reklama

Ruské straty budú o 20 000 mŕtvych vyššie, než uvádza Ukrajina (analýza situácie na bojisku)

Rozhovor: Naozaj potrebuje Ukrajina 1 000 diel? Kedy Rusom dôjde technika? Aké riziká môžu hroziť z Číny?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Otázky zodpovedané v texte:

  • Bojíš sa v týchto dňoch o Ukrajinu?

  • Naozaj potrebuje Ukrajina 1000 diel?

  • Sú ruské straty vyššie, než uvádza Ukrajina?

Hosťom rozhovoru bol Vít Solnař, ktorý od prvého dňa ruskej invázie každodenne analyzuje situáciu na bojisku.

Ak chcete vedieť viac, pozrite si diskusiu na videu. Dozviete sa odpovede na otázky:
Aký je aktuálny stav na bojisku? V médiách prebehla informácia o ukrajinských stratách 1 000 mužov denne - je to reálne číslo? Aké sú paralely s 1. svetovou vojnou? Ako sa bude vojna vyvíjať? Môžu byť ruské straty aj vyššie, ako uvádza Ukrajina? Ako dlho vojna potrvá? Kedy Rusom dôjde technika? Aké riziká môžu hroziť z Číny? Ako aktuálne vyzerá delostrelecká vojna na Ukrajine? Problém ukrajinskej armády - tabuľkové vs. reálne počty. Naozaj potrebuje Ukrajina 1 000 diel? Koľko je reálne ich Ukrajine dodať? Ako bude vyzerať zlom v prospech Ukrajiny? Zmenila sa v poslednom čase ruská propaganda?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou


Bojíš sa v týchto dňoch o Ukrajinu?

O Ukrajinu jako takovou se nebojím. Muselo by dojít k nějaké opravdu velmi zlé a nepředvídatelné události, aby to Ukrajinu srazilo na kolena. Bojím se o lidi, kteří ještě zaplatí životem za svobodu, samostatnost, za demokracii, ale také za evropskou nejednotnost, liknavost a nerozhodnost. Bojím se dalších veder, která mohou přinést nemoci, bojím se zimy, která může přinést hlad a další útrapy. Bojím se, že po válce budou mnozí trpět vážnými psychickými poruchami. Že se do Evropy dostane množství nelegálních zbraní. Že se násilí stane v mnoha regionech až příliš běžným standartem.

Dočítajte tento článok
s predplatným SME.sk.
Predplatné si môžete kedykoľvek zrušiť.
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

Prémiový bloger
  • Počet článkov:  750
  •  | 
  • Páči sa:  1 373x

Zájmy: square dancing (jsem caller), akvaristika, zoologie, archeologie, cestování, fotografování. Doma mám 30 menších akvárií, ženu a tři dcery. Moje firma organizuje na Slovensku soutěž finančních produktů s názvem Zlatá minca. Také jsem vytvořil diskusní FB skupinu, ve které se kdokoli může zeptat na cokoli ohledně slovenských bank, pojišťoven a investování (ikonka níže). Zoznam autorových rubrík:  AkvaristikaAlexandra & DanielkaCestováníFilmy, které mě zaujalyKnihy, které mě zaujalyHudba, která se mi líbíSpolečenské hryFilatelieSQUARE DANCEHistorie, archeologie, evolucePřírodaZoologieZuzkaZlatá mincaSúkromnéNezaradené

reklama

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu