reklama

Mrak skazy úraduje aj na severozápade Slovenska a keby len tam...

Sprchujú sa, byty utesňujú mokrými plachtami a pýtajú sa na ďalšie opatrenia. Sú nižšie.

Mrak skazy úraduje aj na severozápade Slovenska a keby len tam...
Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Nuž, vážení vystrašení spoluobčania. Nebojte sa, každý problém je riešiteľný, ak sa ho chopíme spoločne. Aj moja stará mama hovorievala, že synku, čoho sa bojíš, toho sa chyť, prestaneš sa báť. Pravdivé to slová na veky...

Mám pre vás tri odporúčania, ktoré zaručene fungujú a nielen proti radiácii. Navrhujem preventívne dodržať všetky tri, nakoľko ich kombinácia je niekoľkonásobne účinnejšia, ako ich jednotlivé účinky. Myslite pri tom na Svätoplukove prúty. Kto by nepoznal ujka Svätopluka, tak to bol ten bradatý dedko, ktorý pred mnohými storočiami lámal drevené prúty po troch. Musel na to vynaložiť viac sily, tri prúty sú spoločne silnejšie ako jeden samostatný. To bol odkaz jeho fyzikálneho pokusu pre jeho synov, aby držali pekne spolu. Poďme pekne po poriadku :

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
  1. Lukašenko v Bielorusku a Kotleba na Slovensku prišli na unikátny spôsob liečby vírusových ochorení. Niektorí veľmi hlasní politici túto preventívnu liečbu praktizujú dodnes. To, čo je podľa nich schopné zničiť nezničiteľné vírusy, síce vnesie do mysle falošnú silu a ešte falošnejšiu múdrosť, ale telo slabne. Pálenka. Negatívne účinky na telesné zdravie sú potvrdené u mnohých ľudí a nezriedka končia predčasne pod drnom, alebo robia hovädiny, čo by inak nikdy neurobili. V kombinácii s nižším dôchodkom alebo platom môže mať fatálne následky. Inak povedané, ak prestanete piť alkohol, v hlave sa vám rozsvieti. Zrazu bude všetko inak vyzerať. Ani sa nenazdáte a zvýšia sa vám dôchodky a platy bez toho, aby vám pridali. Nemajte žiadne obavy, krčmy prežijú aj tak. Z doterajších poznatkov vyplýva, že ak bude na Slovensku viac krčiem ako ľudí, aj tak budú v každej krčme sedieť aspoň dvaja.

  2. Zásadne sa so svojimi skúsenosťami podeľte so svojimi spoluobčanmi. Vzájomná informovanosť je základným predpokladom spoločného úspechu. Internet zabezpečí všetko, aj nákupy do domácností. A ak nie internet, potom ochotný sused, suseda, deti, vnuci. Nie je to nič nové, predsa to máme natrénované z čias kovidovej hrozby. K tomu ešte drobné upozornenie hlavne pre vidiečanov. Nezabudnite pravidelne čistiť jarky od nánosov a nesypte smeti k potokom. Inak voda z mraku neodtečie. Najdôležitejšie je zdieľať odporúčanie, uvedené v treťom bode.

  3. Za žiadnych okolností nevychádzajte z domu minimálne do 1.10.2023. Toto je najdôležitejšie odporúčanie, založené na poznatkoch z vedeckých kruhov rôznych vedných odborov, ľudí s prehľadom o svete a prieskumných agentúr. Ak do tohoto dátumu vydržíte doma, máte stopercentnú garanciu, že sa vám následne začne dariť lepšie aj bez vlastného pričinenia a nehrozia žiadne zdravotné ani iné komplikácie ani z mrakov, ani ľudí. Ak dodržíte postup, po tomto dátume už zmiznú zo Slovenska všetky nebezpečné elementy, mraky sa rozpadnú a vzduch bude omnoho čistejší.

Sú to len drobné a jednoduché odporúčania, ale veľmi účinné pre vlastnú osobu, prírodu aj budúcnosť. Niektorí si na FB žiadajú pokyny napriek tomu, že sa denne trikrát sprchujú čistou vodou, majú zastreté a utesnené okná mokrými plachtami. Nuž, milí priatelia odporúčania sú na svete, dodržujte, zdieľajte a čakajte, trpezlivosť ruže prináša.

Ján Šeďo

Ján Šeďo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  318
  •  | 
  • Páči sa:  21 339x

Mám bližšie k seniorskému veku ako k mladosti. Život ma vyškolil v každom smere a za svoje názory sa nehanbím. Racionalita a zdravý sedliacky rozum za každých okolností, sú mojimi preferovanými pravidlami. Nestotožňujem sa s vypočítavými prospechármi a sebcami. Tieto atribúty budú sprevádzať aj moje články. Nevyhýbam sa žiadnej pozemskej téme, včítane politiky. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáSpoločnosťPolitika

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu