reklama

Tak toto bol nezabudnutelny zazitok

Lezala som v postielke, v malej koliske, v mäkkuckej perinke a sladko spinkala. Slnko sa snazilo dostat cez kazducicku skarocku na zaluziach do mojej malej izbicky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Zrazu ma zobudil krik mojej mamy. Neviem na co bola nahnevana ale jednoducho som zacala plakat. Bola som male dieta ktore v tento den oslavovalo svoje tretie narodeniny. Vtedy som si to ani neuvedomovala ale bol to ten najstastnejsi den mojho zivota. Tretie narodeniny. Mama dobehla ku mne, zobrala ma do svojho narucia a upokojovala ma az kym som neprestala plakat. Citila som matersku lasku a hlavne bezpecie. Ked som bola ticho, mama ma zobrala vo svojom naruci k mojej torte kde boli tri sviecky a moje srdce pocitilo velku radost. Uz vtedy som bola dostatocne velka na to aby som pochopila ze sa u nas oslavuju tretie narodeniny. Mama doniesla na stol jedlo a ja som sa snazila naliat si dzus. Ked sa mi to podarilo, zobrala som si svoj pohar a zacala som pit. Z pohara sa dzus minal a zrazu som citila nieco ostre. Nevedela som co to je ale bol to hrozny pocit. Zachvilku som to necitila tak som to nechala tak. Polozila som pohar na stol a mama sa na mna zacudovane pozrela. Spytala sa ma zi som rozbila pohar no ja som len odpovedala ze nie a dalej som sa na nu nechapavo pozerala. Onformovala som ju ze som len pila dzus. Potom dosla k zaveru, ktory nebol velmi prijemny. Pila som dzus zo skleneneho pohara a nechtiac som z neho odkusla. Mama ma s otcom rychlo obliekli a bezali sme na pohotovost. Urobili mi par vysetreni a podstupila som mnoho testov. Nakoniec vyslo najavo ze sklo mi vobec nic neposkodilo a ze som mala velke stastie pretoze sklo bolo neuveritelne velke. Doma nas cakala rodina, ktora bola na mojej oslave a vsetci boli plni otazok, ktore sme im postupne zodpovedali a pokracovali sme v oslave. Ked som si vecer lahla do postielky, este stale som rozmyslala nad tymto zaujimavym dnom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tak toto bol moj najstastnejsi den, pretoze aj napriek tomu co sa mi stalo som stale tu a bez ziadnych zraneni.

Gabriela Štetková

Gabriela Štetková

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ahoojte:):)...takze...mam velku rodinu ktoru mam rada a vzdy som aj mala...som flexibilna a citliva a samozrejmesi rada vypocujem druhich...tak toto som ja 8-) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu