reklama

::Som "IN", patrím do masy

reakcia na článok od Ľubice Heinzlovej O tom, prečo som out.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (57)

::som IN (?) pretože si s radosťou prečítam hocaký ženský časopis v očakávaní, že sa výborne pobavím. A vždy tá zábava dôjde. A dôjde aj pozdvihnutie sebavedomia, pri uvedomení si hlúposti a jednoduchosti väčšiny článkov. Ale aj tak ich čítam, majú niečo v sebe, to vedia ich autori.

::som IN (?) lebo sa rada obliekam pekne a vkusne. A rada sa páčim.

::som IN (?) lebo si všímam, čo sa odohráva v móde, ako sa ľudia obliekajú, čo letí a čo z toho môžem vyselektovať pre mňa, aby aj moja osoba mala niečo módne a zároveň podľa môjho vkusu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

::som IN (?) lebo mám v skrini aspoň 2-3 kusy z každého šatstva, pretože mám rada zmenu.

::som IN (?) lebo si pozriem realityshow, aby som mala prehľad o tom, čo sa mase páči a nechala sa fascinovať tým, ako sa voyerizmis odkrýva ako jedna z posledne najčastejších ľudských vlastností.

::som IN (?) lebo si čítam denníky s "do očí bijúcimi" titulkami, ktoré sú jednoznačne vytvorené tak, aby si ich niekto všimol. Je to veda - vedia ako to robiť - a chytia aj mňa - pretože si ich všimnem, presne podľa očakávania.

::som IN (?) lebo vediem rozhovory aj o kozmetike či sexe...

::som IN (?) lebo neverím v Boha a nenachádzam v ňom to, čo Ľubica...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

::som IN (?) ???::

Myslíte si, že keď neboli televízory, nebolo zaujímavé tajné súkromie susedov za sadrokartónovou stenou? A hlavne ak počúvať to súkromie musíte, lebo architekt čosi nedomyslel. Zakázané ovocie najviac chutí. A o tom sa najlepšie klebetí.

Tvorcovia programov vedia, čo im pritiahne pozornosť. Ja im to nezazlievam. Živobytie sa dá zabezpečovať všeliako. Keď je to sledované, čo im má chýbať? Moralizujúca menšina s tým nepohne.

Takisto záujem o módu a obliekanie tu už je množstvo stoviek rokov. Človek sa vždy chcel páčiť a vizuálne sa odlišovať od iných a zároveň pritiahnuť pozornosť druhého pohlavia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Škoda len, že z duše nenávidím pojmy ako "IN" a "OUT". Takže by som mala byť asi OUT alebo pekne po slovensky "von".

Ale aj tak som "V" :-)

::ach, aká som ja IN (?)::

Jana Sminnová

Jana Sminnová

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

milujem knihy a ticho.....slnko aj letné búrky.....sladkosti a špargľu.....lehárenie na tráve.....túlanie sa lesom.....horúcu sprchu.....dlhý spánok.....objatia a.....úprimnú radosť. Zoznam autorových rubrík:  a pýtam sa...a všimla som si...len to moje, moje...občasná melanchólia alebo...

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu