reklama

Keď sme na SME II.

Keď sa sťažujem, tak musím aj pochváliť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Pokračovanie k blogu  https://blog.sme.sk/simunekova/spolocnost/ked-sme-na-sme.

 

Všetko sa dá, keď sa chce, myslím si, že je veľmi dôležitá komunikácia, podávanie informácií, vysvetlenie si dôvodov a to nielen čo sa týka prípadu vypnutia webovej stránky fotky.sme.sk ale celkovo, aj v iných prípadoch. Či sú to skutočnosti príjemné alebo menej príjemné.

Už len samotný príspevok projektovej manažérky pod predchádzajúcim blogom bol krokom vpred k vzájomnému pochopeniu problému a tiež prispel k jeho, aspoň čiastočnému, vyriešeniu. Fotografie ktoré som mala umiestnené na tomto zanikajúcom webe už mám, obdržala som link, kde som ich mohla stiahnúť do počítača. I keď nemám možnosť ich zo svojho konta odstrániť, pre mňa je úspechom  aj to, že tie „moje spomienky“ mám zálohované a môžem sa k nim vracať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 

Zverejnením odoslaného emailu sa chcem verejne  poďakovať projektovej manažérke p. Donovalovej  za jej prístup.

Dobrý  prajem,

k emailu som sa dostala až teraz, bola som odcestovaná.

Veľmi pekne vám ďakujem za vysvetlenie. Verte tomu , že keby nám bolo týmto spôsobom vysvetlené aká je situácia, nedošlo by k takýmto zbytočným výpadkom ako napríklad môj blog na SME. To vyústilo len z prístupu a pocitu, že sú prispievatelia v prípade takýchto, či iných problémov ignorovaný.

Ja som vždy za korektnú komunikáciu, viem pochopiť aj to, že máte iné starosti nielen riešenie situácie na fotky.sme,  o to viac oceňujem váš prístup.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vrátim sa k zálohovaniu fotografií. Moje fotografie možno nemajú „umeleckú“ hodnotu, ale pre mňa sú hodnotné, sú to moje spomienky na miesta ktoré som v minulosti navštívila, nakoľko aj fotografiami a tiež blogom prinášam medzi čitateľov  spoznávanie známych i menej známych lokalít Slovenska, prírody či histórie,  možno poslúžia ako  inšpirácie.

Obdržala som aj link na stiahnutie fotografií takže ďakujem, bez vás by sa to nestalo.

Šimuneková

 

Irena Šimuneková

Irena Šimuneková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  1 063
  •  | 
  • Páči sa:  3 451x

Žijem, teda som a som na tomto svete rada. Mojim mottom sú nasledovné citáty:Aj keby som vedel, že zajtra celý svet zanikne, dnes by som ešte zasadil moju jabloň. — Martin Luther KingJediné bohatstvo, ktoré uznávam, je bohatstvo ducha a dobrota srdca. — Ludwig Van BeethovenŽivot človeka má zmysel, ak po ňom zostane vo svete o trochu viac lásky a dobra. — Alfred Delp Zoznam autorových rubrík:  len takSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu