reklama

Niečo pekné,veselé a napínave.

Naši ludia sú už z tohoto bolavého ,organizovaného života unavený.Skúsim vás niečim rozveseliť,pobaviť a niečim napnúť !

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Neviem či je to pravda,ale som počul v krčme na záhorí,že vraj naši boháči a niektorí politici uvažujú 20 percent svojich peňazí dať dôchodcom, čo maju menší dôchodok ako 600 euro. No neviem či to zvládnu a či nie je tato správa kačicou.No keby to vyšlo ,tak by to bolo pekné.Ale určite sa niečo v tej vláde deje.Teraz som pár dní nebol na záhorí a preto ani neviem ako dopadol futbal ,lebo z domácimi mali hrať kúťané.To sa už asi dozviem zajtra,lebo asi pôjdem na autobus alebo na vlak do malaciek,Potom to mám do krčmičky len 60 metrov .To zvládnem aj s palicou.No ale už moji domáci rozhodli,že na chalupu nepôjdem ,lebo už nie sme zelený ale červený,Panenko mária ešte že nie sme v Bardejove,To by som už bol bordovy,Toto je už napinavé a nie veselé.Čím vas mám zabaviť a potešiť?Nič také mňa nenapadá.Už sa len mocem a nič mňa neteší.Počkám až prejde víkend a potom sa ozvem.Musím dostať inšpiráciu a preto idem tu vedľa na pivečko,ale malé.

Robert Škerko

Robert Škerko

Bloger 
  • Počet článkov:  45
  •  | 
  • Páči sa:  125x

Praca uz na mna necaka.lebo tu som skoncil asi pred 20 rokmi.Teraz mam vela casu .ale to mna netesi,leno som skoro stale len na balkone.Uz som s toho aj nervozny.lebo to trva velmi dlho.Tych 80 rokov som este v Umelke oslávil vesely a stastny.ale teraz tam už nemozem . Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu