reklama

"All for Milan"... hnusné hyeny!

Bezcitne zneužili osobnú a rodinnú tragédiu na lacné politické body. A bezcitnosť pretrváva - zvaliť to na mŕtveho...

"All for Milan"... hnusné hyeny!
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Bývalý komunista, karierista a oportunista, niekoľkonásobný úspešný premiér a populista v sociálnodemokratickom kabáte, zdatný rečník, diskutér a príkladný demagóg...toho času zúfalý opozičný politik, konšpirátor a priateľ extrémizmu, nivočiteľ slovenskej spoločnosti, bez záujmu o životy ľudí v ohrození pandémiou. Človek bez úcty...

Povedal, že z uniknutých videí sa nedozvieme viac, ako z toho, čo rozpráva na mítingoch a v tlačových besedách...mýli sa a zase raz klame. To, o čom sme mnohí roky tušili je skutočne pravdou. Ale čo je asi najjasnejšie, toxická a nebezpečná osobnosť zainteresovaných. Horšie ako ten malý zákerný koronavírus. Obzvlášť pri jednej z pasáží nekonečných vulgarizmov, zosnovaní "únikových ciest" a kvázi mafiánskych rozhovorov mi absolútne vyschlo v krku. Nemýlite sa, bolo to práve vtedy, keď spomenuli meno tragicky zosnulého Milana Lučanského.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Presne si pamätám ten smutný večer, keď mi prišla správa od kamaráta. Zosmutnel som. Možno to viacerí nevedia pochopiť. Nebol to môj priateľ, vôbec som ho nepoznal a zrejme mal aj to-čo za ušami. Na správy o samovražde som naozaj precitlivený. Stratil som tak už mnoho známych...a tento rok nebol výnimkou.
Preto som kypel neskutočnou averziou voči získavaniu politických bodov na tejto osobnej a rodinnej tragédii. Ešte viac bolo šokom, že niekto sa snažil túto tragédiu porovnávať s vraždou dvoch mladých ľudí, ktorým, na rozdiel od tejto hávede, Slovensko a jeho obyvatelia nebolo ukradnuté.

Neubehol ani rok a ľudské - o mŕtvych len v dobrom - neexistuje. Veď prečo by malo? Keď ťa nezaujíma život človeka, ktorý práve dnes zbytočne zomrie v niektorej z preplnených nemocníc, prečo by si mal mať úctu k nejakému "pešiakovi", ktorý to smutne nezvládol? Prečo nevyužiť skvelú správu - mŕtvi nehovoria (nepotvrdia ani nepoprú).
Toto je sila, toto je ľudskosť, slovenská sociálna demokracia in its best! Toto je vyzlečený kabát, verejné priznanie o tom , že všetkých vás máme úplne v...!!!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nikto pre nás nie je dôležitý, dokonca ani ten, čo tvrdí, že je ako rodina. Aj ten je označený ako potkan (pri mafiánoch je tá najhrubšia nadávka). Bol pre nás užitočný ako minister a tento ako policajný prezident...
Na rozdiel od Kaliňáka, ktorý momentálne zažíva poníženie života, Lučanský sa brániť nemôže. Video, z ktorého sa chce slušnému človeka zvracať, je obrovským pľuvancom do jeho rodiny. Tá rodina to zažíva opäť. Verím, že aspoň v nej dôjde k precitnutiu a uvedomia si, s akými bastardami sa zrejme zamotal ich otec - manžel...

Čo teraz? Realitu zla nezmeníme. Každý dobrý človek zaspomína na svojich mŕtvych blízkych a priateľov, zapáli sviečku, možno vyroní slzičku. Veriaci katolíci sa pomodlia s vierou, že naša modlitba bude vyslyšaná a pomôžeme. Dušičkové obdobie je preto krásnym obdobím nádeje.
Milan a všetci, pre ktorých bol tento život neznesiteľný a koniec koncov, všetci, ktorí nás predišli, si to dozaista zaslúžia!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Marek Strapko

Marek Strapko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  473
  •  | 
  • Páči sa:  1 880x

Všetci vravia, že som večný optimista. Asi som ten najlepší klaun na svete. Snažím sa nebáť sa. Zoznam autorových rubrík:  Domáca politikaSpoločnosťZ môjho životaZahraničná politikaŠkolaOsobnosti, zaujímavostiŠportHudbaNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu