reklama

13 otázok pre fanúšikov ruskej okupácie Ukrajiny, na ktoré odpovede nedostanete

Na nižšie uvedené otázky" odpovede od fanúšikov ruskej okupácie Ukrajiny,

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

ani od tých, ktorí tvrdia, že nie sú ani na jednej strane konfliktu..., nedostanete. A to z jednoduchého dôvodu – lebo ich nemajú a ani ich mať nemôžu.

Donaha odkrývajú ich proruský alibizmus a ich zvrátenú slepú vieru v dobro ruského okupanta bojujúceho na Ukrajine za svetový mier..., za spravodlivý lepší svet, za svetlé zajtrajšky..., o ktoré nás chcú pripraviť americkí imperialisti...

Skúste to, položte im tie otázky a uvidíte ako sa budú krútiť. Budete prekvapení veľkým množstvom odpovedí, v ktorých ale nenájdete odpoveď ani na čo i len jedinú z položených otázok. Ich odpovede budú iba kydanie: na USA, to za prvé, slovné útoky na autora článku, alebo pokusy o jeho zosmiešňovanie (typický to znak práce temna), za tretie: zahmlievanie, a za štvrté: prekrúcanie a ďalšia „sofistifikovaná“ obhajoba ruskej okupácie Ukrajiny.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak by na nich úprimne odpovedali, boli by okamžite z fanklubu ruskej okupácie Ukrajiny vylúčení. Ale za to by urobili skúšku z dospelosti...

 

1.

Koľko ruských vojakov, ktorých Putin poslal do „špeciálnej vojenskej operácie“ na Ukrajinu v záujme obrany Ruska, na ktoré doposiaľ nikto nezaútočil, musí na Ukrajine padnúť, aby ste boli schopní povedať, že táto „špeciálna operácia“ nestála za to? resp. že Putin ju radšej nemal spúšťať?

2.

Koľko civilných obetí na Ukrajine musí mať ruská armáda, v rámci okupácie Ukrajiny, alebo ak chcete – v rámci svojej špeciálnej operácie, na svedomí, aby ste boli schopní povedať, že toto už ruská armáda prehnala???, resp. že už stačí!, už ani jeden život navyše!?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

2a.

Koľko civilných obetí na Ukrajine musí mať na svedomí ruská armáda, aby ste povedali, že  táto „špeciálna operácia“ nestála za to, resp. že Putin ju radšej nemal spúšťať?

3.

Koľko životov ukrajinských vojakov musia mať na svedomí ruskí okupanti, alebo ak chcete – ich špeciálna operácia, aby ste boli schopní povedať, že toto si Ukrajina nezaslúžila? Alebo platí, že čo ukrajinský vojak, to nácek???

3a.

Po ľudskej stránke, o čo horší sú bežní ukrajinskí vojaci, ktorí bránia svoju krajinu oproti tým ruským, ktorí ju, podľa vás, len oslobodzujú? 

4.

Je normálne a správne, že Rusko doposiaľ nikto nenapadol aj keď Rusko napadlo Ukrajinu?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

5.

Tvrdíte, že ruskú propagandu týkajúcu sa okupácie Ukrajiny vy nešírite, a neargumentujete ňou. Tak povedzte v ktorých zásadných bodoch sa nezhodujete s tézami danej propagandy.

6.

Je možné veriť ruskej propagande, resp. Putinovi, keď ten ešte deň, alebo pár dní pred ruskou inváziou tvrdil, že Ukrajinu napadnúť nechce??? Ak klamal v tomto, prečo veríte Putinovi a ruskej propagande, resp. šírite veci, ktoré vychádzajú z ruskej propagandy?

7.

Tvrdíte, že západné médiá sú nedôveryhodné lebo klamali, alebo zavádzali v otázkach Covidu, očkovania… Ruské médiá v týchto otázkach neklamali ani nezavádzali?

8.

Nájdu sa aj americkí, alebo západní novinári a politici píšuci tak, že ruskej propagande nahrávajú, alebo z nej vychádzajú. Čo hovoríte ale na to, že veľmi pravdepodobne existuje mnoho ruských novinárov a politikov, ktorí by aj písali pravdu o ruskej okupácii Ukrajiny, pravdu, ktorá by sa nepáčila Kremľu, ale písať im dovolené nie je? Alebo veríte tomu, že môžu slobodne bez obáv o svoj život kritizovať tzv. ruskú špeciálnu operáciu na Ukrajine a toho, čo ju nariadil?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

8a.

A ak áno, v ktorých väčších ruských médiách sa tak deje? A existujú vôbec v Rusku aspoň malé médiá, ktoré si to môžu dovoliť? Ktoré???     

8b.

Uvedomujete si, že ak by ste v Rusku robili to, čo je vám dovolené robiť na Slovensku – kritizovať vládu a prezidenta (prezidentku), napr. v otázkach zahraničnej politiky, že by ste za to skončili vo väzení?     

9.

Koľko miliónov Ukrajincov musí ujsť zo svojej krajiny, aby ste pripustili, že ruská armáda na Ukrajine výrazne ohrozuje aj civilné obyvateľstvo a má na svedomí aj veľké množstvo civilných obetí?

10.

Naozaj si myslíte, že západné masmédiá ovláda diabol a pod., resp. že im v žiadnej významnej téme týkajúcej sa ľudstva, alebo veľkej časti ľudstva, nejde o dobro?

11.

Existuje hranica po ktorej prekročení by ste vedeli povedať Putinovi a spol.: Stačí! Dosť!! Už ani o krok ďalej! ???

12.

Súhlasíte s okupáciou ČSSR, ktorá začala v roku 1968 a skončila po viac než 20-tich rokoch? Lebo táto bola taktiež pod vedením Kremľa.  

13.

Ak by ste z dôvodu vojny na Ukrajine museli narukovať do armády, a mali by ste na výber, ktorú armádu by ste si vybrali, ruskú alebo ukrajinskú???

Súvisiaci článok:

20 otázok na ktoré schvaľovatelia ruskej okupácie Ukrajiny 2014 majú problém odpovedať

Stop alibizmu

Stop alibizmu

Bloger 
  • Počet článkov:  156
  •  | 
  • Páči sa:  1 031x

- "Stop alibizmu - Has, aj čo ťa nepáli", je občianske združenie, ktoré chce v 1. rade nabádať občanov SR k spoluzodpovednosti za pomery v spoločnosti. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená10 ciest z bludného kruhuPolícia s.r.o.Spravodlivosť a právo s.r.o.Bankroty, úpadková kriminalitaOsobnosti alibizmuNevoličom alibistomSpoločnosťRómska otázkaIslamPlaty učiteľov a policajtovŠkolstvoZdravotníctvoŽivotné prostredieŠtátna ochrana pytliakovEnvironmentálna kriminalitaEkonomikaDôchodcomOstatná štátna správaBratislavskoKlamanie na piveOchrana spotrebiteľaO združeníRusofilom

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu