reklama

Madrid pripomina s 300 balonikmi nezvestne deti Yeremi a Madeleine

Viac ako 300 balonov brazdilo nebo nad Puerta del Sol v Madride. Tieto pripominali dni pocas ktorych su stale nezvestni, britske dievcatko Madeleine a Spaniel Yeremi Vargas. Tento symbolicky akt sa konal taktiez v dalsich 157 mestach, 50 krajin sveta.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)

Skupina skolakov a dobrovolnikov vypustaliroznofarebne baloniky z iniciativy rozlicnych zdruzeni na ochranu deti arodiny. Kazdy jeden z balonov niesol fotografiu Madeleine, britskeho trojrocnehodievcatka, ktore bolo unesene pocas spanku z hotela v portugalskom Algarve aYeremiho, ktory zmizol 10.marca na Gran Canaria. Bolitakiez oznacene telefonnymi cislami na policiu v Spanielsku, Velkej Britanie aPortugalska. 154 balonov symbolizovalo pocet dni ako je Yeremi nezvestny,dalsich 50 ako bola unesena Madeleine a 100 za vsetky deti, ktore sa nachadzajuv podobnej situacii na celom svete.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

Obrázok blogu

Obrázok blogu

Obrázok blogu

Smutny pribeh manzelovMcCannovcov z anglickeho Manchestru, ktori sa vratili z dovolenky bez svojejprvorodenej dcery Madeleine pozna hadam cely svet. Rodicia Garry a Kate, obajalekari , su pevne rozhdnuti najst svoju dcerku za kazdu cenu. Precestovaliniekolko krajin, boli prijati papezom, s nadejou sa vydali bohuzial zatial poniekolkych falosnych stopach. Posledna stopa vedie az na Maltu, ale sietobchodnikov s detmi a nelegalnymi adopciami zatial uspesne unikaspravodlivosti. Do akcie sa zapojili aj slavne osobnosti ako David Beckham aCristiano Ronaldo, ktori ziadali informacie o dievcatku. Uspesna britskaspisovatelka J.K.Rowling ponuka niekolkomilionovu odmenu za informaciu, ktorapovedie k najdeniu unesenej Madeleine. Okrem toho internetova stranka oMadeleine McCann uz prvy den svojej existencie zaznamenala mnohomilionovunavstevnost.

Laco Riz

Laco Riz

Bloger 
  • Počet článkov:  37
  •  | 
  • Páči sa:  0x

La vida gira en tu ventana no la dejes escapar.Abre cortinas, se hace la luz, todo comienza a despertar...y en tus pupilas TODA TU VIDA...(LaMari - Chambao) Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťCestovanieKultúra

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu