reklama

Ideológia po kapitalisticky

Prosím nepropagovať svoju ideológiu. Máte na to svoje stránky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Píšu mi zo stránky jedného z pravicových politikov a aktivistov, ktorí dnes sedí v riadiacich štruktúrach štátu prostredníctvom strany SAS. Potom, ako som na stránke zavesil výzvu na zapojenie sa do diskusie k projektu kooperativizmus. Čo zo strany týchto ľudí považujem doslova za ich povinnosť a myslím, že to aj ich povinnosťou je.

 

Moje stránky sú samozrejme vzhľadom na úroveň projektu, ktorý sa do diskusií snažím dostať, čoraz viac blokované facebookom a začína sa prejavovať "americká kapitalistická spravodlivosť a sloboda". No a samozrejme v rámci môjho mesta naimplementovaní ľudia, ktorí o projekte klamú, zavádzajú a majú za úlohu brániť dostávať ho medzi ľudí. To je ale iná téma, ktorá trochu naznačuje úroveň kapitalistickej demokracie a slobody, ale poďme trochu inde. Poďme sa pozrieť na to, čo je to ideológia z pohľadu dnešného odborníka, ktorý vychádza z tohto režimu. Ktorý mimochodom je jedným z tých, ktorých dnes média predkladajú ako myšlienkové a odborné kapacity doby.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 

Ideológia je z jeho pohľadu niečo, čo má jasný cieľ a zámer, vopred definovanú cestu, vedecky zdôvodnenú správnosť takejto cesty, je tam preukázané všetko. Myslím že aj autenticita a moje skúsenosti, kde realitu dnešného režimu ukazujem v praxi, sa dá považovať za niečo iné, ako ideologickú časť projektu. Je to historicky prvá zdôvodnená alternatíva k otrokárskym režimom a potrebuje diskusie, z ktorých má tieto kapacity doby chcú samozrejme vyautovať. Aby mohli šíriť svoju vedu. No a čo je veda z ich pohľadu?

 

Veda z ich pohľadu je spochybňovanie aj základných zákonov ekonómie a empírie, lebo potom tie hovoria to, že sú zrelí tak najskôr do basy a to na doživotie. Odbornosť a veda je vízia, ktorá nemá žiaden cieľ, žiadne zdôvodnenie, psychologické halucinovanie nad tým, čo sa asi ani nedá definovať. Ale podané v publikáciách a pekným marketingovým spôsobom. Takto vyzerá veda, ktorá je za dnešnými pravicovými politickými stranami, len sa to snažia všemožne zakryť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Takže asi tak je to s tým dnešným kapitalizmom. Keď sa vraví o tom, že produkuje zločincov, magorov, podvodníkov a doslova mentálne pribrzdených hovoričov ničoho, toto je ďalší dôkaz, že tieto slová sú skutočne namieste a toto je obraz tejto doby. Doby podvodov, klamstiev, zavádzaní a zotročovania. Miestny vedecký mysliteľ samozrejme celý život okrem politikárčenia nerobil nič, zúčastnil sa volieb, kde tento projekt bolo pokúšané dostať do éteru, hral sa na nevidiaceho a aj po takomto dlhom čase to jeho vedecká hlavička nepojala. Jednoducho musia ísť do poctivej práce, odstaviť ich od moci, aby to okolo seba viac neškodilo. Lebo iná cesta skutočne neexistuje. Taká je realita odborníkov tohto zločineckého režimu a toto okolo seba v skutočnosti robia. Ide vlastne ľudí, ktorí patria na doživotie do basy. Zneužívajúc možnosti americkej demokracie, ktorej úroveň naznačuje už len samotný facebook a jeho kroky v kontexte s týmto projektom. Samozrejme zrejme s inými krokmi, ktoré sa robia pre propagáciu ľudí s podobným mentálnym a hodnotovým vývojom ako kapacita, ktorú som opisoval vyššie. Aby to robilo bordel a projekt sa do diskusií nedostal.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Žijeme v zločineckom režime, ktorý riadia doslova analfabeti a podvodníci a na tieto slová sú stále väčšie dôkazy. Režim masových vrahov a zločincov. Myslím, že toto je asi jediný možný záver toho, čo sa okolo daného projektu deje a ako sa odstavuje z éteru. Vysokí politici v tom samozrejme lietajú jedna báseň, ale tí sa za týchto skrývajú a modlia, aby nemuseli do konfrontácie. No verím, že už nie dlho.

 

Každopádne za znegovanie projektu je ponúkaná suma 5000 Eur a tieto slová vyššie môžu byť stále vyvrátené.

 

Viac www.kooperativizmus.sk

Prednáška pripravená do diskusie https://www.youtube.com/watch?v=XO0uFFWLl-c&t=483s

Stanislav Jurčišin

Stanislav Jurčišin

Bloger 
  • Počet článkov:  36
  •  | 
  • Páči sa:  12x

Mám za sebou tvorbu a rozvoj dnes jedinej zdôvodnenej a demokratickej alternatívy k úžerníckym režimom. A to cez historické, ako aj empirické súvislosti. Na Slovensku sa veľmi nezdržiavam, pracujem a žijem častejšie v zahraničí. Podľa toho vyzerajú moje blogy. Viac na www.kooperativizmus.sk Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu