reklama

Prečo som poznačená

Stala sa mi taká vec. Chcela som pomôcť jednej mojej známej, živnostníčke a tak som odniesla jej mesačný výkaz na sociálnu poisťovňu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)


 Mnohí pravdepodobne viete, o čom hovorím, ale ak aj nie, je to jedno. Dôležitý je rozhovor, ktorý sa odhohral počas odovzdávania tlačiva. A ten vysvetľuje, prečo som vlastne poznačená...      JA (J) : "Chcem odovzdať mesačný výkaz."    ÚRADNÍČKA (Ú): (výkaz prevezme s chvíľku ho študuje) " Chýba tu lelefónne číslo"    (J) : "Tá pani má utajené číslo, nemá ho ani v zozname. Nemôžem vám ho poskytnúť."    (Ú) : "Tak mi dajte vaše."     (J) : "Moje? Načo vám bude moje, chcem tie papiere len odovzdať."    (Ú) : "Ale my ho potrebujeme, musíme tú pani podľa niečho identifikovať!"    (J) : "Vy identifikujete klientov podľa telefónneho čísla?"    (Ú) : "No...ale...ako ju môžeme kontaktovať, keď tu nemá telefón?"    (J) : "Je tam adresa."    (Ú) : "Ale ja to číslo potrebujem, bez neho vám výkaz neprevezmem!"    (J) : "Na základe akého zákona?"    (Ú) : "Je tam kolónka."    (J) : "Hm...je tam kolónka aj na e-mail, ten vám tam nechýba?"    (Ú) : "Tak mi dajte jej e-mail."    (J) : "Nemá e-mail."    (Ú) : (chvíľa napätého ticha) "Tak ja vám ten výkaz zoberiem..."(pohŕdavo-blahosklonný výraz v tvári)  "...ale odmietli ste mi udať telefónne číslo, tak ja si vás POZNAČÍM!!!"      Tak...a preto som poznačená....      P.S.: Ospravedlňujem sa všetkým ochotným a problematiky znalým zamestnancom sociálnej poisťovne. O ich existnecii viem z vlastnej skúsenosti.     
       
     

Jana Siváková

Jana Siváková

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som lev...a je to občas aj vidieť. A ešte tak trochu cvok...a aj to je občas vidieť. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu