reklama

Mám 46 rokov, 4 deti a veľa skúseností - bránil sa dnes E. Heger u B. Závodského.(Oprava mena).

Číslam by som aj veril. Ale fakty, ktorým sa drzo vyhol v odpovediach, hovoria niečo iné, alebo...

Mám 46 rokov, 4 deti a veľa skúseností - bránil sa dnes E. Heger u B. Závodského.(Oprava mena).
Písmo: A- | A+
Diskusia  (39)

...alebo si nechce páliť prsty. V takom prípade by sa mal sám porúčať !

Konštatovanie, že má 46 rokov, 4 deti a mnoho skúseností vyznelo, akoby Braňo Závodský a s ním aj príčetná časť obyvateľstva, boli hlúpi diletanti. Dokazuje to aj spôsob ním vynúteného vedenia "rozhovoru". V podstate to ani rozhovor nebol, bol to primitívne podaný monológ na tému "naše úspechy" ( rozumej úspechy tejto vlády).

Pán predseda kabaretu zvaného vláda !

( Pokojne by som mal právo napísať namiesto oslovenia "pán predseda" aj napríklad Hegerko. Som takmer o generáciu starší a ak Vy máte veľa skúseností, potom ich mám aj ja a kto vie, ako by dopadla konfrontácia riadiacich schopností... )

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Robíte jednu hlúposť za druhou a to sa nezmení inak len výmenou nespôsobilého, arogantného a neviem ešte ako by som mohol titulovať, ministra financií. Vyhovárate sa ako sopľavé dieťa, že Vašimi partnermi na rokovanie sú koaliční lídri a nie redaktor. On sa len pýtal a Vy Ste namiesto odpovede púšťal do éteru bláboly o úspechoch vládnutia. Vyznelo to, akoby poslucháč bol ošľahnutý a čakal len na Vaše reči v štýle ruskej propagandy. Len tak mimochodom, prečítajte si tento blog a zistíte že to s tými úspechmi sem-tam škrípe : https://blog.sme.sk/tuchynova/politika/svedectvo-byvaleho-krajskeho-predsedu-olano-v-ziline

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Schopný riadiaci pracovník viac počúva ako rozkazuje, ale ak zavelí, aj krivý strom sa musí narovnať. Počúva ľudí a z ich pripomienok si berie tie najlepšie fakty, ktoré uvedie do života. A vôbec mu nevadí, že autorom myšlienky je radový človek. Výsledok je smerodajný, nie autor a jeho mraky krájajúce ego. Niet odborníka, ktorý by sa s Vašimi jednorázovými pomocnými balíčkami na 500.- € vedel stotožniť, ešte menej s krúžkovným a inými nesystémovými haluzinami. Kto povedie krúžky, ak zatvoria školu pre nedostatok učiteľov ? Keby Ste nebol dostatočne informovaný, aj učiteľa motivuje odmena a ak je zaplatený, zorganizuje čokoľvek...O krúžky sa postará on, na to ministra netreba.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pľujete na Smer a pritom robíte to isté. Nehovorím, že by si pľuvance nezaslúžili, ale trúbili Ste do nemoty, že budete robiť len systémové opatrenia. Kde sú ?

V pomerne krátkej minulosti sa u B. Závodského takmer ugriloval Váš predseda poslaneckého klubu Šipoš. Braňo ho jednoduchými otázkami k bezvýhradnej obhajobe sociálneho balíčka pribil na kríž. Červeň na jeho líci trčaka z rádia. On nemal tú drzosť ani dosť kuráže na to, aby si diskusiu usmernil ako Vy, pochopiteľne, nie je predseda vlády. Napriek tomu Ste dopadli u neho a predovšetkým pred poslucháčmi, rovnako. Ako sedliaci "U Chlumce".

OĽaNO je pomaly na hranici zvoliteľnosti a ľudia kašlú na nekompetentného predsedu. Ide o obyvateľstvo a v takom prípade, ak to s ľuďmi myslíte vážne, odvolajte ho a veľmi rýchlo. Súdny človek sa už na Váš kabaret dívať nemôže, pretože je to smiech cez slzy.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nie som podporovateľ Sulíka, ale zdá sa, vybili Ste ( Váš geniálny minister ) u neho poistky. Niet divu, všetko má svoje hranice a niekto šťastie, že Sulík je dosť trpezlivý. Pokrytecké kajanie sa financmajstra nasadilo lajnu korunu. Len tak mimochodom, Vás kompromituje rovnako, preto vyberte si, obyvatelia, alebo Matovič. Alebo chcete ostať v očiach súdnych ľudí usmievavým truľom ? Pri všetkej úcte, presne tak pôsobíte a akoby sa to Vás ani netýkalo. Predseda vlády má byť šéf a nie štatista !

Česť práci !!!

Ján Šeďo

Ján Šeďo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  318
  •  | 
  • Páči sa:  21 344x

Mám bližšie k seniorskému veku ako k mladosti. Život ma vyškolil v každom smere a za svoje názory sa nehanbím. Racionalita a zdravý sedliacky rozum za každých okolností, sú mojimi preferovanými pravidlami. Nestotožňujem sa s vypočítavými prospechármi a sebcami. Tieto atribúty budú sprevádzať aj moje články. Nevyhýbam sa žiadnej pozemskej téme, včítane politiky. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáSpoločnosťPolitika

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu