reklama

Ľudia, kupujte konzervy a borovičku, raketa pôjde do Bratislavy.

Dezoláti sa aj zbláznia, ak sa správa o vysielaní ruskej TV rozšíri a opuchnutý Fico začne vykrikovať.

Ľudia, kupujte konzervy a borovičku, raketa pôjde do Bratislavy.
Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Vo vysielaní ruskej štátnej televízie sa moderátor, odvolávajúci sa na prieskum verejnej mienky vyjadruje o 90 % nej podpore raketového útoku na Londýn, ak Briti pošlú na Ukrajinu strelivo z ochudobneného uránu.

Navrhuje "poslať" aspoň jednu "obyčajnú" raketu na vládne úrady v hlavných mestách štátov, podporujúcich Ukrajinu, nevynímajúc Bratislavu. Doslova "prikazujú" vrátiť sa v čase, k usporiadaniu Európy spred roku vstupu SR do európskych štruktúr. Údajne potom by sme sa ako štát, začali správať inak. No nazdar, ďalšie dno je prerazené !

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Na jednej strane je to "materiál", ktorý posadí na koňa všetkých tupcov na čele so Smerom a fašistami a dnes už nie som si istý, či sa Pellegrini jednoznačne prikloní na stranu Ukrajiny. S lietadlami mal určitý problém, aj keď to zaobaľoval do Ústavnosti, bolo za tým cítiť neistotu. Momentálne nevie kde je sever a hľadá niečo, čo tu, v tomto štáte, zjavne nájsť možné nie je. Čo máme, to je verejne známe, od fašistov cez dezolátov po neviem koľko pravicovo orientovaných zlepencov. Dokedy sa jasne nevyprofiluje, napomáha neistote a budúcej anarchii. Tá pred voľbami príde, či chceme, alebo nechceme.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Z opačného pohľadu je to pre nás ( z ruskej TV ) dobrá správa. Mala by byť. Jasne ukazuje, čo za dementi žijú na východ od Ukrajiny a čo si myslia o slobode a samostatnosti, o štátnosti a vôbec koexistencii národov. Bez škrupúľ sa verejne stavajú do pozície vládcov a robia si nároky na vazalov z čias totality. Tomu je, chvála Bohu, koniec a nikdy viac.

Toto je tak okaté, že aj pribrzdená časť obyvateľstva by to mohla pochopiť, keby im to mal kto vysvetliť. O tom, že existujú vysokokvalifikovaní odborníci, politológovia a diplomati s dokonalým prehľadom a nadhľadom, dezoláti nič netušia. K ich vyjadreniam sa ani nedostanú, o tom sa na tlačovkách a námestiach nehovorí zámerne. Pravicových samozvaných politikov a neschopákov naschvál počúvať nebudú, preto tu vidím priestor pre Pellegriniho, ak ho dokáže nájsť, na osvetovú činnosť. To by znamenalo, že sa musí jasne vyprofilovať a zaujať jednoznačný postoj a pozíciu. Je to tak veľa ? Chce to vôbec niekedy urobiť ? A chce vôbec vidieť ten moskovský hnoj, ktorým nás chcú zasypať dezoláti ? A nakoniec, mal by riešiť aj zloženie svojej "jedenástky", nakoľko niektorí mu vyložene škodia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Keby sa do toho pustil, urobil by štátu, obyvateľstvu, veľmi veľkú službu v zmysle možného zmiernenia polarizácie a sebe zvýšil percentíčka. A nakoniec, nezorientovanému voličovi, ktorý nie je dementný len neistý, je nevyhnutné neustále vysvetľovať. Potrebuje čas na pochopenie toho, kto je tu agresor a kto potencionálna obeť.

Pele nie je môj favorit a asi ani nebude, ale na občanoch a budúcnosti by mu malo záležať trošku viac.

Zdroj : https://www.topky.sk/gl/901533/3374841/MIMORIADNE-A-je-to-tu--Odpalte-rakety-na-Bratislavu--stacia-obycajne--V-ruskej-televizii-hovorili-o-odvete-nasej-vlade

Ján Šeďo

Ján Šeďo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  318
  •  | 
  • Páči sa:  21 335x

Mám bližšie k seniorskému veku ako k mladosti. Život ma vyškolil v každom smere a za svoje názory sa nehanbím. Racionalita a zdravý sedliacky rozum za každých okolností, sú mojimi preferovanými pravidlami. Nestotožňujem sa s vypočítavými prospechármi a sebcami. Tieto atribúty budú sprevádzať aj moje články. Nevyhýbam sa žiadnej pozemskej téme, včítane politiky. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáSpoločnosťPolitika

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu