reklama

Dezilúzia internetovej lásky

Časy, keď zoznamovanie cez internet predstavovalo len akýsi únik z reality, sú dávno minulosťou. Najmodernejším spôsobom zoznamovania sa s osobami opačného pohlavia, potencionálnymi partnermi sú bezpochyby internetové zoznamky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Keď Mark Zuckerberg pred viac ako siedmimi rokmi vybudoval sociálnu sieť pre svojich spolužiakov, určite netušil, čo rozpúta. Dnes má FB viac ako 180 miliónov aktívnych užívateľov.

 Žijeme v dobe, kde písmená nahradili slová, kde sa miesto rozhovoru z očí do očí stali telefonáty a hlasové správy, kde sa stráca skutočný význam slova láska. Komunikácia medzi ľuďmi je nulová. Kde sa podeli časy, o ktorých počúvame od našich starých rodičov, čítame v starých knihách, vidíme v starých filmoch ? Kde sa podel ten kedysi najkrajší cit ? 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Ošiaľ zvaný sociálna sieť je to najhoršie, čo mohol niekto vytvoriť. Dlhé hodiny strávené pozeraním príspevkov, pozorovanie svojho partnera a jeho činnosti na sieti. Dnešné vzťahy nepadajú veľmi na úrodnú pôdu hlavne vďaka týmto sieťam. Nezmyselné hádky kvôli "lajkom" či komentárom, porovnávanie sa s inými, svojho vzťahu k iným vzťahom alebo pridanie si vašej starej lásky. Máte priateľa, ktorý vám každou sekundou, skutkami, slovami a všetkým, čím sa dá dokazuje svoju náklonnosť , záujem, lásku, odkrýva vám svoje zážitky, púšťa vás do svojej hlavy a vy sa na neho nahneváte kvôli tomu, že dal "lajk" na fotku vašej najlepšej priateľky. Vážne ?! Začnete ho podozrievať, domýšľať si dotvorené ilúzie vo vašej hlave a presne takto sociálne siete ničia dnešné vzťahy...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ak si sa v tom našiel, zamysli sa. Chceš chodiť s reálnou osobou, alebo s FB priateľom ? 

Radka Karnajová

Radka Karnajová

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

"Bez činu zostáva aj najkrajšia myšlienka bezcenná." Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu