reklama

"Novinári SME sú Sorosovou čriedou prasiat".

Kde až môže človek klesnúť je hypotetickou otázkou, ale ak sa o to snaží sám...

"Novinári SME sú Sorosovou čriedou prasiat".
Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Nemal som ani náhodou v úmysle písať o Ficovi. Po pravde, prejedol sa mi tak odporne, že môj mozog ho už automaticky radí do jedného bloku k cárovi a jeho dezorientovanej chamradi. Denno denne je to ako cez kopírovací papier, nepriateľov ako maku. Ak nie Soros, potom snaha o likvidáciu Smeru zo strany polície a ak ani toto nie, potom najnovšia téma je NATO a manipulácia volieb.

Ak to čítam správne, potom štátni úradníci vo svojej bezmocnosti nevidia žiadne iné východisko, preto sa obrátili rovno na centrálu NATO v Bruseli. Odtiaľ by sme mali očakávať aspoň tucet cielených útokov na Súmračnú a žiadne bububu... Minimálne tie "práškovacie tanky" z ukrajinského kukuričného lánu a rakety. Však čo iné sa dá očakávať od militantnej organizácie, podporujúcej ukrajinských fašistov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aj parlament zasadne, rozhodol sa otec rodiny a zhodnotí hroziace nebezpečenstvo pre centrálu Smeru. Očakávať problémy by bolo príliš pesimistické. Nemci dodajú Slovensku dva protivzdušné systémy obrany MANTIS, na ktoré je už dokonca darovacia zmluva podpísaná. Oni tiež majú občas v zuboch velenie NATO a naposledy sa veľmi okúňali, kým začali na Ukrajinu dodávať niečo užitočnejšie ako prilby z čias cisára pána. Namiesto kýblikov boli užitočnejšie ako ochrana pred šrapnelmi a guľkami. No a keby čírou náhodou chcelo NATO zlikvidovať Súmračnú ešte predtým ako budú MANTIS dodané, ostal tu ešte nejaký Patriot. Len neviem, či je to ten z tej škótskej vysočiny, alebo niečo ako KBT, DBT a DBTPL.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tie skratky sú nejaké neznáme ? Podľa Jiřího Krampola sú to zbrane z výzbroja vlasteneckej armády nemenovanej indočínskej socialistickej republiky. "Krátka Bambusová Tyč", Dlhá Bambusová Tyč", Dlhá Bambusová Tyč Proti Lietadlám". Ak si poradili súdruhovia v džungli s takýmito praktickými zbraňami, poradia si aj súdruhovia na Súmračnej. Výzbroj armády na obranu potrebná ani nebude.

Tu sa ponúka jedna veľmi praktická rada. Niekedy úplne postačuje vytriezvieť a potom pár dní sa motať len okolo fľašiek s minerálkou ( nefalšovanou kofolou ) a najlepšie ostať pri nich. Obyčajne časom ohrozenia pominú.

Predseda občas nepremýšľa nad tým, čo môže spôsobiť svojou "otvorenou pravdovravnosťou". Nedal si veľký pozor napríklad ani v novembri roku 2021, zrejme už pod "vplyvom októbrovej revolúcie", ktorá sa v kruhoch obdivovateľov "plešatého banditu" oslavuje minimálne celý týždeň. Alebo dokonca nepretržite dva - tri, aby sa preklenulo obdobie podľa obidvoch ( Juliánsky a Gregoriánsky ) kalendárov. Zverejnil článok na stránkach "Sme", na ktorý musí byť hrdý ešte aj dnes. Link je nižšie :

SkryťVypnúť reklamu
reklama

https://blog.sme.sk/fico/politika/sorosova-crieda-prasiat-v-denniku-sme-likviduje-demokraciu

Spomenul som si naňho čírou náhodou, práve v súvislosti s voľbami. Ale po opakovanom prečítaní článku, pretože asi som bol jeden z menšiny, ktorí si podľa diskusie článok nielen otvorili, ale aj s veľkým sebazaprením dočítali, môžem s ním súhlasiť. Síce len v tom, že je naozaj starou pravdou porekadlo o nepretržite sa variacej vode na každú sviňu.

Ani náznakom nechcem poukazovať na obsah. Spôsob, formulácie, urážky sú podstatou.

Predpokladám, že po zverejnení článku si mädlil ruky ako po dobre odvedenej práci a tešil sa z toho, ako podkúril tej " Sorosovskej novinárskej čvarge". Od sedliaka v gumákoch, stojaceho nepretržite v kravskom hnoji, by sa očakávať niečo viac ani nedalo. Alebo tu došlo ku kardinálnemu omylu a nikto si nevšimol, že 12 rokov stál na čele vlády sedliak ?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Občas si ani ja neodpustím nejakú poznámku na adresu novinárov, predovšetkým za honbu za senzáciami, nafukovanie menej podstatných a málo dôležitých udalostí, ale verejný priestor má medzi slušnými ľuďmi hranice. Hovorí sa, že : "Aký človek, taká reč". A sedí to do bodky.

A je to tu, basta fidli. Neustrážil som si svoje ego ! Ani omylom som sa nechcel porovnávať s predsedom najspravodlivejšej organizácie v tomto štáte a najdokonalejšími mierotvorcami planéty. Teraz sa nevyhnem minimálne trom otčenášom a budem musieť požiadať o odpustenie, ale koho ? Farára nemáme a aj bez toho, súdruhovia sa s nimi veľmi nebratajú. To by sa ani nerátalo. Zájdem aspoň za krčmárom, k tejto kaste mali komunisti vždy veľmi blízko a niektorí ešte bližšie.

Nech je pravda aká chce, "Houston we have a problem" !

Ján Šeďo

Ján Šeďo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  318
  •  | 
  • Páči sa:  21 339x

Mám bližšie k seniorskému veku ako k mladosti. Život ma vyškolil v každom smere a za svoje názory sa nehanbím. Racionalita a zdravý sedliacky rozum za každých okolností, sú mojimi preferovanými pravidlami. Nestotožňujem sa s vypočítavými prospechármi a sebcami. Tieto atribúty budú sprevádzať aj moje články. Nevyhýbam sa žiadnej pozemskej téme, včítane politiky. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáSpoločnosťPolitika

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu