reklama

Deň Č (CH)

Deň, odkedy sme TRAJA alebo dátum Čikuškiných PRINESENÍN.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

26.júna 2005 sme sa stali "rodičmi" (konkrétne JA :) - lebo JAfigurujem vo všetkých dôležitých dokumentoch :)) blenheim sučkykavalier-king-charles-španiela Chiquity Qiri z Bieleho Démona. Narodilasa 12.apríla 2005, bola jedináčik a vyzerala takto:

Obrázok blogu

(foto z http://www.bielydemon.sk)

Pôvodnesme si vybrali psíka Jardena - ale napokon sme sa rozhodli pre sučku,takže v deň D - v deň odberu sme si museli znova vyberať. Absolutne sinespomíname, ako sme si zo šteniatok, ktoré nám majiteľka priniesla,vybrali práve Čikušku. Možno nám majiteľka ponúkla len ju - nemali smežiaden zoznam kritérií (v zásade len "nech je šteniatko zdravé"),nevyberali sme - šteňa bolo nádherné - klasická šteniatkovská finta :),bola to kavalierka a vyzerala zdravo, takže z nášho pohľadu vlastnesplnila všetky podmienky a .. bola naša.
Cestou domov bola strčená vpriestore medzi dverami a zadným sedadlom a myslím, že sme sa taktrocha báli všetci. Ona nás, auta a všetkého a my tiež tak trochu nás -či a ako to zvládneme a trochu jej - teda o ňu :) či jej s nami budedobre a ... no predsa - či to zvládneme :).
Keď sme ju položili natrávnik pred domom a zistili sme, že nám chýba jedna ÚPLNE základnávec, ktorú MUSÍTE mať, keď si kúpite šteňa: FOŤÁK :). Tuším sme si eštev ten deň požičali a v nejaký veľmi nasledujúci kúpili vlastný :)
Ozaj- ešte som zabudla: mala úplne zelené uško :) vlastne skoro polovicuhlavy od tetovacej farby :), všetky fľaky na tele mala úplne bledé aškúlila :) -mysleli sme si, že sa to upraví - ako u detí no nie?! - nourčite! Fľaky jej stmavli a zmenilo sa aj všeličo iné, ale škúli stále:)
Toto sú niektoré z Čikitiných úplne prvých fotiek na tráve predpanelákom, kde sme vtedy bývali (tá chlpatá noha nie je moja :)):

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu



Marcela Rukovanská

Marcela Rukovanská

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

...cesta je cieľ :) ale nie také tie cesty do kopca, ktoré nemôžem ukončiť vtedy, keď chcem :) Zoznam autorových rubrík:  O ČIKITEAgilitySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu