reklama

Slepí kresťanskí bojovníci

Tí politickí kresťania, ktorí chcú svet uvrhnúť do stredovekých dôb,

Slepí kresťanskí bojovníci
Slepí bojovníci
Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

starajúci sa do našich intímnych sfér, kričiaci, ako im štát bráni v ich právach, keď počas pandémie museli vysielať omše online, sú dnes v prípade zneužívajúceho "duchovného" na Orave záhadne ticho. Kde sú títo falošní predstavitelia ochrany práva na život, keď ho majú chrániť. Sú ticho s hlavou v piesku. Pardón, vlastne nie. Majú plamenné reči proti dúhovej vlajke. Tomu zlu pre všetkých tých pravých a neoblomných.

Podmienečný rozsudok, ktorý dostal tento "duchovný z Oravy" je výsmechom spravodlivosti. Za tak hanebný čin, je podmienka jednoducho hanbou. Za húlenie trávy vám hrozí totiž basa, natvrdo!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nie je to hon na všetkých veriacich a túto politicky aktívnu skupinku by sme ani tak nemali označovať. Nie sú toho hodní. Ide o  poukázanie na neschopnosť  vysporiadať sa s  farizejmi v kresťanských kruhoch, ktorí zneužívajú vlajku kresťanstva. Vedú vojnu, ktorá neexistuje. A to všetko len pre politické body.

Dúhové vlajky, páry rovnakého pohlavia a ani plánované rodičovstvo vašu vieru neohrozia, tobôž život. Viera je intímna, osobná sila vo vnútri každého z nás. Nenechajme si ju otráviť.

Veriť sa dá aj bez cirkvi. No cirkev bez viery je prázdna.

Ján Raclavský

Ján Raclavský

Bloger 
Politik
  • Počet článkov:  118
  •  | 
  • Páči sa:  56x

Odborník na verejnú správu, štátnu správu a samosprávu. Zaujímajúci sa o dianie, problémoch a procesoch na ministerstve vnútra. Nezávislý poslanec mestského zastupiteľstva v rokoch 2010-2018.Raclavský JánPropagujt Zoznam autorových rubrík:  Verejná správaDolný KubínPolitikaSpoločnosťNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu