reklama

Pokorná hokejová istota

Odhodlanosť, ráznosť a smelosť prehlbená rýchlosťou, obratnosťou a systematickým rachotom s občasnými srandičkami či kvapkami krvi zamenenými za kvapky potu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Aj taký môže byť pre niekoho bežný nedeľný neskorý večer. V čase, keď ľudia zvyknú pomaly líhať pred obrazovky, chystať si veci do práce či užívať si posledné hodiny ničnerobenia pred začiatkom ďalšieho pracovného týždňa, hokejový klub WARRIORS Prešovská univerzita tvrdo makal.

Somariny, poviete si, čo ona o tom vie.. Ale veru vie. A aby ste o prešovských hokejových reprezentantoch vedeli čo najviac aj vy, rozhodla som sa okoreniť si svoju neskorú nedeľu pohľadom na šikovne lietajúci testosterón na korčuliach. Hlavným dôvodom bolo však odovzdanie chlapcom dotazníky, skrz ktoré vám čoskoro o hokejovom klube WARRIORS PU čo to prezradím.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Po pravde, bola som voči možnostiam vyplnenia trošku skeptická. Veď viete - zdatní fešáci, namakané telá, adrenalín v krvi, potréningová únava... Bude sa im chcieť vôbec niečo také vypisovať? Neohrnú nad tým nos? Nehodia to rovno do koša? Ale viete vy čo? Dobre, že som na vyplnené papiere počkala. (Týmto zároveň ďakujem pánovi trénerovi, že mi umožnil vstúpiť do tréningovej atmosféry s papierovaním.) Chlapci boli skvelí, neohrnuli nos a niektoré odpovede veľmi milo prekvapili. Ktosi by možno čakal odpovede na otázky o životných snoch rôzne drahé materiálne veci alebo pri otázke o ideálne strávenom víkende odpovede o nejakej drahej dovolenke či neutíchajúcej párty. No dočkal by sa ich len v minimálnom množstve, ak vôbec.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Mladí cieľavedomí bojovníci už majú ako také predstavy o svojom živote. Okrem toho, že im nechýba chuť reprezentovať Prešovskú univerzitu v Prešove, keďže väčšina z nich očakáva od účasti v EUHL najmä zisk titulu a skvelú partiu spoluhráčov, súčasne s týmto presvedčením im nechýba ani to najdôležitejšie ľudské - pokora.

Som hrdá, že hokejový klub WARRIORS PU zastupujú nielen pohľadní športovci, ale predovšetkým ľudia. Mladí muži, ktorí nechcú premárniť svoj život, ktorí chcú cestovať, mať v živote pohodu spolu s priateľkami a rodinou, chcú byť štastní. Ako inak, sú to muži, takže pri otázke o dámskom publiku na tribúne počas zápasu boli naklonení kladnej odpovedi, oceňujú povzbudenie fanúšikov, nevynímajúc dámy, no vľúdnosť športovcov, je na prvom mieste. Chlapci sa naozaj v odpovediach možno aj nevedomky priznali, že skutočne hrajú srdcom. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Podrobné info o prešovských bojovníkov už čoskoro. Na blogu, ale aj na ich fcb stránke https://www.facebook.com/UNIPOwarriors/?fref=ts

Stanislava Bratková

Stanislava Bratková

Bloger 
  • Počet článkov:  64
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nič netrvá večne,napriek tomu nikdy nič celkom nezmizne. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu