reklama

Modlite sa s Putinom, aby Boh neexistoval – vy, schvaľovatelia ruskej agresie voči Ukrajine

Dosť pravdepodobne už tak robí dokonca aj hlavná tvár propagandy režimu Vladimíra Putina

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

– moderátor ruskej štátnej televízie Vladimir Solovjov.

Dosť pravdepodobne už tak robí dokonca aj hlavná tvár propagandy režimu Vladimíra Putina – moderátor ruskej štátnej televízie Vladimir Solovjov.

Už aj takýto človek pochopil, že nastáva koniec – koniec  hrania sa na mierotvornú špeciálnu operáciu na na oslobodenie Ukrajiny od fašistov…

Chudáčisko z toho dostal depresie… a tak sa sťažuje, že mladí Rusi utekajú preč z Ruska akonáhle počujú slovo „mobilizácia“; namiesto toho, aby oddane šli na Ukrajinu brániť Rusko…

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Och… ako dobre by si on porozumel s Josephom Goebbelsom. Chcel by som vidieť, ako by on išiel z presvedčenia brániť Rusko na Ukrajinu,

alebo ako ochotne by tam poslal svojho synka, aby pomáhal pri oslobodzovaní Ukrajiny od náckov…, kým jeho otecko v ruskej štátnej TV bráni a obhajuje skutočných fašistov – tých z Kremľa, a teda dáva im pred celým národom požehnanie na ničenie inej krajiny – Ukrajiny.

Jeho mozog, temnom silne posadnutý a asi aj nenapraviteľne postihnutý, nikdy nepochopí, že mladých Rusov z „milovaného Ruska“ nevyháňajú zbrane USA ani NATO, ale len a len Putinov režim, ktorý on sám s horlivosťou obhajuje a propaguje.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A Voloďa je za to režimom aj patrične oceňovaný, keď si ako moderátor môže dovoliť také maličkosti ako je napr. vila nie v Rusku, ale v prehnitom Západe (v Taliansku), alebo Mercedes Maybach; taktiež produkt prehnitého Západu, auta, ktorého cena začína od nejakých 200 tisíc eur. Ale bežným Rusom to buď nevadí a hlavné pre nich je to, že sa pri Putinovi cítia mocní. Druhá možnosť je, že o takýchto veciach sa zo „slobodných“ ruských médií nemajú šancu dozvedieť. A už vôbec nie od vrchného červeného propagandistu.

 

A čo poviete rusofili na tento nedávny prejav Solovjova na Červenom námestí? Myslíte si, že sa vyrovanal Adolfovi Hitlerovi?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Vy, schvaľovatelia ruskej agresie na Ukrajine,

nedesí vás ani aktuálna hrôza z lesov pri Izjume? Alebo spochybníte aj tú a budete sa obhajovať ačohentizmom??? Ten vám ale nepomôže. Karma vás doženie. A pod ňou sa zosype ako domček z karát aj váš rozum, ktorý doposiaľ tak „presvedčivo“ ospravedlňoval ruskú útočnú vojnu na Ukrajine, teda zločiny Putina a jeho bandy.

Argumenty, ktoré uvádzate na ich ospravedlnenie, sú vyložene prácou temna. Rozum, ktorý ním máte zatemnený, keď chce, alebo skôr keď temno chce, resp. keď už nad ním nevládne Cit, dokáže bezcitne ospravedlniť čokoľvek. Viď nacistická propaganda a vyhladzovanie Židov, a nie len ich, v plynových komorách. Ruská propaganda, a jej ospravedlňovanie útočnej vojny, sa s nacistickou v mnohom podobajú.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ste spoluzodpovední za každý jednotlivý zločin na Ukrajine v rámci ruskej agresie pod zásterkou „oslobodzovania Ukrajiny“. Lebo aj postoj je čin. A schvaľovať zločiny, či už Hitlerove, alebo Putinove, znamená niesť za nich karmickú zodpovednosť. Nepriamo sa zúčastňujete na ich páchaní. Myšlienkovo ich podporujete. A myšlienky majú obrovskú moc; jak tie dobré, tak aj tie zlé. Tie zlé boli na začiatku každej útočnej vojny a tieto vojny potom aj podporovali a udržiavali. Nie nadarmo Ježiš Kristus povedal: Udržiavajte krb svojich myšlienok čistý. Tým založíte mier a budete šťastní.

 

Nebyť obrovských nekritických más podporovateľov Putina,

nielen v Rusku, ale napr. aj na Slovensku, tento by si len sotva dovolil vojensky napadnúť Ukrajinu, alebo v agresii zotrvávať. A to, že, vy – schvaľovatelia ruskej agresie voči Ukrajiny, nemáte ruky od krvi, nič neznamená. A keby ste ich aj mali, mohli by ste si ju ľahko zmyť. Avšak krv z vašej karmy, za všetky vo vojne vyhasnuté životy, aj tie ruské, nezmyje nič. Minimálne dovtedy, kým si raz sami prežijete to peklo, ktoré zažívajú ľudia na Ukrajine, ktorému vy svojimi myšlienkami teraz podporujete.

Nezostáva vám nič, len začať sa pomaly ale iste modliť, aby Boh, a jeho zákon zvratného pôsobenia, zákon karmy, neexistovali. A už dopredu vám môžem napovedať, že toto vám aj tak nepomôže.

 

P.S.:

Putinofili, pred tým, než začnete opäť tasiť tie svoje obľúbené zbrane, finty ačohentizmu a frázy ruskej propagandy, pripomínam vám

13 otázok pre fanúšikov ruskej okupácie Ukrajiny, na ktoré odpovede nedostanete

a vaše obľúbené články:

Nielen Putin, ale aj Hitler mal u Slovákov spočiatku veľkú popularitu

Prečo USA museli zasahovať v Iraku, Lýbii, Juhoslávii atď.

Marcel Burkert 

Stop alibizmu

Stop alibizmu

Bloger 
  • Počet článkov:  156
  •  | 
  • Páči sa:  1 031x

- "Stop alibizmu - Has, aj čo ťa nepáli", je občianske združenie, ktoré chce v 1. rade nabádať občanov SR k spoluzodpovednosti za pomery v spoločnosti. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená10 ciest z bludného kruhuPolícia s.r.o.Spravodlivosť a právo s.r.o.Bankroty, úpadková kriminalitaOsobnosti alibizmuNevoličom alibistomSpoločnosťRómska otázkaIslamPlaty učiteľov a policajtovŠkolstvoZdravotníctvoŽivotné prostredieŠtátna ochrana pytliakovEnvironmentálna kriminalitaEkonomikaDôchodcomOstatná štátna správaBratislavskoKlamanie na piveOchrana spotrebiteľaO združeníRusofilom

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu