reklama

Verejný list a výzva zatiaľ preukázateľným a skutočným zločincom a podvodníkom doby.

Prečo politici doby neriešia programy ale vzájomné napádanie sa, nenávisť a zlobu? Lebo programy nemajú, iba kamuflujú. Čo je horšie, tvária sa, že nevidia niečo, čo konečne prejde akoukoľvek odbornou debatou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Dobrý deň,

 

Moje meno je Stanislav Jurčišin a predpokladám, že sa Vám už predstavovať nemusím. Som tvorcom dnes jedinej odborne zdôvodnenej, realistickej a demokratickej alternatívy k otrokárskym režimom. Vzhľadom na tento fakt vy ako dnešní spoločenskí lídri spolu a krok za krokom bojujete za moje nepustenie do éteru a odstránenie zo spoločnosti. Darí sa Vám to a ja uznávam, že tento zločinecký režim vám ako novodobým zločincom, za ktorých vás chcem postupne označiť, také možnosti dáva. Poza chrbát a pomocou vplyvu na riadiace štruktúry doby je to jednoducho možné.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 

Moja alternatíva je dnes jediný realistický program pre riešenie dnešných problémov, ktorá prejde akoukoľvek odbornou diskusiou. Bola dlhodobo ponúkaná všetkým politickým stranám, univerzitám a vedcom v krajine. Okrem vyhýbania sa a podvodov, ktoré boli aj jasne ukázané(príklad pán Dinus a kolektív SAV), ste sa doteraz nezmohli na nič. Fakt, že ste takúto prácu a mňa ako osobu odmietli znamená, že moje slová nie sú pravdivé a disponujete nejakými inými poznatkami o realite, ako boli prezentované mojimi publikáciami. Publikáciami ktoré idú k podstate veci a sú založené na hľadaní spôsobov, ako sa niečo dá a nie ako sa veciam vyhýbať, zavádzať a klamať. Niečo, čo najčastejšie nepoznáte, ale aj takéto veci na svete existujú.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Vzhľadom na to, že ide o jedinú vec svojho druhu, ktorá predbehla dobu o generácie a jej podlé odstránenie spôsobom ako sa pokúšate môže narobiť množstvo spoločenského nešťastia, bude možnosť tieto vaše verejne prezentovať zoči voči v Bardejove. Ak k tomu niekto bude vedieť protiargumentovať a negovať niečo tak, ako som to ja urobil s akýmkoľvek iným návrhom(aj niektorých z vás – Juraj Karpiš a Ľuboš Blaha), bude za to odmenený a je pripravená suma 5000 Eur na takéto účely. S mnohými z vás som bol priamo v kontakte, mnohí ste prisľúbili nejako argumentovať a veci posúdiť, ale doteraz všetky vaše sľuby ostali iba sľubmi a slovo ste si nesplnili nikto. Je samozrejme otázne, či je táto práca úplne podpriemerná a na smiech, alebo ste jednoducho ako novodobé osobnosti na nulovej odbornej úrovni, či vedome kamuflujete a zavádzate a za tento váš postoj a kolektívne odstraňovanie niekoho, kto iba predbehol dobu, patríte na doživotie do väzenia. Po tejto diskusii budem akýkoľvek môj politický pokus sprevádzať takýmito slovami, pričom je možnosť to vopred vyvrátiť. Po rokoch pokusoch bude toto už objektívne preukázateľný fakt a aj pre dobro veci je potrebné sa konečne postaviť k veciam ako zodpovední ľudia a prestať s tým bezprecedentným divadlom a zločinmi, ktoré páchate na celej spoločnosti. Myslím že je jedno, či to ide od ľavice, pravice, alevo vedcov. Zločinecký režim jednoducho vytvára chorých a hlúpych ľudí do riadenia a aj toto sú doterajšie závery môjho projektu, ktoré teda máte možnosť vyvrátiť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Posielam aj ďalšiu verziu argumentácie, ktorá je teda napísaná v duchu riešenia a povedania niečoho. Akcia bude približne 10. novembra v Bardejove. Presné miesto ešte nie je známe, keďže miestne kruhy často pod vplyvom a ťahané od mnohých z vás, dokázali zrušiť ešte aj už dohodnutú miestnosť a čas. Už to hraničí s totálnym a bezprecedentným stavom, keďže ide o prvú vec podobného druhu a nikto to doteraz nedokázal ani náznakom negovať. Ale asi aj to je obraz doby a toho, čoho sa svojou nečinnosťou dopúšťate a ako vyvražďujete a ničíte poctivých ľudí, ktorí na rozdiel od vás v živote aj niečo robia a niečo za nimi ostáva.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Akcia bude spočívať v prednáške, možnosti negovania, ale najnovšie aj možnosti zdôvodnenia si postoja miestnych ľudí v Bardejove, ktorí sa pričinili o ďalši podraz a dodatočne akciu zrušili. Je potrebné nechať priestor aj im, lebo poza chrbát a podlými podpásovkami to akosi v tej našej krajine ľuďom ide skvelo. Aj preto je potrebné, aby ste ako elita národa ukázali niečo iné, ako takýto úbohý a primitívny prístup a spôsob. Veci môžete negovať aj písomne a bude to zverejnené v rámci projektu.

 

Argumentácia: https://www.kooperativizmus.sk/odborna-argumentacia/

Web obsahuje aj iné publikácie.

 

S pozdravom

 

Stanislav Jurčišin

 

P.S. List bol poslaný všetkým politickým stranám, prezidentke, vedcom a nejakým univerzitám. Niečo také sa deje mnoho rokov a okrem zavádzania a klamstiev, zrejme aj kolektívnych tlakov na moje odstraňovanie z éteru a vyháňanie z krajiny, nedokázali zatiaľ nič. Závery akcie by mali dať definitívny obraz o schopnostiach a skutočnej pravde o osobnostiach zločineckého režimu doby. Do akcie a slušne si zarobiť sa samozrejme môže pridať ktokoľvek.

Stanislav Jurčišin

Stanislav Jurčišin

Bloger 
  • Počet článkov:  36
  •  | 
  • Páči sa:  12x

Mám za sebou tvorbu a rozvoj dnes jedinej zdôvodnenej a demokratickej alternatívy k úžerníckym režimom. A to cez historické, ako aj empirické súvislosti. Na Slovensku sa veľmi nezdržiavam, pracujem a žijem častejšie v zahraničí. Podľa toho vyzerajú moje blogy. Viac na www.kooperativizmus.sk Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu