reklama

Sulíkovi palec hore, konečne niekto nielen tára !

Ako som tušil, Matovič u Sulíka vybil poistky a to sa muselo niekde odzrkadliť - výpoveď KZ ! Čo na to predseda vlády ?

Sulíkovi palec hore, konečne niekto nielen tára !
Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

SaS vypovedala koaličnú zmluvu a predseda vlády dostal ultimátum. Vypracovať novú koaličnú zmluvu, vládu riešiť bez Matoviča. Toto všetko sa musí utriasť do konca uhorkovej sezóny, aby na jeseň mohlo všetku fungovať ďalej, len v podmienkach osobnej úcty. Gratulujem Sulíkovi !

Všetci koaliční partneri si doteraz mysleli, že s nikdy nekončiacou klauniádou sa dá fungovať ešte dva roky. Postoj hodný štátneho úradníka v štátnej firme. Nič neriešiť, len aby si nepálil nikto prsty a brať slušné peniaze. V súkromnom sektore by takéto alibistické postoje neobstáli ani minútu. Ale politika je na to, aby sme sa mali na čom zabávať, rozčuľovať a nadávať do roztrhania tela. Prehĺtať horké pilule a nemo sa prizerať nemohúcnosti a prepytujem ľudskej hlúposti na najvyšších miestach.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bol som presvedčený o tom, že toto je pre Sulíka hranica, za ktorú nie je ochotný ísť a stalo sa. Bodaj by aj trpel ďalej toľké osočovanie. Každý má svoju hrdosť a človek nie je nemé zviera, riadiace sa inštinktami. Nie som jeho volič a neviem, či niekedy budem, ale úplne mu rozumiem.

Quo vadis koalícia ?

Toto tvrdé precitnutie bolo nevyhnutné ako soľ. Koniec obkecávaniu a na ťahu je predseda vlády. Ak sa nemýlim p. Sitko písal blog o tom, že riešením je spor Matoviča s predsedom vlády. A už sú na to vytvorené podmienky a ak naozaj k takémuto sporu nedôjde, predseda si nepovie svoje na tvrdo, bude lepšie odstúpiť úrad Pellému. Od tohoto marazmu to horšie byť nemôže. A pôjde to aj bez Fica a fašistov...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Bude mať Heger dostatok kuráže na radikálny rez ? To je otázka dňa, dní, týždňov. Na mieste Sulíka by som neustúpil ani na krok späť a svoju hrdosť by som nedal na váhy. Bude sa na neho kydať a vyťahovať súvislosti povalením Radičovej vlády, ale toto je niečo iné. V hre aká taká politická kultúra a vládnutie bez neriadených striel, čo je v rukách Hegera.

Ján Šeďo

Ján Šeďo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  318
  •  | 
  • Páči sa:  21 344x

Mám bližšie k seniorskému veku ako k mladosti. Život ma vyškolil v každom smere a za svoje názory sa nehanbím. Racionalita a zdravý sedliacky rozum za každých okolností, sú mojimi preferovanými pravidlami. Nestotožňujem sa s vypočítavými prospechármi a sebcami. Tieto atribúty budú sprevádzať aj moje články. Nevyhýbam sa žiadnej pozemskej téme, včítane politiky. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáSpoločnosťPolitika

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu