reklama

O tom, ako sme sa takmer VyVolení stali

Na Slovensku sú momentálne IN reality shows. Značny príklad si z nich zobrali naši školský papaláši. Pravdepodobne sa chcú priblížiť študentom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Po úžasných jarných prázdninách som sa vátila s patričným nadšením do školy. Skoro mi padla sánka, keď som to uvidela. Pri zástupcovni kamera.....pri vchode kamera a pri učebni informatiky na mňa kuká zelené očko Extra Deluxe kamery. No fasa, poviem si, ešte mikroporty a ideme do telky!

Keď už by sme chceli byť v telke, takl by sa kamery zišli v triedach v každom kúte aspoň 3, na chodby by sa ich zmestilo veeeeeľmi veľa a takmer som zabudla že ich treba dať aj na vécka.

No a samozrejme by sme mali mať mikroporty. Vždy som chcela byť celý deň okáblikovaná. Keď to tak vezmeme, tak by z toho mohol byť celkom dobrý kšeft! Keby sme dlai denné zostrihy do lokálnej telky a tá by to vysielala vo svojom prime time, no nebolo by zlé. Len je tu jedna vec, ktorá dosť prekáža. Aby sme ochránili našich malinkých pred rôznymi škaredými slovami, ktoré väčšina z nich už aj tak používa od škôlky, tak by museli byť nadávky samozrejme vypípané. Tieto pípačky, by samozrejme pritiahli pozornosť a následne by sa zvýšili ratingy na maximum a tak by program VyGymplákovaní zožal neuveriteľný úspech. Samozrejme týmto nechcem povedať, že gympláci majú slovník kočiša, ale nájdu sa aj takí, ktorí dokonale vykryjú aj tých, ktorí nenadávajú (teda aspoň sa snažia).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

To by bolo celkom OK, len jedna vec tu aj tak prekáža. To IQ. Totiž na(ne)šťastie IQ nemá u nás dokopy súčet 120.

Toto si povedali aj tí hore a tak máme našťastie ,,len" kamery a žiadne mikroporty sa nekonajú.

Natália Pirková

Natália Pirková

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

v prvom radde som taka aka som a nikto to nezmeni a komu sa nepaci, nech ma kludne ignoruje...a v druhom rade milujem board.....no a studujem na gympli v leviciach, kde nuda jednoznacne nie je, aj ked sa to tak moze javit Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu