alebo len niečo zanedbali, či prejavili falošnú solidaritu s kolegami, ešte majú čas sa ku všetkému priznať a uviesť veci na pravú mieru.

Nekonečný príbeh

Tento príbeh ani zďaleka neskončil. Od jeho začiatku práve ubehlo šesť rokov. Martin Macko zostal aj naďalej krivo obvinený a odsúdený na nezmyselnú liečbu, hoci nie je chorý, ani nemá žiadnu úchylku. Najprv bol jednoznačne oslobodený. Nakoniec jeho nezákonné odsúdenie zabezpečil mafiánsky sudca, dnes stíhaný pre podozrenia z rozsiahlych zločinov. Ale má aj ochrancu v podobe Ústavného súdu a generálneho prokurátora Žilinku.

Ústavný súd viac ako dva roky úmyselne sabotoval ústavnú sťažnosť Martina Macka. Uprednostnil viac ako dva a pol tisíc iných sťažností podaných po Martinovi Mackovi, aby mu nakoniec oznámil, že najprv musí ísť s dovolaním na Najvyšší súd.  Medzitým hlavne fašisti a extrémisti viac ako dva roky zneužívali túto kauzu v predvolebnom boji a to vďaka zámernej nečinnosti Ústavného súdu. Tí istí fašisti vystupujú proti očkovaniu a základným hygienickým opatreniam. Aká irónia, že v týchto dňoch viacero ústavných sudcov ochorelo práve na covid-19.

Pred viac ako rokom podala ministerka spravodlivosti dovolanie v prospech Martina Macka na Najvyšší súd. Dovolanie podal aj Martin Macko, tak ako mu to odporučil Ústavný súd. Opäť sa nič nedeje. Dokonca jeden zo spoluvinníkov justičnej svojvôle, sudca Peter Štift medzičasom postúpil na Najvyšší súd. Bude nakoniec rozhodovať o Mackovom dovolaní? Je to možné.

Aj sudca Molnár so svojim senátom rozhodoval o odvolaní voči svoju nezákonnému rozhodnutiu. V mafiánskom štáte je všetko možné. Aj to, že jeden z podozrivých páchateľov, prokurátor Greško, dokonca zastupuje prokuratúru pred Najvyšším súdom. Mafiánsky štát nenecháva nič na náhodu! A tam kde to inak nejde, nastupuje Agent 363.

Organizovaný zločin v podaní mafiánskeho štátu stále vyhráva a Ficovi opäť rastú preferencie. Chystá sa na návrat k moci a potlačeniu posledných zvyškov odporu čestných ľudí.

Prípad Martina Macka sa objavil aj vo filme Očista. Do filmu sa z pochopiteľných dôvodov dostala len špička ľadovca. Aj preto som sa rozhodol, že prípad podrobnejšie vysvetlím aj s dôkazmi. Niet na čo ďalej čakať.

Pred rokom sa ma redaktor TV  Markíza opýtal, o čo mi vlastne ide. Nuž ide mi o to, že Martin Macko má zničený život, má záznam v registri trestov ako sexuálny útočník, hoci ním nikdy nebol, nemôže sa slušne zamestnať.

Páni novinári sa cítia dotknutí, že boli nezákonne lustrovaní. To bol aj Martin Macko a okrem toho bol  aj nezákonne väznený a verejne znásilňovaný. Aj za zámernej pomoci niektorých médií, však páni Karvaš a Zemiar?  

Som si vedomý aj toho, že môj video seriál sa stretne s nezáujmom médií. Nezapadne do ich scenára.  Martin Macko nikdy nedostane taký mediálny priestor,  aký mu dávali, keď bol zadržaný a krivo obvinený, alebo ako Vladimír Pčolinský, či nominanti Roberta Fica.

Nevolám po pomste. Ale ani to tak nenechám. Nenechám sa odradiť mafiou ani ľahostajnosťou mienkotvorných médií. Lebo to, čo sa stalo Martinovi Mackovi, Hedvige Malinovej, Jánovi Kuciakovi s Martinou Kušnírovou a ďalším obetiam mafiánskemu štátu sa môže stať každému jednému z Vás.

S rastúcimi preferenciami  Roberta Fica a rastúcou agresivitou nasledovateľov extrémistov toto riziko stúpa každý deň. Ak už nikomu okrem mňa nezáleží na živote Martina Macka, tak práve pre toto je nutné priviesť služobníkov mafiánskeho štátu pred spravodlivosť.

Záver

Už len pozorným porovnaním informácií na obrázkoch je zrejmé, že medzi výpoveďami a tvrdeniami policajtov, prokuratúry a svedkýň sú zasadné rozpory. Rovnako je z tejto ukážky zrejmé, že v prípade M. Macka dochádzalo k rozsiahlej manipulácii s dôkazmi. Ďalšie informácie budem zverejňovať formou videí. Je to len zlomok špinavostí z celého spisu. Ale je zrejmé, že viaceré z uvedených osôb sú viac než dôvodne podozrivé z účasti na organizovanej trestnej činnosti. Vidí to hádam každý okrem justičnej mafie, prokuratúry a sabotujúceho Ústavného súdu. Ten sa prípadu hanebne zbavil po dvojročnej sabotáži ústavnej sťažnosti M. Macka.

V tomto prípade rozhodne nejde o fazuľky. Upozorňujem aktérov aj pána Žilinku, že v utajovanej časti je reč o vraždách, internácii a ďalších zločinoch. A mám viac dôvodov domnievať sa, že uvedené veci spolu súvisia a majú spoločného objednávateľa a zrejme aj koordinátora. Pán Žilinka odmietol v danej veci prevziať moje trestné oznámenie a poskytnúť mi ochranu.

Priznávam, že v tomto momente je to už osobné. Šesť rokov ide mojej rodine o život a kompetentní sa hrajú na mŕtvych chrobákov. Je mi jedno, aká je motivácia generálneho prokurátora a aké má mocenské či iné krytie. Nedám sa odradiť ani zastrašiť. Svoju šancu aktívne vstúpiť do prípadu generálny prokurátor Žilinka už stratil. Som presvedčený, že ak je Slovenská republika aspoň formálne právny štát, tak maximálne už môže vypovedať len ako svedok.

Pavel Macko

Pavel Macko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  165
  •  | 
  • Páči sa:  5 267x

Predseda mimoparlamentnej opozičnej strany ODS - OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA, ktorá je súčasťou volebného zoskupenia "Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana". Som generálporučík armády v zálohe. Venujem sa: stratégie a technológie, bezpečnosť a obrana, medzinárodné vzťahy. Vzdelanie: Ing. (1. výzbrojno-eletrotechnický - optoelektronika a 2. automatizácia velenia a elektronické počítače) CSc. – vojenská technika, VA Brno MSc. – stratégia národných zdrojov, NDU, Washington D.C., USA vyšší akvizičný kurz (II. st VŠ), USA Skúsenosti: technické, manažérske a vojenské funkcie, velenie a riadenie medzinárodných tímov, velenie a riadenie medzinárodných vojenských operácií, inovatívny výcvik a simulačné technológie. Top zamestnania: zástupca náčelníka GŠ OS SR, veliteľ NATO JFTC, zástupca veliteľa pozemných síl, veliteľ celoarmádnej logistiky, šéf operácií ISAF v Afganistane, zástupca pre podporu veliteľstva ALLC HQ Heidelberg. . Zoznam autorových rubrík:  Obranná politikaNaše ozbrojené silyBezpečnostná politikaTrocha histórieKauza generálov fantómSpoločnosťSpomienky a zaujímavostiNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu