reklama

Galvanická žehlička

Bol to ako každý iný , priebežný deň. Arnošt sedel doma vo foteli od Le Corbusiera, a papkal músli Dr. Otiera zaliateho domácim mliekom za 10 centy z automatu z ktorejsi nepodstatnej dediny. Ovládačom dookola prepínal 300 kanálov, ktoré mu bohato núkala káblovka Morušový kvet.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)
Pred a po použití galvanickej žehličky. Kto nájde aspoň 1 rozdiel kupujem mu sódu bikarbónu.
Pred a po použití galvanickej žehličky. Kto nájde aspoň 1 rozdiel kupujem mu sódu bikarbónu. 

No vždy nakoniec chcene skončil na Feši TV, kde si staval tie vzdušné zámky, hrady a kaštiele, teda dúfal, že aj raz on bude na Feši TV kráčajúc na tom behúni či kovraly módy. Nevedel však, že pneu, ktoré mu ľúbezne vykukovalo spod poliakrylátového bleizeru značky Ham a Mňam sa tak ľahko na brucho v tvare rubikovej kocky nepremení. Aj napriek hodinám strávených zatuchnutej posilňovni a vyslovovaním samohlások (ččččččččč......., fffffff...) pri dvíhaní preťažených pekelných strojov si cukry a tuky dávali na čas a premena na Rubikovu kocku trvala ešte roky. Odišiel tak po dupľu do kuchyne, kde mama Dórika práve hľadala nákupné akcie obchodného reťazového mamuta KRIŽOVATKY.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V tom z ničoho nič crrrrrrrrrrrrrrrrn , to zvoní mobil, zvučkou starých červených socialistických telefónnych mašín, aké mala doma každá poctivá a pracovitá robotnícka rodina.

Dórika príme hovor s vyslovením: „Počúvam“, ako keby vedela o koho ide, pričom nevedela. Na druhej strane sa ozve prívetivý, polosladký a vystružlikaný hlas hovoriaci po česky, núkajúc zaručene výhodne náplasti na chudnutie, ktoré robia zázraky na počkanie a hlavne na nepoznanie. Dórika sa len znudene spýta odkiaľ, že má hlas jej číslo. Pričom Češka odpovedá, že od dobrej Dórikinej kamarátky Jóniky. Dóra sa len začudovane pozrie na Arnošta či niekoho takého pozná ten však tiež nechápavo mikne bravčovými plieckami. Dórika sa snaží hlasu poľahky vysvetliť, že žiadnu Jóniku nepozná a o exkluzívne leukoplasty nemá vonkoncom záujem. No hlas na druhej strane sa nedá odbiť a už sa pýta, že kedy sa môžeme stretnúť a najlepšie rovno u Dóriky v byte pri káve Dadák (káva, ktorá dvakrát dáva). Dórika nechce byť netaktná a tak hlasu navrhne, že má čas až o týždeň. Ten však zavelí, že tento svetovo prevratný produkt je možné kúpiť len do konca týždňa lebo potom už bude hlas v stokurvičkovej Prahe. Dórika natešene povie: „Aha, tak potom nič.“ Na čo hlas pohotovo zareaguje: „ Hmmmm, a nemáte aspoň záujem o galvanickú žehličku?“ Dórika s výbuchom smiechu zruší hovor. Keďže ako Dórika tak ani Arnošt (ktorého pri slove galvanická hneď napadne klip Galanize od Chemických sestier) netuší čo je to galvanická žehlička, rozhodnú sa toto smiešne slovo hľadať v prehliadači Úgl chromme pracovnej verzii etha theta. Ten im vyhodí ako z múdreho lexikónu infošku, že ide o žehličku na vrásky, o ktorú je vraj neskutočný záujem a kto ju nemá už včera bolo neskoro. Obaja si pritom chytajú trasľavé faldičky od smiechu a každý ide svojou cestou..................

Martin Pirina

Martin Pirina

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladý študent zaujímajúci sa o všakovaké vecičky okolo seba... Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáCestovanieObchodPoviedkyNázory a postrehySvet

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu