reklama

Jan Hlávka & Jana Vybíralová – Mráz a hry

Jan Hlávka a Jana Vybíralová opäť v akcií!!! Už len toto dokázalo prebudiť môj záujem nakoľko obidvoch autorov som si náramne užíval už v ich prvej spoločnej knihe - Dračice.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obálka knihy
Obálka knihy 

BROKILON – sci-fi a fantasy nakladatelství sa do toho pustilo po hlave a ohlásili novú sériu kníh, Evropská SPACE OPERA, prvá kniha v tejto edícii je od spomínaných autorov s názvom Algor 1 – Mráz a hry

Hlávka a Vybíralová zamierili z čarovných hájov Fantasy do mrazivých dier Sci – Fi. A ako boli v Fantasy výborný tak v Sci – Fi sú ehm… opäť výborný, aj keď iným spôsobom.

Kým v Dračici ma nadchýnal humor a netradičné obrátenie tradičných rolí muža a ženy v ich druhom výtvore Mráz a hry sa však držia obohraného klišé o tom ako nerudný cisár princeznú uniesol a ako ho tá princezná poľudšti. Klišé? Určite áno, ale aj napriek tomu sa mi toto podanie páčilo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pri čítaní knihy sa mi nestalo aby som niektorú líniu preskočil aby som sa dostal k tej ďalšej, čo sa mi pri niektorých knihách stáva. Dej je vyvážený a uveriteľný či už je to Menabaran, kde sledujeme sestry Vanbergové a nového premiéra Danna. Alebo princeznú a z donútenia cisárovnú Viktóriu na ľadovej planéte Algor a jej podarenú partičku bodyguardov. Kniha obsahuje veľa zaujímavých postáv a ja dúfam, že autori v štvordielnej vesmírnej ságe im dajú viacej priestoru.

Vesmír, politika, bojovníci a princezná… nuž čo si môžem viacej priať? Za mňa 90%

http://www.palmknihy.cz/web/kniha/mraz-a-hry-6070.htm

Radovan Pňaček

Radovan Pňaček

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Sem tam mám chuť si zapísať nejakú myšlienku o práve prečítanej knihe... sem tam... Zoznam autorových rubrík:  KnihySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu