reklama

V stave zaľúbenia

Dnešok som prežil zaľúbený. Prekvapivo v tom nebola dievčiná, ale Boh. Len tak, z ničoho nič. Trošku nezvyčajné, ale veľmi, veľmi krásne. Aaaaach joo;-)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Dúfam, že všetciviete, aké je krásne byť zaľúbený. A najlepšie šťastne, toby som zo srdca prial každému. Trošku priblblo sa usmievate, ajkeď to asi to vôbec nevyzerá vznešene, a nad vecou a už vôbecnie. Ale kútiky úst sa vám nezadržateľne šplhajú do neba, a vyim v tom vôbec nemienite brániť. Šťastím sa priam vznášate(to tie kútiky, jasná fyzika!!), srdce vás príjemne hreje avnútri čosi trilkuje.

Život je miestomšťastných koncov, plný neodhalených možností a príležitostí,ktoré sú krajšie, ako si trúfate predstaviť. A máte pocit, ženič sa nemôže pokaziť a všetko bude fajn, a inak to prostenejde, a basta!!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou


Zväčša za to, aspoň vmojom prípade, môže aká si ONA, ktorá všednému dňu pridániečo navyše, a aj keď neviete čo to je, bez toho by tojednoducho nebolo ono. No a tentokrát to bol ON (aj keď Boh jebezpohlavný). Cítite sa v jeho objatí, a Láske a netrápia Vásotázky, čo musíte urobiť aby ste HO potešili, alebo aby sterobili to, čo je správne. Nebojíte sa, že ho sklamete, čo bude stými zlatými ľuďmi, ktorý žijú krásne a obetavé životy, aleakosi v NEHO neveria. Nebojíte sa, že budú zatratení na veky, anemáte pocit, že s tým musíte čosi urobiť, ale jednoduchoneviete, ako im presvedčivo povedať aký je Boh super (toto je vecktorá ma v poslednom čase trápila). Dokonca Boha aninepodozrievate, že ak mu zveríte svoj život, pošle Vásmisionárčiť niekam do Afriky.

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Toto je samozrejme dosťosobné. Ja by som totiž veľmi, veľmi rád našiel nejakú milúslečnu, a bezostyšne ju zahŕňal láskou a ona by, ma potvorajedna, zahŕňala späť a nikoho by netrápilo kto to začal, a čoza to dostal. Proste by sme nenútene obšťastňovali jeden druhého,lebo nám to robí radosť. A mali by sme spolu veľa deti (ale vrajtehotenstvo dievčence dosť vyčerpáva, a potom sa im kazia zúbkya rednú kosti. Takže koľko sa podarí, bez ujmy na zdraví), amali by sme ich radi, navzájom by sme si dôverovali a žili v klbkulásky, humoru porozumenia a vzájomnej úcty menom rodina. Pamätajteže som zaľúbený a môžem si dovoliť byť šialene naivný:-p

SkryťVypnúť reklamu
reklama


A Boh sa nikdynevyjadril, že sa mu ten plán nepáči, a nie je bohumilý, právenaopak mi podľa mňa fandí. Napriek tomu mám občas obavu, či tonie je len môj vzdušný zámok ale aj JEHO plán. Iste sa diví, čofurt mám s tým Mozambikom, a čo vymýšľam, a za ním skupinaMozambických svätých šomre, že Mozambik je náhodou SKVELÉmiesto na život, a neviem o čo prichádzam. A ideálna rodinka bybol zázrak par excellence a k tomu skvelé promo.


Zrazu máte pocit, že jeto v dobrých rukách, Jeho rukách ktoré niesli kríž, a že topre Vás rád urobí. Váááážnee!! A keď budete potrebovaťutešiť, povzbudiť, pomôcť (ale aj sa podeliť s niečimradostným) rád si vás vypočuje . A vy veľmi radi spravíte o čovás žiada, koniec koncov je to náš otec.

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Krásny pocit sa žiaľrozplynul, ako vločka na mojej sexuálnej túžbe po uspokojení.Škoda, ale aspoň viem aká je krása krehká, a že stojí za to.Nadmieru veľkorysá ochutnávka šťastia s upozornením načo dávaťpozor a spätnou adresou. Keď (a nie keby) budem potrebovaťpomôcť....


P.S.: Práve čítamknihu Christophera Westa, Radostná zvesť o sexe a manželstve.Veľmi povzbudivé čítanie, určite prispelo k môjmu dnešnémupotešeniu, ale nie je to len tým. Ale prosím vyskúšajte...


P.P.S.: Pane Bože, snáďsom to nepomotal a vyjadril to správne. To vieš, zaľúbený tohonakecajú...:-p

Štefan Konečný

Štefan Konečný

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

ja to vzdávam, neviem sa nepateticky vystihnúť. Až to príde dám vedieť... Zoznam autorových rubrík:  Amsterdamské všednostiPsst!... Tajné sny a túžbySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu