reklama

Kto Vám dá v čase krízy len tak niečo zadarmo? - sportactive.sk áno

Hurá dostal som v dnešnej dobe konečne niečo zadarmo. V dnešnej dobe keď otvoríte poštovú schránku a vysypú sa na Vás samé akciové letáky, otvoríte inzertné noviny a valí sa na Vás akcia za akciou. Ku každému prášku zdarma špinavé tričko, ku každému autu jedno staré na zošrotovanie  a pod. A takto nás oblbujú.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
e-shop kde získava každý, www.sportactive.sk outdoor,kemping a šport
e-shop kde získava každý, www.sportactive.sk outdoor,kemping a šport (zdroj: www.sportactive.sk)

Chápem taktiku predávajúcich,nalákať zákazníkov na produkt ktorý dostanu zadarmo. Ale klobúk dole, ktorí idú cestou ponúknuť produkt zdarma bez toho, aby to masívne nepropagovali, nerobili na to reklamu.

Pomaly ale iste odchádza zima a prichádza leto. Ja ako milovník letnej turistiky, mora, hôr a pekných dievčať s krátkymi suknami sa na to veľmí teším. A preto som sa rozhodol, že doplním svojú letnú turistickú výbavu o nový stan. Ten z minulého roku sa mi rozpadol. Teraz už chápem aký je rozdiel medzi stanom z TESCA za 20 eur, a normálnym kvalitným za 70 eur. Rozhodol som sa začať teda surfovať po internete a zhánať stan v športovom E-shope.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takmer 80% športových e-shopov funguje na princípe obrázok, cena, preškrtnutá cena nová cena so zľavou, a popis materiálu. Informácie celkom bežné pre bežných ľudí. Ale napadlo Vás už niekedy čo znamená stan s PU alebo SI záterom ??? A na to mi už veľká včšina e-shopov nedala odpoveď.

Jediný e-shop ktorý si nebral za halvný cieľ predať ale hlavne poučiť som našiel zastrčený na adrese www.sportactive.sk malý ale kvalitný obchod, ktorý ponúka hlavne vysvetlenie k produktom a tech. špecifikácii.

Nakoniec som si vybral jednomiestny stan Pasch s polyuretánovým záterom. A čo to je? pozrite si to priamo na ichs stránke.

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Objednaný tovar mi prišiel domov na druhý deň. REKORD ešte nikdy mi tak skoro domov nič neprišlo. To je ďalšia nevýhoda bežných e-shopov. Tovar majú v externom sklade a pokiaľ to objednajú tak to trvá týžden a dva, ale hlavne že si tam dajú reklamu s texom tovar do 2-3 dni.


Aké bolo moje prekvapenie keď spolu so stanom mi prišiel aj spací vak. S textom že spací vak je ako produkt zadarmo k stanu. Pričom po celú dobu objednávky nikde nebola o tom reč. Ale takýto nečakaný darček poteší. Ešte viac ako ten, ktorý viete že dostanete keď si kúpite daný produkt.


Záver: 1)najviac poteší darček ktorý dostanete bez toho aby ste sa rozhodovali že si kúpite daný produkt

SkryťVypnúť reklamu
reklama

2)nakupujte tam, kde Vám neponúkajú len obrázok,cena, kúpiť a odchod ale tam kde idú produkt, vysvetlenie, cena, kúpť

3)shop kde Vám príde tovar do 2 týždňoch je nanič

4) nakupujte na www.sportactive.sk, ten spĺňa všetky kritéria. a je fakt dobrý.


Kto mal skúsenosti s nákupom na www.sportactive.sk, nech dá vedieť aký bonus od nich získal.

Tu je stránka obchodu

www.sportactive.sk



Kamil Petraj

Kamil Petraj

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som študent VŠ a najmä športový nadšenec Zoznam autorových rubrík:  Sportactive.skSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu