reklama

Zákonnosť či spravodlivosť? Že by neaktuálna téma?

Som striktne za dodržiavanie platných zákonov a poriadku. Ale iba v právnom štáte. Nie však v korupčno-mafiánskom, ovládanom korupčnou oligarchiou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Zrejme som už v starobe stratil profesijný „ňuch“ pre aktuálnu tému komentára. Inak by môj 117–tý blog, uverejnený včera pod názvom „Dilema dnes: Zákonnosť či Spravodlivosť?“, nemal na druhý deň o 16.20 h.  (v ére môjho blogovania) najnižší počet čítaní. Teda len 382 – krát pri „Páčí sa“ 14 – krát. Moje asi prehnané „očakávanie“ však rýchlo „schladil“ pohľad na oveľa vyššiu aktuálnosť u viacerých článkov v tabuľke „Dnes – Najčítanejšie“. Musím priznať, že ten môj na ne nemal.  

Dnes o 16.20 h. som si prečítal v tabuľke jednotlivé titulky blogov od zdola nahor. Aby som sa poučil, ako sa má už v titulku a perexe upútať čitateľ na zverejnený článok v blog(u).sme.sk. Napríklad v  poradí deviaty príspevok „Svadba v polovici života“ (len za dnes 511x čítačiek) je oveľa aktuálnejší a neporovnateľne čítanejší  ako ten môj (382x) za temer dva dni. Pričom na tomto čísle príspevok natrvalo a bez zmeny zamrzol. Už vôbec ho nikto nechce čítať asi od obeda. Hoci stále ešte figuruje v prvej polovici stĺpca Politika (nový údaj času 20.05 h.).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vymenujem z „desiatky Najčítanejšie“ - úspešnejšie a aktuálnejšie blogy, ktorým môj  nemal šancu konkurovať. Tentoraz sú uvedené od vrchu tabuľky:

1.      „Kováčik má šťastie, že nevyrábal mastičky z konope“

3.      „Židovský humor XLIV“

4.      „Pekná stopárka“

5.      „Manažér, riaditeľ, upratovačka, chlap či žena. Na ÁRO je jedno, kým ste, keď vám povedia, otočte sa ritkou, tak sa tou ritkou otočíte“

6.      „Ex Robo čoskoro“

7.      „Rozhodne je k...t, alebo čo má spoločné reforma súdnictva so športom“

8.      „Tatiko temer antiškolár“

9.      „Svadba v polovici života“

Nuž, čo ešte k veci dodať? Zrejme to, čo povedal súdruh Lenin: „Učiť sa, učiť sa, učiť sa ...“  Tak nejako, ako ma kedysi poúčali súdruhovia v socialistickej škole.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Jozef Sitko

Jozef Sitko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  312
  •  | 
  • Páči sa:  5 937x

Mgr. Jozef Sitko (*1935), v rokoch 1968 - 1971 komentátor denníka Smena a zástupca šéfredaktora týždenníka Expres. Z oboch redakcií ho komunisti vyhodili. Až do roku 1989 mal dištanc - zákaz čokoľvek publikovať.Následne založil prvý nezávislý týždenník Slobodný piatok, bol jeho šéfredaktorom. Bol tiež riaditeľom tlačového odboru a poradcom prezidenta M. Kováča. Potom založil Nadáciu Slovak Gold a štrnásť rokov ju viedol.Napísal šesť kníh. Jeho nový titul: Vedieť odísť.V roku 1991 získal hlavnú novinársku cenu Slovenského literárneho fondu a v roku 2000 mu prezident Schuster udelil za celoživotnú publikačnú činnosť štátne vyznamenanie Pribinov kríž III. triedy. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu