reklama

Ráno

Obraz ako v americkom filme. Je ráno, pol desiatej a ja sedím v kaviarni v centre mesta. Pred sebou mám kávu a notebook a citím sa takmer ako by som bola jedna z tých, čo sa rozhodnú živiť perom. Lebo v amerických filmoch (alebo v skutočnej rozprávke J. K. Rowling) by to tak bolo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Teraz realita. Naozaj sedím v kaviarni, zhoduje sa čas aj to, že som v centre mesta. Na notebooku mi však svieti veľký modrý nápis Teoretické koncepcie peňazí, namiesto románu totiž píšem prácu na makroekonómiu, v taške mám ďalšiu kopu učebníc, diár je zaplnený termínmi skúšok a v kaviarni aj tak sedím len preto, že mi ušiel vlak. Krásne poetické ráno. Okrem toho som pred chvíľou vyšla od zubárky, líce mám napuchnuté a čakám, kedy pominie bolesť, aby som si kávu mohla vychutnať.

Krutá realita, ale aj trochu neobyčajné čaro obyčajného rána. V pozadí príjemná hudba, tichý ruch šepkajúcich ľudí a zvuk klávesnice môjho počítača. Príjemné ráno :)

Jana Štefancová

Jana Štefancová

Bloger 
  • Počet článkov:  12
  •  | 
  • Páči sa:  0x

som blázon, som romantička, som dieťa revolúcie, som žena s veľkým potenciálom, čo čaká na správnu chvíľu, som zvedavá, som živel, som originál :) Zoznam autorových rubrík:  Politikauniverzitazo svetaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu