reklama

Po včerajšej revolúcii v Grécku, som sa definitívne rozhodol...

Po včerajšej revolúcii v Grécku, som sa definitívne rozhodol… Končím s Európskou úniou! ... Je ráno 06.30 13-teho februára, sedím v kancelárii a spúšťam web. Prečítam si worldnews.com a vlastnihlavou.cz, pozriem si archív televíznych správ a mám dosť. Musel som vstať a ísť sa prejsť na chodbu, nadýchať sa vzduchu. Hovorím si, tí debili to vážne podpísali. Potom sa vrátim k počítaču a schválne sa pozriem na servery idnes.cz a novinky.sk. Zase sa mi robí mdlo. Musel som sa vrátiť na chodbu a zase sa nadýchať. Hovorím si, to nemyslia vážne? Takto nás masírujú a oblbujú? To kde sme dočerta...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (34)

Dopredu upozorňujem, že budem písať k veci a pre nezainteresovaných doporučujem si prečítať aspoň tieto články, aby si rozšíril trochu obzor o skutočnú pravdu, čo sa vlasnte okolo nás deje.

http://www.vlastnihlavou.cz/recti-politici-maji-schvalit-dosud-nejtvrdsi-skrty/

http://www.vlastnihlavou.cz/recka-policie-chce-nechat-zatknout-cinitele-eummf/

http://dolezite.sk/Hold_Islandu_aneb_fakta_o_revoluci_ktera_nastartovala_n_208.html

http://www.youtube.com/watch?v=FBq4J12NYGk&feature=player_embedded

A ešte prelúskať pár videí tu: http://euroseptik.cz/

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Neviem čo ma teraz serie viacej. Či to, že média nás manipulujú a robia z nás masu (ale na to som už zvyknutý a to rozdýcham) pre účely bohatých, alebo to, že Európska únia ma totálne sklamala, alebo to že začínam mať strach z vojny. Možno si teraz niektorí hovoríte, že preháňam, ale vojna sa skutočne može stať. Celý ten scenár okolo Grécka mi pripomína Európu po prvej svetovej vojne, kedy Nemecku bola predhodená Versailská zmluva. Mno ale poďme na to postupne.

Médiá

Všetky známe televízie a ich verné slúžky „internetové noviny“ nás včera zase krásne ogabali, že Gréci nechcú šetriť a v podstate sme boli masírovaní len zábermi horiacich Atén, hasiacich hasičov a koľko bolo zranených a kto hlasoval pre a kto proti návrhu z EÚ, atď...To sa skutočne žiadne médium neodváži spraviť krok vpred? To skutočne žiadne médium sa neodváži položiť otázku do frcu a rozpútať diskusiu, čo sa skutočne deje a prečo štrajkujú? Bol som v Grécku 3-krát a poznám ich povahu. Gréci sú ťažkí pohoďáci, nie sú vobec, ale vobec horkokrvní, žeby mali zapotreby zapalovať Atény. Tak prečo to robia? Sú za tým prachy, hnusné špinavé prachy. Ten istý scenár ako kauza Gorila. Politici sú bábky, ktoré sú ovládané 1% bohatých ľudí a obyčajný ľudia na to doplatia. Veď politici v DEMOKRACII sú tu od toho, aby OCHRAŇOVALI ľud. Majú moc a právo disponovať s veľkým množstvom peňazí, ktoré vybrali na daniach a konkurovať tak súkromnému sektoru, tomu 1% bohatých ľudí. Nie, oni sa s nimi spojili, čím nás zradili a vo mne tak vyprachali nádeje na lepšiu budúcnosť. Politici, boháči a z časti aj média a policajti, všetci kopú za jeden tým.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Grécko, EÚ a médiá

Čiže MMF požičia grécku, cez ECB. MMF si požičia peniaze od 1% bohatých ľudí. Merkelová, Schulz a Van Rompuyem to okecajú slovami o solidarite a Grécko dostane prachy na to aby tých 50% nezamestaných, čo tam teraz je dostalo sociálnu dávku, aby si mohli kúpiť chleba. Tú požičku budú Gréci splácať pravidlenými úrokmi a požičku MMF od 1% bohatých ľudí, bude takisto ECB splácať pravidelnými úrokmi. Všetci na tom zarobia, okrem nás ľudí. Obyčajný grécky ľudia na to doplatia napríklad tým, že dojde k „Zníženiu minimálnej mzdy o 22% vo všetkých kategóriách….platné bez odvolania až do roku 2015“. To je len časť z úžasnej dohody, ktorú vymyslel SLÁVNY Brusel (celá dohoda je tu: http://www.scribd.com/doc/81046399/Memorandum-of-Economic-and-Financial-Policies-February-8).

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Veď to je finančná genocida. Druhá Versailská zmluva. To Grécko položí. Idioti. Nepoučia sa z histórie. Čo sa deje teraz v Grécku? Ľudia prestávajú používať peniaze, vracajú sa k osvedčenej metóde „z ruky do ruky“, alias tu máš plátno a ja ti dám chleba. Ľudia sú naštvaní na politikov. Prestávajú platiť dane. A keď neplatia dane, vláda nebude mať na splatenie úrokov pre MMF. A Grécko skončí. Toto je tá solidarita pani Merkelová? Keby ju stretnem tak jej fľusnem do tváre. A čo tie tanky pani Merkelová? Grécko nemá peniaze na jedlo pre ľudí, na sociálne dávky, na príspevky atď, ale má peniaze na to aby im Nemci vyrobili tanky? Vraj ako ochrana pred Tureckom...Hovno s cibuľou. Všetko je to jeden veľký hnusný biznis a médiá sú ticho. Ani ťuk. Ďalej nás masírujú zábermi horiach Atén, rozbitých hláv demonštrantov, atď...Veď celá EÚ sa rúca. EÚ nás mala spojiť, vytvoriť harmóniu, mier a blahobyt. A tí magori v Brusely tejto myšlienke ešte stále veria??? A presadzujú ju za každú cenu. Vlajku EÚ chcú presadiť už aj na dresy športovcov!!! (pozrite si napr. video http://www.youtube.com/watch?v=SN1_C7eIwHA&feature=player_embedded a opýtajte sa sami seba, či je to čo chceme...).

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A to nechcem hovoriť o tom úžasnom nápade - fiškálne vyrovnaný rozpočet – ESM. Pozrite si napr. video http://www.youtube.com/watch?v=EItMh48LUE4&feature=related a znova sa opýtajte sami seba, či je to čo chceme...

Grécko a jeho dopady na celé EÚ

Úprimne ľutujem Grécko a gréckych ľuďí. Ľutujem ich, že sa stali obeťami špinavej hry peňazí. Bohaté 1% ľudí nepozná hranice. Podplatili každého a ten pdplatení sa stal súčasťou ich klubu. Je smutné, že ľudia ako Schulz, Merkelová, Van Rompuy a iní vysoko postavení ľudia v EU parlamente majú takúto moc. Pýtam sa sám seba. Čo bude ďalej? Na rade je Portugalsko, potom Maďarsko a potom? Do kedy chce Brusel pumpovať peniaze do EÚ? Zobudte sa. Grécko musí vystúpiť z Eurozóny. Veď to Euro je pre nich ako zvieraca kazajka. Veď tí gréci nič iné nerobia iba ticho sedia a sledujú vývoj na akciových trhoch a hodnotenie ratingových agentúr, ako im stúpnu úroky na dlhopisu, čo má ECBčka. A ticho poslúchajú čo im Brusel povie. Lenže PIIGS, čiže Portugalsko, Itálie, Írsko, Grécko a Španielsko nie je ako mocné uskupenie Nemecka, Beneluxu a Francúzska. Potom sú tu tranzitné krajiny ako Slovensko a Rakúsko, potom sociálne vyspelé Švédsko a nakoniec Grécko. Ekonomika každého štátu platiaceho Eurom je iná, v resp. rozdielna (viz článok http://www.vlastnihlavou.cz/financni-genocida-opravdu-rekove-odmitaji-setrit) a teraz jednoducho nie je EÚ pripravená ani tak vyspelá na takýto hazdard. Veď len nás Slovákov, finančná pomoc pre Grécko stála 13,2 miliardy Eur. To je takmer výška nášho ročného rozpočtu. Tie peniaze sme mohli dať radšej sestričkám v nemocniciach, matkám na príspevky na deti, učiteľom do škol, atď...Nie, Brusel povedal a my verne pošleme prachy. Vlastne čoby Brusel povedal. Brusel si upravil Lisabonskú zmluvu a teraz mu stačí, aby mocná osmička povedala (čiže tí, čo boli podplatení) áno a konec diskusie. A to nie je koniec. ESM je ďaľšia veľká súčasť Eurovalu. Toto je demokracia? A od médií by som čakal vačšiu pozornosť z ich strany a nie len obrázky horiacich Atén.

Celý Euroval je stručne povedané JEDNA VEĽKÁ SOMARINA, KTORÁ NÁS LEN ROZHÁDALA A ROZDELILA. Neexistuje menová únia bez politickej. A v Bruseli rozhodnie politická únia neexistuje. Toto by si mal Brusel uvedomiť a najprv si vyriešiť svoje interné problémy a až potom hrať vysokú hru, akým je Euroval a ESM. Táto bezočivosť a chamtivosť sposobila, že ľudia v Grécku sú zúfalí. A ako hovorí Nigel Farage: „Zúfalí ľudia robia zúfalé činy“.

Štefan Steiner

Štefan Steiner

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Športovec, cestovateľ, veteránista a trochu i hudobník:) Okrem toho sa aktívne zaujímam o sociológiu, spoločnosť a jej vývoj. V politike ma najviac zaujíma zahraničné diane, najma dianie v EÚ. A posledná čerešnička je moja veľká záľuba v internet a open source technológie. Zoznam autorových rubrík:  CestovanieSpoločnosťNázoryNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu