reklama

Koniec trans genocíde!

Tento “vtipný” nápis mala na svojom tričku Alana McLaughlin, ktorá pred nedávnom vyhrala svoj debutový zápas v ženskom MMA. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa Alana nenarodila ako muž.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Alana od mala vedela, že je s ňou niečo “zle”. A tak v dospelom veku dostala jeden úžasný nápad. Narukovať do armády, pretože tam chlapa, ktorý sa cíti ako žena s veľkou radosťou určite všetci privítajú. Jej armádne úspechy možno prekvapili aj ju samotnú, dostala sa na misiu do Afganistanu, dostala za zásluhy 8 medailí a popri tomto všetkom sa stihla po večeroch prezliekať za Madonnu. Po 6 rokoch si povedala, dosť bolo škaredej zelenej fádnej uniformy, z armády odišla a rozhodla sa doštudovať školu výtvarných umení. Pre zmenu pohlavia sa definitívne rozhodla v roku 2016. Svet MMA ju podľa jej vlastných slov okúzlil už dávno a tak sa na umenie vykašlala znova a začala trénovať. Jej sťažnosti ako musí stále trénovať iba so silnejšími mužmi a ako ju všetci silnejší cely život len šikanujú, musela počúvať jej súperka, ktorá zápas prehrala s pomerne kyslou tvárou.  

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Môžeme si o tomto zápase myslieť hocičo, ale fakty jednoducho nepustia. Teraz budú asi feministkám vstavať všetky chlpy na tele, ale muži sú fyziologicky o 35-40 % silnejší, sú o 10-20 % rýchlejší, majú o cca 40 % viac svalovej hmoty a menej tukového tkaniva ako ženy, čo je obrovská výhoda v podstate v každom športe. Po zmene pohlavia z muža na ženu, hladina testosterónu logicky klesne, ale bývalí muži o svoje výhody neprídu.  

Organizátori toho podujatia sa vysmiali športovej kultúre do tváre a potom ju ešte aj opľuli. Od nepamäti máme v športe ženské a mužské kategórie ako aj kategórie váhové. Tolerancia, ktorou sa všetci zrazu začali oháňať pravé dosiahla zrejme svojho maxima, keď bývalý muž môže legálne zbiť ženu. Možno raz všetci tolerantní aktivisti zavedú kategóriu aj pre mimozemšťanov. Predátor a Votrelec sa určite potešia.  

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Detská obľúbená veta “to nie je fér”, dostala v tomto prípade úplne iný rozmer a je iba na nás, či budeme nasledovať fakty alebo sa vydáme na nezmyselnú cestu tupej tolerancie.  

Naďa Serafínová

Naďa Serafínová

Bloger 
  • Počet článkov:  38
  •  | 
  • Páči sa:  515x

Adiktologička, blogerka a tak :) Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu