reklama

Covid-19 je po vakcíne kašlíček a soplíček

Ešte nikdy nebolo verejne prezentovaných toľko dôkazov o účinnosti a bezpečnosti očkovania, ako je to pri ochorení Covid-19.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Táto vláda, rovnako ako ostatných 25 v EU, ponúka ako jediná riešenie na porazenie SARS-Cov-2 a riešenie pandemickej krízy.

Nech hľadám ako hľadám, riešenie od Smerohlasu a ostatných dezolátov pre porazenie vírusu SARS-Cov-2 nevidím.

Vláda preberá vedecké riešenia, ktoré ponúka farmácia. Vakcíny na vzorke 3 miliárd ľudí v tomto vesmíre dokázali, že sú super bezpečné a dobre fungujú.

  • <0,0005% je výskyt závažných nežiadúcich účinkov, navyše takých, ktoré dnešná medicína dokáže zvládnuť. Tak bezpečné nie je ani vaše auto, ani MHD.

  • >98% je účinnosť vakcín proti ťažkému priebeh. To znamená, že po vakcíne sa z nepredvídateľne smrteľnej choroby stane kašlíček a soplíček.

Zdieľajte, kým neumrú.

Ak hovoríte, že by ste sa aj dali očkovať, ale...

... tak si vyberte nejaké očkovacie miesto v nemocnici. Pokojne tam ostaňte nie obligátnych 15 minút, ale aj hodinku, dve. Pokojne si naplánujte preventívnu prehliadku u svojho "obvoďáka" na 5, 7 či 15 deň po vakcinácii, veď čo ak.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Farmácia na vzorke 3 miliárd ľudí v tomto vesmíre vyskúmala, že vám na 99,995% nič výnimočné nezistia. Nič, čo by ste aj pred vakcínou nemali.

Boli časy, ale sa minuli

My, zdravotníci sme urobili maximum možného pre zaočkovanie populácie.

Ministerstvo zdravotníctva urobilo aspoň toľko, že vám dalo šancu vyvinúť masový tlak pomocou brutálnych radov pred očkovacími centrami.

Štátne inštitúcie, vláda a hlavne regióny dokázali manažovať 30 000 podaných dávok za deň. My, čo sme zodpovední v tomto volebnom období za tento štát sme dokázali, že denne vie Slovensko zaočkovať 30 000 ľudí.

My, vládna koalícia, zdravotnícki profesionáli vo funkciách za strany OĽaNO, SaS, Sme rodina, Za ľudí, sme si svoju úlohu splnili.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nemáme kreténsky socializmus, zodpovednosť za svoje zdravie si nesie každý z vás.

Samozrejme, my zdravotnícki profesionáli prídeme, keď vybublá vaša nároková mentalita a budete sa dožadovať špičkovej zdravotnej starostlivosti v nemocnici. Ale budeme nadávať. Hlasno nadávať. A verte, budem hlasný a nebudem sa za to hanbiť.

K-píp-, k-píp-, tí, čo ležia v nemocniciach sú z 83% neočkovaní. To vám stále nič nehovorí?

S vodcami opozície, ktorí presviedčali občanov, to nakoniec asi dopadne ako s Al Caponem. Zavrú ich nie za mafiánsky život, ale za úplne niečo iné - že spôsobili smrť tisícom.

Áno, vodcovia odporu voči očkovaniu sa okolo Vianoc 2021 vo svetle štatistík ničím nebudú líšiť od nacistov riadiacich systém hromadného vyhladzovania v koncentračných táboroch. Už dnes to na príklade Spojeného kráľovstva, Portugalska, Francúzska, Dánska a ďalších a ďalších krajín vieme.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nie, priatelia, čas už nie je. Čas na 98% ochranu pred smrťou pomocou očkovania v Európe sa minul. Nie je dôvod nikoho hladiť po srsti.

Ak by ste ste stáli v radoch a dožadovali sa očkovania pred nedostatočnou kapacitou očkovacích centier, bil by som do kolegov vo vládnych funkciách, tak ako som sa bol býval bol (spolu)postaral o odchod Krajčiho keď dodrbal prioritu najohrozenejších. Ale vy ste sa ani nechceli očkovať.

Počet  novo rozočkovaných (prvé dávky, SR)
Počet novo rozočkovaných (prvé dávky, SR) 

Už je to len na vašom imunitnom systéme, ktorý je bez očkovania nahý v tŕní. Na vašich vodcov dôjde po Novom roku.

Este nikdy opoziční politici popieraním vedeckých dôkazov úmyselne nespôsobili toľko rozšírenia nákazlivej choroby a nespôsobili toľko ťažkých priebehov a toľko smrti, ako v roku 2021.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ešte nikdy nebolo verejne prezentovaných toľko dôkazov o účinnosti a bezpečnosti očkovania, ako je to pri ochorení Covid-19. To im nebráni stavať na misky váh <0,0005% a >98% a hovoriť o rovnováhe.

Nie, pravda nie je niekde uprostred. Pravda je taká, že slovenská opozícia na jeseň 2021 zabíja a vystavuje chudobe svojich vlastných voličov a obdivovateľov.

Autor je členom tímu SaS pre zdravotníctvo, roky sa zaoberá liekovou politikou a elektronizáciou. Viac jeho politických textov na jeho politickom webe www.politik.pilnik.sk. Ak chcete sledovať aj ďalšie jeho politické vyjadrenia, staňte sa fanúšikom jeho facebookovej stránky.

Martin Pilnik

Martin Pilnik

Bloger 
  • Počet článkov:  402
  •  | 
  • Páči sa:  666x

Člen SaS. Som muž, lekárnik a jedno M zo 4M. Blogér číslo 9 na blog.sme.sk od roku 2004. Zoznam autorových rubrík:  Farmácia/lekárenstvoŠkola praktického životaGeocachingPDAPočítačeInternetNenapísal by som to lepšie...

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu