reklama

mám rada šach...

Veľmi zaujímavá hra. Farebná, pútavá, keď sa človek na ňu tak husto zahľadí, všetko sa mu dokáže zmiešať, až má pocit, že vidí len jedno čierno-biele čudo:o).

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Ale fakt.....tréning mysle nie je na škodu. Uvažovanie, kombinovanie...a všetky možné alternatívy ktoré môžete objaviť a použiť. A aké je krásne keď sa tešíte na hru...v ktorej použijete taký alebo onaký postup a súper vám dá mat na tri ťahy:o)......no ja mám z toho nevýslovnú radosť. To ja len preto hovorím, že jeden priateľ ma upozornil na to, že internet to nie je len na učenie vec, ale aj zabaviť sa na ňom môžem. A tak som si vybrala túto tak trocha intelektuálnu zábavku. Trvá to síce dosť dlho, lebo no veď nie každý je online vtedy keď to vyhovuje práve vám, ale aj tak to má svoje čaro. Môžete rozohrať viacero partií naraz, s množstvom rôznych ľudí, rôznej vekovej kategórie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Čo mňa zatiaľ najviac baví na tejto hre? Tá strašná radosť keď opätovne prehrám nejakú partiu. To by ste neverili.....zatiaľ sa mi nijako nedarí...ako klobúk dole stále som vystihla samých cool hráčov....čo si spomínam, jeden chlapík bol taký úžasný, že mi dal mat trikrát za sebou, skoro tým istým spôsobom.v tej chvíli ma skoro rozhodilo od úžasu, hnevu, rozhorčenia.....A až potom mi povedal, že hej deva skús zmeniť postup....proste radosť.

  Píšem to preto, že minule(konkrétne predvčerom) som zase prehrala....ako strašné chápem....ešte že ma prehry tohto druhu až tak nemrzia.:o)

 Ale.....rozhodla som sa, opäť raz a znova.....že budúcu partiu vyhrám. Neviem síce ešte ako, ale vyhrám:o)......a s týmto odhodlaním idem urobiť prvý krok...a to je, že vyzvem hráča na hru.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

 

 

 

 

 

Ľudmila Petergáčová

Ľudmila Petergáčová

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  0x

som.....v podstate večný optimista, ktorý má rád všetko a všetkých...ale len kým ma nenahnevajú:o)...a som človek v každom zmysle slova. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu