reklama

Očkovacia lotéria ako dôkaz, že Matovič ešte existuje.

Očkovacia lotéria je ako slovná zásoba poslankyne OĽaNO Romany Tabák:,,Bla-bla-blá, blá-blá-bla-blá, blá-bla-blá."

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Byť zdravý je výhra – názov očkovacej kampane, z ktorého je cítiť po všetkých emotívnych tlačovkách bývalého premiéra tú pravú, kreatívnu a egoistickú „matovičovinu“.

Igor Matovič už zistil, že ho ľudia nemajú radi. Už zistil, že mu zmena odvodového systému nepomôže k rastu preferencii, lebo tie klesajú rýchlejšie ako rastie zaočkovanosť na Slovensku (všetko rastie rýchlejšie ako percento zaočkovanosti na Slovensku).

Igor skúša. Skúša byť aspoň trochu populárny a ako nástroj využíva peniaze, a populistickú lotériu skrýva za snahu zvýšiť číslo predstavujúce počet zaočkovaných proti covidu na Slovensku. Ale to Igorovi nepomôže. Nezvýši zaočkovanosť a ľudia ho budú mať ešte za väčšieho blázna.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Snaží sa nám naznačiť, že existuje, a že by nám ešte vedel voľačo ukázať, no nič pekné a svetové to zatiaľ nebolo. Celoplošné testovanie, antigénové testy, daňovo-odvodová reforma, ktorú ešte nikto nevidel (ani on sám) a teraz trápna očkovacia lotéria, ktorá bude vysielaná ako žrebovanie výhercu 1000€ v Teleráne. Nezdvineš, nevyhráš. Zdvihneš, nepovieš správne heslo, nevyhráš tiež. Tento zábavný program by sa hodil ako predskokan šou Československo má talent, no Igorovi to nevadí. Hlavne, že je spokojný.

Igor, žiadne trapasy už vyrábať nemusíš. Neboj sa! My na teba tak ľahko nezabudneme.

David Talian

David Talian

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  134x

Študent matematiky a hudobného umenia na vysokej škole, ktorý sa zaujíma o politické dianie na Slovensku a pozerá sa na politiku triezvo a s rozhľadom. Mojím cieľom je hlavne podeliť sa o svoje názory s ostatnými ľuďmi a ukázať, že aj mladí ľudia majú perspektívu a vedia rozmýšľať vlastnou hlavou - a hlavne rozumne. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu