reklama

Kuciak žije, médiá klamú!

Čítajte až do konca!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Nie je to dávno, čo v roku 2018 údajne zavraždili Jána Kuciaka. Vtedajšia opozícia to zneužila proti Ficovi a ten musel zosadnúť zo stoličky predsedu vlády, na ktorej ho vymenil Peter Pellegrini.

Stalo sa to v deň, bežný ako každý iný. Ale videl niekto telá zavraždených? Prečo nezabili aj iných novinárov?

Podľa videa na YouTube, ktoré bolo nedávno uverejnené, sa zistilo, že Ján Kuciak žije. Čo ak sa skrýva niekde v USA aj s jeho snúbenicou?

Toto video bolo takmer hneď zmazané, pretože zapredané médiá a vysoko postavení ľudia toto video nemohli nechať zdieľané verejnosti, pretože by sa odhalila pravda.

Je až neskutočné, čo sa vo svete deje, a liberálne médiá nám klamú, a škodia spoločnosti.

.
.
.
.

Tento článok autor nemyslel vážne, len čerpal z komentárov sociálnej siete a pretransformoval ich do spisovného, gramaticky správneho slovenského jazyka. Je neprípustné takto znevažovať a dehonestovať pamiatku Jána Kuciaka, a je veľmi smutné, že sú medzi nami aj takíto ľudia, ktorí sa vyvíjajú z antivaxerov a rôznych odborníkov na ľudí, ktorí znehodnocujú našu spoločnosť. To už o nich vieme, ale čo je moc, to je moc.

David Talian

David Talian

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  134x

Študent matematiky a hudobného umenia na vysokej škole, ktorý sa zaujíma o politické dianie na Slovensku a pozerá sa na politiku triezvo a s rozhľadom. Mojím cieľom je hlavne podeliť sa o svoje názory s ostatnými ľuďmi a ukázať, že aj mladí ľudia majú perspektívu a vedia rozmýšľať vlastnou hlavou - a hlavne rozumne. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu