reklama

Hľadá sa žena

Na známosť sa dáva, že sa stratila žena. Naposledy bola videná niekedy v čase medzi 17. novembrom 1989 a prvou vlnou západných módnych časopisov. Prosíme všetkých, ktorí majú v sebe čo len trochu zmyslu pre krásu, aby nám ju pomohli nájsť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

 Žena nám všetkým veľmichýba. Bývala vždy veselá, šťastná a svojej rodine dávala zo seba len tonajlepšie. Mala svoj vlastný úsudok a vždy si verila. Nikdy si nenechaladiktovať od iných, ako má vyzerať a čo si má obliecť. Bola prirodzená.Bola jemná. Bola sama sebou.

 Zamestnanie a kariéraneboli jej alfou a omegou, ona chcela od života viac. Mala rada prítomnosťmalých detí a neprekážali jej ani niekoľkohodinové návštevy šialenýchprastrýkov a chvastajúcich sa sesterníc z tretieho kolena.

 Táto žena bola aj matka. Obetaváa starostlivá. Nikdy si nenajímala pre svoje deti opatrovateľky, pretožesama rada držala v náručí svojich bacuľatých potomkov a ešte radšejsa pozerala, ako sa hrajú, alebo tíško odpočívajú v malých postieľkach.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Stratená žena bola aj manželka.Milujúca a verná. A veľmi nežná. Chápavá a tolerantná. Bolasvojmu mužovi priateľkou i milenkou. Starala sa o všetky jeho potrebya nikdy sa necítila zneužitá, pretože vedela, že je milovaná a že preňu manžel robí to isté, čo ona preňho.

 Hľadaná žena bola výnimočnekrásna. Bola príťažlivá, zaoblená na tých správ­nych miestach anekonečne zmyselná. Nosila sukne z padavej látky, ktoré sa jej prichôdzi vábne pohojdávali okolo nôh a príjemne šušťali. A vlasy! Tiemala nádherné, splývali jej na plecia v mäkkých vlnách alebo ich nosilazopnuté na temene do uzla. Všetci muži sa za ňou obzerali, keď ladným krokomprechádzala popri nich s nevinným nevšímavým úsmevom pohrávajúcim na jejsladkých perách.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Žena zmizla z nášho života náhle. Jej neprítomnosťnás zaskočila nepri­pra­ve­ných. Ani po toľkých rokoch sa nedokážeme s jejstratou vyrovnať. Chýba nám každý deň, hoci sa nám každý deň zdá, že sme uzreli niekde medzi ľuďmi na ulici jejsiluetu, ucítili jej parfém, do uší sa nám dostal jej smiech a každý deňsi s bolesťou v du­ši uvedomujeme, že to nie je ona koho siluetu,parfém a smiech sme zare­gis­trovali otupenými zmyslami. Nie je to ona,kto prešiel popri nás s vyzývavým úsme­vom na perách, v priliehavýchtrblietavých nohaviciach, vychudnutý na kosť, s výrazným mejkapoma trojfarebným bláznivým účesom. Nie je to ona, koho každý deň vídameokolo seba.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Zostal z nej iba tieň. Matná spomienka, polozabudnutý sladkýsen. Niekedy uvažujeme, či sme ju vôbec poznali. Či bola skutočne medzi nami,či sa s nami smiala, či nás milovala, zabávala, starala sa o nás,bola naším najlepším priateľom, našou milenkou, matkou, dôverníčkou. Našouradosťou, oporou, inšpiráciou i jediným hriechom, kvôli ktorému sme boliochotní obetovať spásu vlastnej duše. Niekedy sa prichytíme, ako pochybujemeo jej skutočnej existencii.

 Je to už tak dávno, čo sa žena stratila. Chýbanám. Prosíme všetkých, ak ste o nej počuli, priveďte nám ju späť.Presvedčite ju, aby sa vrátila. Nebudeme jej zazlievať, že nás opustila, všetkojej odpustíme. Iba ju chceme mať pri sebe, chceme ju obdivovať, vdychovať jejopojnú ženskosť a nechať sa vtiahnuť do sveta jej hebkosti, nehy, lásky.Chceme ju späť. Ženu. Nič viac.

Katarína Petoczová

Katarína Petoczová

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Momentálne bojujem s lenivosťou, rozmýšľam o živote a kujem pikle. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu