reklama

Teror zo strany Veľkej sestry a spol.

Decká - Dvojičky, ich Veľká sestra a nejakí chalani z partie už druhý večer terorizujú náš dom, likvidujú nervy môjho otca a hlas mojej matky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Včera večer to začalo nasledovne: najprv sa nám išiel rozpučiť zvonček od toho, jak dvakrát zazvonil (aj keď náš zvonček zvoní ľudovopovedané NAHESLO), v zlomku sekundy prežila naša brána takmer smrteľný úder, resp. kopnutie. Všetkých nás toto postavilo na nohy, mňa prilepilo k obloku, otca s maminou k vchodovým dverám. Po otvorení samozrejme nikde nikto nebol. Keďže otec bol už jednou nohou v posteli, mamina sadla na bicykel (lebo sme sa dovtípili, že sa jedná o kedysi populárnu hru - ZVONKOHRA - ktorej princípom je zazvoniť a utiecť) aby si išla aspoň pozrieť, ktorí haranti nám ničia baterku v zvončeku.

Po tom, ako ich odhalila v tmavej uličke, sa asi osem harantov rozpŕchlo, akokeby ste rozhodili hrach. Ostala tam len Veľká sestra, ktorá nestihla utiecť, a mamina ju podrobila krížovému výsluchu (pre ochrancov zvierat podotýkam, že bez fyzického násilia). Veľká sestra však zatĺkala a mamina "s pokojom" opustila bojové pole.

Dnes počas dňa videl môj otec na ulici Veľkú sestru s Dvojičkami a dostatočne im vyložil, čo mal na srdci. Naivne sme si mylsleli, že kapitola je uzatvorená a náš zvonček sa môže opäť začať hrať na "nič nevidím, nepočujem, teda nezvoním". Avšak, chyba lávky...

Dnes 19:48 sa zopakoval atak na našu bránu, traumu získal isto aj zvonček. Pre zmenu sadol otec s maminou do auta, ale keby ich zastihli, tak si chúdence decká isto týždeň na zadok nesadnú. Po neúspešnom love na teroristov nášho domu sa moji rodičia vrátili s nevyriešenou otázkou domov. Padol návrh, aby mamina s pokojom odišla k rodičom Veľkej sestry a Dvojičiek a vysvetlila im, aby nás nechali žiť na svojom piesočku.

Avšak, aké prekvapenie! Mamine otvorili Veľká sestra spolu s Dvojičkami. Až tu sa dozvedla pravdu: Dvojičky a Veľká sestra dnes večer boli doma, avšak prsty v terore majú Ondrej s Vendlom. Pre zachovanie nervov a hlasiviek mojich rodičov sa mamina z domu Veľkej sestry a Dvojičiek odobrala k Ondrejovým rodičom. Ondrejova mama prisľúbila, že sa synátora spýta, či to bol fakt on.

Zatiaľ sa nič nevyriešilo - čakáme na zajtrajší deň, či sa tento traumatizujúci zážitok pre našu chuderku bránu a sem-tam zvoniaci zvonček zopakuje.

pv
:-)



Lívia Popelárová

Lívia Popelárová

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

V poslednej dobe nemá slov. Má pocit, že toto čo žije, je iba sen. Teda v to dúfa. Zistila, že život nie sú "jenom pozitiva a sociální jistoty". Do hlavy jej vtĺkali, že nie je dôležité robiť veci správne, ale správne veci. Dodnes je z toho mimo. Zoznam autorových rubrík:  Z TrnavyZ domuZ vlakuSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu