reklama

nechať sa trocha prefackať...

Nie je to na škodu. Myslím slovne (nie fyzicky) prefackať. Ja som občas poriadne lenivá, mám odbobia, kedy sa mi úplne, ale fakt úplne do ničoho nechce. Zvlášť, ak ide o povinnosti, ktoré so sebou nesú aj zodpovednosť. Najradšej by som sa schovala do myšej diery a tam prečkala zložité obdobie s utopistickou predstavou, že ak odtiaľ vyleziem, problémy nebudú. Neviem, či vyfučia niekam do prázdna, alebo sa sami vyriešia, to už ma netrápi (príliš zložité na premýšľanie). Jednoducho sa ich zbavím.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Ach. Nezbavím. A to je to.

realita, realita.... hehehe :o( .......vynucuje si iné riešenie

Začať riešiť povinnosti. Urýchlene. A čo najskôr. Prečo len sa k tomu dokopem vždy, až keď je o 5 minút 12 !!?!

Dvanásta odbije, keď som v najlepšom švungu a robota mi ide od ruky. Nie je však dokončená. Neskoro potom nariekať nad vlastnou lenivosťou a hlavu si trieskať o stenu "Prečo len, ja blbá, som nezačala na tom robiť skôr, keď ma to navyše aj baví?!"

dobré duše, dobré duše, kde ste ? .....

Aj vy máte vo svojom okolí vždy po ruke nejakú dobrú dušu, ktorá vám povie "svoje"? Ale tak ohľaduplne, že tú hubovú polievku zjete až do dna s pokorou, možno aj s radosťou, v žiadnom prípade však po nej neostane trpká príchuť?
Ja mám šťastie (občas) :-)
Ani ja nemám rada keď mi je vynadané (myslím, že nikto). Mám však šťastie na dobré duše, ktoré vedia AKO efektívne vynadať bez toho, aby urazili, nahnevali, či nebodaj ponížili.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Našťastie vždy prišli včas. Keď ešte dvanásta bola ďaleko. Aj dnes som dostala podobnú "hubovú polievku". Tak sa ju poberiem pomaličky stráviť. A potom - hor sa do práce :o)

Jana Sminnová

Jana Sminnová

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

milujem knihy a ticho.....slnko aj letné búrky.....sladkosti a špargľu.....lehárenie na tráve.....túlanie sa lesom.....horúcu sprchu.....dlhý spánok.....objatia a.....úprimnú radosť. Zoznam autorových rubrík:  a pýtam sa...a všimla som si...len to moje, moje...občasná melanchólia alebo...

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu