reklama

AD: "Šokujúce slová Dr. Urbánka, ktorý 20 rokov pracoval pre fi Pfizer, Johnson a iné" (25.9.))

Článok je síce argumentmi pravdivý a navonok „odborne“ veľmi presvedčivý. Ale o to viac jednostranne vytvorený, veľmi škodlivý v očkovaní proti historickej pandemickej pohrome sveta.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Článok (presnejšie už blog) napísal autor z Čiech pedantne a erudovane. Hoci jeho pôvodná profesia bola zverolekár. Roky však  pracoval iba v komerčnej sfére gigantov farmaceutického biznisu. Teda nie vo výskume. Preto toto ekonomické a finančné prostredie  osobne dobre spoznal ako finančne najlukratívnejšiu oblasť. No vôbec nie ako jej humanity, ale skôr cynizmu a nemorálnosti. 

Takže do nehumánnych, ľudsky krutých foriem a astronomických ziskov  tohto odvetvia hlboko prenikol a dnes o nich môže erudovane a presvedčivo písať a vydať o ňom svedectvo pravdy. Už ako ich kritik a oponent. Lenže do tohto špinavého kšeftu bývalého živiteľa nemal „zamiešať“ svoj jednostranný omyl či  klam. To,  že vakcíny nepomôžu proti  hrozivo šíriacej pandémii, proti ničivému ochoreniu a státisícovým počtom úmrtnosti.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Podľa autora článku sú to však pre farmaceutické firmy všetko  len účelové, falošné strašenia ako ich  prostriedok na zabezpečenie rozprávkových ziskov.   Zároveň vraj tak ľudstvo dezinformujú a klamú, k čomu im pomáhajú  skorumpované médiá, politici, ba dokonca aj tisíce vedcov u nás aj v zahraničí.

Teda tie médiá a seriózne aj čestné subjekty, ktoré tvrdia opak, že naša záchrana pred hroziacou nákazou a smrťou je práve v čo najširšej a masovej vakcinácii. Áno, aj autor má v niečom pravdu! Ale v podstate (podľa mňa) ide výlučne o jeho jednostranný, neobjektívny názor v rozpore s bežnou realitou, jej rukolapnými a konkrétnymi výsledkami v pomere počtu zaočkovaných a nezaočkovaných (chorých či mŕtvych). Čo však nie sú len hypotézy, účelové tvrdenia či lži, ale celkom reálne preukázané počty a skutočnosť, ktoré by mali vedieť už všetci občania s objektívnym zrakom. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zároveň ide  (podľa mňa) o neseriózny a lživý útok na kredibilitu, česť a zásluhy nespočetného počtu statočných vedcov, zdravotníkov, politikov a novinárov u nás či vo svete. Tí spoločne a  na základe vlastných skúseností presadzujú jediné východisko ochrany pred nákazou a smrťou – hromadnú vakcináciu.

Za čo sú neraz osočovaní bezočivými klamármi a ohrozovaní už gangmi   násilníkov z rôznych sociálnych skupín. Treba sa tiež zamyslieť nad tým, komu  z politikov práve pandémia smrti pomohla „zmŕtvychvstaniu“, za pomoci médií v rukách korupčných oligarchov. (O tejto téme píšem aj v blogu: „Jazda smrti pod doménou Fica a Pellegriniho“ (19.9.)   

Jozef Sitko

Jozef Sitko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  311
  •  | 
  • Páči sa:  5 929x

Mgr. Jozef Sitko (*1935), v rokoch 1968 - 1971 komentátor denníka Smena a zástupca šéfredaktora týždenníka Expres. Z oboch redakcií ho komunisti vyhodili. Až do roku 1989 mal dištanc - zákaz čokoľvek publikovať.Následne založil prvý nezávislý týždenník Slobodný piatok, bol jeho šéfredaktorom. Bol tiež riaditeľom tlačového odboru a poradcom prezidenta M. Kováča. Potom založil Nadáciu Slovak Gold a štrnásť rokov ju viedol.Napísal šesť kníh. Jeho nový titul: Vedieť odísť.V roku 1991 získal hlavnú novinársku cenu Slovenského literárneho fondu a v roku 2000 mu prezident Schuster udelil za celoživotnú publikačnú činnosť štátne vyznamenanie Pribinov kríž III. triedy. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu